Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası bütün transferleri üçlü oynayacağım diye yapıp bir forvet sakatlandı diye hemen 4’lüye dönen koca yürekli antrenör.

Bilgi: Bayern maçı falan deniyor ya arkadaşlar, o bayern geçen sene ligde tam tamına 11 maçta puan kaybetti.O maçı örnek verenler olursa diye söylemek istedim

Cuesta'nin balon olduğu oynadigi her maçta belliydi sen nasıl bir hocasinki herkesin gördüğünü göremiyorum. Ağır kufredecem bıktım senin kafasız olmandan

2.5 yıldır kazanıyoruz diye iyi oynadık falan zannedenler oldu herhalde,ilk geldiği yıl Gomisin son dk gollerini, top bi o kalede bi bu kalede futbolunu, çoğu maçı tek farklı kazandığımızı ve bu maçlarda son 20-25dk elimiz kalbimizde anadolu takım tek kale oynayarak zar zor kazandığımızı görmediler sanırım.

1 ümit Morata dönünce saha içi liderliği alıp en azından sahada laubali takılan topçulara ayar verebilir

Prandelli 3 puan gerideysek gönderdik şampiyon olduk arkadaşlar, şuan fb kazansa bile 4 puan öndeyiz,okan hoca hariç kimse şampiyon yapamaz diyen futboldan bi haber insanlara duyurulur, o sezon Hamza Hamzaoğlu ile şampiyon olduk, ha bu arada Hamza hoca 3 kupalı hoca hani şu tarihin en pahalı kadrosuyla 3 kupalı sezon yaşayamayan okandan daha iyi performans verdi kupa olarak.

Cuesta kim Allah aşkına.?
Bu adam 8m edecek ne yapmış?
Kariyeri ne bunun?
Hiçbir özelliği yok.
Yıllar önce yapılan Ozpnwafor ve Ross transferleri en azından az maliyetli ve gençlerdi.

Bu adamın Emin'den Metehan'dan ne farkı var?

Bu vasıfsız için Nelson u gönderdiniz.

Kutucu yu hiç mi izlemediniz? Adam ın attığı goller normal değil. Takıma katkısı yok. Kağnı gibi. Teknik yok, hırs yok, tek özelliği anormal golleri o da tutarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt