Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık şampiyon yapacak olan kendisi değil. Futbolcular kendi emekleri çöpe gitmesin diye emek verecek başka çare yok. Bu dakikadan sonra futbolcuların kendi aralarında kenetlenmesine kaldık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim hisim oyuncuların Okan hocadan memnun olmadıkları yönüne gitmeye başliyor

Sanki şampiyonluk maçına çıkmış sanki CL'de tur atlayacak da kenardan 0-0 diye işaret ediyor oyunculara. Büyük rezillik ya.

Benim hisim oyuncuların Okan hocadan memnun olmadıkları yönüne gitmeye başliyor
O zaten kesin. Ama işte yüzüp kuyruğuna gelmişler, 6 puan fark ve ikili averaj var, bir şekilde kendi emekleri için mücadele etmeleri lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puan farkı 3’ün altına düşerse ertesi gün görevine son verilmeli. Normal şartlarda bu tip bir hocayla şampiyon olamamamız lazım çünkü, felaketi engelleyecek aksiyonun zamanında alınması lazım. Umarım bu sorunları görmezden gelme yada “yönetmeme” stratejisi sadece medyayadır ve içeride gerekeni yapıyordur. Pek sanmıyorum açıkçası.

2 aydir her gecen gün daha kötüye giden oyun var. Gs tarihinin belkide en çok para harcanan devre arası transfer dönemini geçirdi buna rağmen olumlu hiç bir şey yok. Bir şeyler değişmeli böyle gitmez.

Bu sezonu şampiyon tamamlayıp olur da seneye yine takım başında olursa Ağustos'ta 80-100 milyon euro para harcatıp yine vasat Topçular doldurur takıma.

okan buruk'u elestirenleri samimi bulmuyorum. samimi olan adam kufurunu eder cezasını alır. su rezaletten sonra bile ceza alan kimse yoksa elestiriler havagazı.

Onun yüzünden aldığım toplam ceza 2 ay falandır sonunu bekliyorum sağlam ceza almak için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz takım olarak ne oynuyoruz takım gol atmak için herhangi bir plan a sahip mi ?
Barış Alper yunus Sara torrera mertens hepsi birden nasıl bu kadar kötü performans gösterebiliyor?
Bu takıma kanat bek alıyoruz sürekli hiç katkı alamıyoruz neden ?

Normal bir lig olsaydı, eleştirilere hak verirdim.
Tff , Bist100, Tüm anadolu klüpleri, Tüm yetkili amirler bir olmuş Fener i şampiyon yapmak için var güçleriyle mücadele ediyorlar.
Bu ortamda hiç kimse elinde olanı riske edemez. Takımı geliştirecek ileri götürecek cesur hamleler yapamaz. Böyle bir ortamda nasıl gelişim gösterebiliriz ?

Normal şartlarda bir lig olsa, Hoca ve takım mental olarak daha rahat bir ortamda olur, arada puan farkı enaz 27 olmalıydı. Bizde o vakit hoca puan farkı güzel ama takım rezil, senin bu puan farkı rakiplerinin rezilliğindendi derdik, bende eleştirenlerle aynı safta olurdum.

Adamlar FM de save edilmiş oyunu açar gibi,transfer yapıyor, hakem getiriyor, maç saati ve günü onlara göre atanıyor, rakip ne isterse ona göre ceza veriliyor.

Sonuna kadar Okan hocadan yana olmalıyız.

bu sene bizi öldürmege and icmis

kiev e 3-1 den vermese musabakayi simdi son 8 de rakibi bekliyoduk gittik alkmara follofos olduk üstüne morata yi kaybettik

bugün 1 gol atsan iskenderun la flan oynicekken derbi deplasmani yapacaz ligde tüpgaz deplasmani sonrasi,ondan sonra da samsun dep görünüyor

hayirlisiyna su mart i kazasız belasiz geceriz ins

Ben bu adamı deli gibi eleştirirken zaha, kerem, icardi, ziyech gibi ofansif silahlara sahipken kötü ofansif oyundan dolayı eleştiriyordum.

O gün eleştiriyoruz diye beni itin götüne sokanlar takımın yarısı sakatken nasıl kötü oynarsın diye eleştirmesi komik bence.

Normal bir lig olsaydı, eleştirilere hak verirdim.
Tff , Bist100, Tüm anadolu klüpleri, Tüm yetkili amirler bir olmuş Fener i şampiyon yapmak için var güçleriyle mücadele ediyorlar.
Bu ortamda hiç kimse elinde olanı riske edemez. Takımı geliştirecek ileri götürecek cesur hamleler yapamaz. Böyle bir ortamda nasıl gelişim gösterebiliriz ?

Normal şartlarda bir lig olsa, Hoca ve takım mental olarak daha rahat bir ortamda olur, arada puan farkı enaz 27 olmalıydı. Bizde o vakit hoca puan farkı güzel ama takım rezil, senin bu puan farkı rakiplerinin rezilliğindendi derdik, bende eleştirenlerle aynı safta olurdum.

Adamlar FM de save edilmiş oyunu açar gibi,transfer yapıyor, hakem getiriyor, maç saati ve günü onlara göre atanıyor, rakip ne isterse ona göre ceza veriliyor.

Sonuna kadar Okan hocadan yana olmalıyız.
Ucunda cash 40 milyon euroluk ş.ligi varken hele.
Ben olsam çıkar türkiye kupası isteyen akhisarı, uefa isteyen sevilla tutsun derdim.
Tarihin en çekişmeli turnuvaları yaratılmaya çalışılıyorken boş hayallere kapılmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt