Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Yakın çok başarılı milli takımda ama gerçekten bilmiyorum. Detaylı incelemek lazım
1000053270.webp

Beyler hakan yakin ne alaka o istanbulspordan kovulmus en son, cahil cahil isimler onermeyelim. Kardesi murat yakini demek istiyorsunuz da onunda ifbli oldugunu unutmayin.
Revivo Burak Sergen Baliç hepsi ibfliydi. Evet Murat yakın. Yanlış yazmışım. ibfli olması oyuncuyu iyi yada kötü yapmazki. Profesyonel hayatta gurur yapmak anlamsız. Emre Akbabayıda gördük. Bundan sıyrılmak lazım.

Beyler hakan yakin ne alaka o istanbulspordan kovulmus en son, cahil cahil isimler onermeyelim. Kardesi murat yakini demek istiyorsunuz da onunda ifbli oldugunu unutmayin.
Boşa isim oneriliyor

Okan sampiyon olamazsa tarafar ciddi tepki koymadigi surece yonetim devam eder. Tepki geldi gorevden alindi diyelim.

Shababdan istanbula ozel jet iner.

Forumdaki eleştirenler gerçek taraftarı yansıtmıyor, %99 oranında Galatasaray taraftarı hocadan memnun diyen hamaset üstadı forumdaşlarım nerede acaba şu an

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

twittera da bakıyorum arada biraz,orda da insanların çoğu gitsin kafasında zaten,savunanlardan yeni yabancı hoca ile 4.üncü 5inci oluruz kafasında olanlar var, tabiki anadolu takımlarına bile defansif futbol oynatan,topu rakibe ver geriye yaslan oynatan hoca olursa olabiliriz ama zaten gelmesi gereken hoca profili doğru hücum futbolu oynatan ama aynı zamanda defansı da dengeli bi top oynatan hoca, hücum oynatan yabancılar başarılı da oldu zaten,baya puan topladılar.

Guardiola Klopp vs geçelim böyle fantezi isimleri.

Bu adamlar bu kulübe fayda getirmez. Günün sonunda faydadan çok zararı olur.

1 oyuncuya çat diye 50-100 m veren kulüplerde geçti kariyerleri.

Bu adamların gözünde bu takıma geldiklerinde Sanchez bile “meh” denilecek bir topçu. Lig için yeterli de Avrupa’da başarı istemiyor musun? Bak o zaman Mourinho hırtosu bile 40 milyona yedek oturacak adam çektiriyor yeri gelince Fenere. Kulübü üstüne mi çektiniz banane kardeşim diyor. Talisca’lar vs

Bu adamlar günümüz futbolunda sana geliyorsa bil ki 1-2 senede ama taksitle ama sponsorla rahat 200-300 milyonluk olacaksın

Bizde başarılı olacak TD, underdog takımlarla 1 senelik değil uzun süre boyunca hep iyi işler yapmış bir TD olmalıdır.

Ek olarak o takımda ne tarz bir futbol oynatıyordu, o takımda bir taraftar baskısı var mıydı yok muydu, kendisinin döneminde kaç para harcandı ve getirisi ne oldu gibi gibi bakılması gereken onlarca parametre var.

Öyle isim yazıp geçmekle olmaz bu işler arkadaşlar.
haklısın, zaten rastgele hoca seçilmez, oynattığı oyun çok çok önemli,defansif,topu rakibe ver oynatan hoca olcaksa F.santos gibi aman uzak dursun, ''doğru hücum futbolu'' set oynatan hoca lazım, yahu ligdeki anadolu takımlarına bunu oynamamız lazım en azından,devasa kadro farkı var onlarla, taraftar baskısı olan klüpte çalışmış olması da bi faktör olabilir, mesela yunan liginde olympiakos da çalışmış,başarılı olmuş adı sanı da belli olan hocalar da var.oynattığı futbol çok pahalı kadro gerektirmeyen hoca,eldeki kadroyla iyi top oynatan hocaları beğenirim

Alanya maçıyla beraber takımda bi ivmelenme olacaktır.

Milli aradan sonra toparlanmış bi takım izleyecegimizi düşünüyorum.

7 deplasman var gecmesi gereken.

Paşa
Alanya
Besiktas
Samsun
Eyup
Trabzon
Göztepe
Off içim karardı. Şu maçların hiç birine gönül rahatlığıyla 3 yazamıyorum

Bence biraz frene basmalıyız. Hesaplaşma mayıs ayına kalmalı.
Yalan yok, boşta olsa Fatih Terim'i getirirdim ( taraftarı hizada tutar ve zayıf yönetimi de dengeler)
Şu saatte gitse oluşacak kaosu Dursun ve Hatipoğlu filan yönetebilirler mi?
Bize lazım olan 3 puan ve BAY'in filan moral bulması. Bence paşaya puan verirsek şampiyonluk gider gibi.
Okan Buruk gerçekci olsun yeter. Mesela dün Osimhen ve Lemina'yi asla oyuna almamalıydı ve bence forumun kıl olduğu Kerem D. de hücumda gayet iyiydi.
Bu arada keşke 3 beraberlik yerine 2 mağlubiyet alsaydık. Bu namağlupluk durumu filan bizi de geriyor gibi.
Twitterda oluşum var mı bilemem, sami yen ve gerçek kimlikli 1 - 2 kişi haricinde takibim yok. Her şeyi doğrunun tek adresi buradan takip ediyorum 😁
Neyse, takıma bir rahatlama gelmeli. BAY filan çok mutsuz bakıyorlar.

Bundan sonra yardimcilardan birini konusturup rakiplere maymun gibi zipliyorlar dedirtmelisin hoca.
Nasil olsa sadece 2 mac ceza veriyorlarmis.

Kayıtsız şartsız arkandayım. Tek yumruk olup bu adaletsizliği bertaraf edeceğiz inşallah. başkan görünümlü kabadayı da gelip kupayı verecek yüz bulamayacak… Bismillah

Hocam arkandayım . Twitterda tag açmamız lazım bu hain şer ittifakına inat

Nolursa olsun hocanın yanında olmalıyız sene sonuna kadar ,kendi başkanı bile arkasından iş çeviriyor adamın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt