- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
3.yılı bitecek ama geliştirdiği bir tane topçu yok. Yıldız diye aldıklarımız çürüğe ayrıldı, formda gelenler geriye gittiler en azından sabit kalsalardı diyor insan. Kendi kendine çalışanlar bi yere geldiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sendeki bu ılıklığın sebebi nedir? Bulunduğun cepheden samyeli mi esiyor?Alanya maçıyla beraber takımda bi ivmelenme olacaktır.
Milli aradan sonra toparlanmış bi takım izleyecegimizi düşünüyorum.
7 deplasman var gecmesi gereken.
Paşa
Alanya
Besiktas
Samsun
Eyup
Trabzon
Göztepe
Bülent Timurlenk: "Yetenekleri ve kariyerleriyle Galatasaray'ın kapısından giren birçok futbolcunun yeteri kadar çalışmadığı ortada. Özellikle Ahmed Kutucu'nun Eyüp'ten geldiği günden beri futbolu unutmuş olması dikkat çekici."
Kazanamayan böyle olsun dedi gibi geldi bana oyunculara.
Bu yardimcilarin hic biri ise yaramadigi kesin. Hele atletik performans antrenörlerini ne yapiyor metak ediyorum. Bu adamlarin kariyeri nerde basladi acaba? Fitness salonunda mi calisiyorlardi?
Kurtulamazsın işte böyle adamlar senin o anını değil geleceğini de çalıyolar çünküParayla şampiyonluk yarışındayız.. Devre arasında alınan adamların maliyeti yıllık en az 35 milyon eurodur.. Hoca takımı çiftliğe dönüştürmüş durumda.. Kovulup yeniden bir disiplinle kurtulabiliriz
Daha öncede sordum ama cevap alamadım forumda. Hakan Yakın düşünülemezmi? Milli takımı canavar gibi oynuyorduGuardiola Klopp vs geçelim böyle fantezi isimleri.
Bu adamlar bu kulübe fayda getirmez. Günün sonunda faydadan çok zararı olur.
1 oyuncuya çat diye 50-100 m veren kulüplerde geçti kariyerleri.
Bu adamların gözünde bu takıma geldiklerinde Sanchez bile “meh” denilecek bir topçu. Lig için yeterli de Avrupa’da başarı istemiyor musun? Bak o zaman Mourinho hırtosu bile 40 milyona yedek oturacak adam çektiriyor yeri gelince Fenere. Kulübü üstüne mi çektiniz banane kardeşim diyor. Talisca’lar vs
Bu adamlar günümüz futbolunda sana geliyorsa bil ki 1-2 senede ama taksitle ama sponsorla rahat 200-300 milyonluk olacaksın
Bizde başarılı olacak TD, underdog takımlarla 1 senelik değil uzun süre boyunca hep iyi işler yapmış bir TD olmalıdır.
Ek olarak o takımda ne tarz bir futbol oynatıyordu, o takımda bir taraftar baskısı var mıydı yok muydu, kendisinin döneminde kaç para harcandı ve getirisi ne oldu gibi gibi bakılması gereken onlarca parametre var.
Öyle isim yazıp geçmekle olmaz bu işler arkadaşlar.
Daha öncede sordum ama cevap alamadım forumda. Hakan Yakın düşünülemezmi? Milli takımı canavar gibi oynuyordu