Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan efendi orta sahayı

Lemina Sara ve Mertens olarak kurmadığı sürece

Hiçbir şey olmaz bizden

Bugünün aynısını oynarız her maçta

Ayrıca oyuna müdahale edeceği zaman yandan Morata osimhen Muslera gibiler de müdahale etmeli

Sorunlar oyuncu seçiminden kaynaklı değil her oyuncuyu her dizilişi denedik neredeyse

Eren de otoban oldu cuesta da

Tor sar varken de os poşetti lemina sara tor da da

Radikal bi hamle lazım ne olabilir onu düşünelim

Sampiyonu sikeciler belirler bu yil. Bunu taraftar zorla gondermezse bizim minimum 8 puan kaybedecegimiz kesin. Sikecilerin en az bir yenilgi hakki var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kenardan Sallai ve Sara'ya ısrarla rakibe basın diye birkaç defa uyardı, kendini yırttı ama oyuncular kılını bile kıpırdatmadı. Takımla arasındaki ilişki zayıflamış gibi😔

Berkan, Demirbay, Kaan gibi oyuncuları halen daha sözünü dinlemeye çaba gösterdikleri için oynatıyor diye düşünüyorum.

Birleştirici bir figüre ihtiyacımız var acilen.
Renkdaş iyi diyosun da Geçen sene şampiyonlukta büyük katkı veren adamlar bunlar... ne oldu da bu sezon 2. lig topçusuna dönüştüler bizim bunu sormamız lazım

Mourinho'ya verilen imkanlar Okan hoca'ya verilmedi Mourinho 2 tane 11 çıkarıyor vs diyenler var hala tekme tokat dalacan bunlara Okan geldiğinden beri ne kadar para harcatmış muhasebesini yapmayalim yani çer çöpe dünya para harcatti.
Adamların yedek kadrosu ligde ilk 3 e girer onlar bu transfer politikasını yapabiliyolar da biz neden yapamıyoruz? Hatipoğlu ile olacak işler değil bunlar ne yazık ki vizyon yok... Devre arasında takımı güçlendireceğiz diye Eren elmalı ve Cuesta geliyorsa biz bu yarışı çoktan kaybetmişiz zaten ki Rakibimiz de elimizden Skriniar gibi topçuyu almışken biz o dakika anlamalıydık bunların vizyonunu

Muslera ve Mertens takımın başına geçirilmeli. Sezonu dümenden bir pro lisans sahibi hocayla bitirelim(cevat güler hesabı) Bu takım hocasız çok daha verimli olur.
İcardi nasıl olur

Hem hali hazırda maaşlı elemanımız,takımı ligi her şeyi biliyo,mouyla baş edebiliyo

Tutarsa seneye de devam ederiz

Td-ikardi
Sd-gardi
Çözüm süper harbi

İcardi nasıl olur

Hem hali hazırda maaşlı elemanımız,takımı ligi her şeyi biliyo,mouyla baş edebiliyo

Tutarsa seneye de devam ederiz

Td-ikardi
Sd-gardi
Çözüm süper harbi
yengeden başını kaldırsa süper olur da kafası aşk leylası şuan onun. Mertens ve Muslera biraz daha odaklı bu işe onlardan destek alarak bu üçlü koalisyon yapsınlar Roma Triumvirliği hesabı. İsmael Garcia'da pro lisansıyla dümenden basın toplantılarına filan çıksın kulübede dursun. Şu ekip enazından cuestayı filan solbeke sokmaz diye düşünüyorum daha kötü ne yapabilirler ki!!

Okan hocam, öleceksen bile ayakta öl, korkup kaçarken ölmek herhalde en kötüsü,

Bu haftadan itibaren çevrendeki tüm seslere karşı kulağını kapatıp, sadece ama sadece en cesur halinle uyanmalısın yarın sabaha. 1 adım dahi geri atarsan bu sene bu şampiyonluk gider. Hayatında hiç olmadığın kadar cesur olmalısın şu önümüzdeki 2.5 aylık periyotta.

Cesaretinden 1 gram taviz verirsen her şey biter.

Hayatı futbolun içinde geçmiş bir okan buruk bu yapılan transferlere onay veremez bu işte bir art niyet var.intere bedava kaçıp 1 şampiyonluğumuzu engellemişti kankisi belezoglu ile acaba birilerine kızdı ve takımı yine sabote mi ediyor anlamıyorum.

3 sene, tam 3 senedir hep söyledim, bu adam standart bir yerli TD diye. Maşallah forumdaki ahalinin büyük bir bölümü bizim olduğumuz noktaya ancak gelebildi şükür.

Şimdi de diyorum ki sezon sonuna kadar asla gönderilmemeli.

Sebebi belli, Allah korusun sezon sonu ters bir sonuç olursa zaten kovulacak, ama şu anda yerine getirilecek içerden veya dışardan herhangi başka biri bu stresi asla kaldıramaz, çünkü kamuoyu bundan sonra kuduz köpek gibi saldıracak.

Ancak sonıç ne olursa olsun kovulmalı ve yerine bu takıma taktik varyasyonlar öğretecek, kondisyon yükleyecek ve herşeyden önemlisi takıntıları olmayan bir TD getirilmeli.

Bazı şeyleri görmek için alim olmaya gerek yok.

Ajax maçı o kadar kritikken 4 gün kalan maçın 2sini izinli geçirdi bu takım ve deplasmandı. AZ maçı vardı öncesinde gitti parti yaptılar.

Çalışılmadığı o kadar belliki, fiziksel olarak net üstünlük kimseye kuramıyoruz, teknik anlamda bakarsak o iyidi bu sezon onu da kaybettik.

Hep diyorum geçen sezonki Ziyech, belli dönem Mertens ve Barış, var mı takımda yedekten böyle bir anda potaya girecek üçlü, yok. Bu olmayınca toparlayamıyor, toparlayamayacak da.

Morata ve Yunus bu sarmaldan bizi belki çıkartır, onda da pek ümidim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt