Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kasımpaşayı 3 farklı öne geçip yenemezsin
kasımpaşayı 2 kez öne geçip yenemezsin
kiev’i 2 farklı öne geçip yenemezsin
rfs tfs amatör takımları hiç yenemezsin
rövanşlı eleme maçlarında elenirsin

sen ne işe yararsın?

kasımpaşayı 3 farklı öne geçip yenemezsin
kasımpaşayı 2 kez öne geçip yenemezsin
kiev’i 2 farklı öne geçip yenemezsin
rfs tfs amatör takımları hiç yenemezsin
rövanşlı eleme maçlarında elenirsin

sen ne işe yararsın?

Ben şuna takığım. Bu herif antrenmanlarda ne yapıyor. Hadi teknik taktiği ve saçma değişiklikler yapmasını geçtim de, belli ki antrenmanlar yetersiz bunu görmüyor mu. Lemina akşam çıkıp antrenmanlarda daha çok çalışmalıyız dedi. Elit bir futbolcun bunu diyorsa oturup düşünürsün, iyice gıcık olmadıysa Lemina'ya bu açıklama sonrası.

Daha kovulmadı mı bu?

Bütün kritik maçları kaybetttik şampiyonluk gidiyor göz göre göre.

Daha ne bekliyor bu çapsız yönetim rezil herifler.
Yönetim kovamaz bunu. Dursun başkan bırak Okan'ı kovmayı evdeki kedisine dahi yüksek sesle konuşamaz. Yönetimi saymıyorum bile. Onlar Okan'ın karşısında çıkıp 2 kelime dahi edemeyecek kadar vasıfsızlar.

Zor bi donemden geciyor/geciyoruz. Ama toparlayacaktir. Benim hocaya olan inancim devam ediyor

2 yıl sampiyon yapan da, bu sezon işleri zorlaştıran da kendisidir. Başarı da başarısızlık da hocaya yazar

Sözde rakibimizde Tıpkı yandaş medya gibi kendi medyalarini kuruyorlar. Kimse elestiremiyor elestireni bir sekilde kovduruyorlar. Serhat en bariz örnek

Fenerbahce de puan birakacak. Daha 11 hafta var ve soylenildigi gibi basit fiksturleri yok.

milli araya kdr kayipsiz gidip arayi iyi degerlendirmemiz lazim.

82. Dakikada penaltı pozisyonu oldu
85’de gol oldu.
Sen Mertens ve Yusuf’u 90’da oyuna attın. Bak zaten zaman kısıt ve Reaksiyonu 7-8 dk sonra veriyorsun. 6 dk oynanacak oyun için ne taktiği verdin de bu kadar bekledin mesela?

Şu rezalet bile defolup gitmen için yeterli!

problemleri dile getirmekten yorulduk taraftar olarak. geriye yaslandim izliyorum. ne olacaksa olsun okanin taktiginede kritik maclarda ölmesinede yeter yav sinir hastasi olduk

Bunun takımı ne yapıyor şu an, çarşambaya kadar izinde mi yine?

Bu hafta kovulmuyo yada istifaya zorlanmiyosa, is isten gectikten sonra kovulmasinin anlami yok. Sezon sonuna kadar kalip iyice rezil olmali ki bir daha Galatasaray ile adi gecmesin. 40 yildir futbol izlerim daha kotusu kesinlikle olmadi. En kotu teknik adamin dahi bir oyun sistemi vardi.

adam tam bir çapsız aga ya. bunun için sayfalarca yazı yazmaya bile değmez. sadece oyuncu değişikliklerine bakın ve sonrasında yaşanan sistem ve pozisyon değişikliklerine. bunu yapan adamı florya'da bakkala göndermezsin normalde ama bizde hoca oluyor maalesef.

Oynattığı futbol kadar transferler ayrı rezalet. Yönetimle beraber çöplere verdikleri milyonlarla geleceğe bile büyük zarar veriyorlar. Topu gitmeli sırf Okan buruk yetmez

Hicbirsey bilmiyor isen dün yukarıdan maçı izledin bizim gibi kasimpasa ikinci yarıda geliyor gol atacak belli ki üst üste korner kullanıyor ya bir müdahale et oyuncular arası bir taktik bulun bizim oyuncular atsın kendini çıkacak adam misal hem zaman kazan hem rakibi durdur hemde değişiklik için beklememis olursun hiç mi ders almıyorsun hep dediğin şey tam değişiklik yapacağız gol yedik hep aynı konuşma ders al değiş kendini geliştir.
Dinamo kiev maçında spiker bile dedi gol geliyor diye rakip atacak diye sen izledin nereye kadar nereye....

Bir farkla öndeyken skoru korumak için son dakikalar da dengesiz ve güvenmediğin hiçbir oyuncu sahaya koyma lütfen.

Geçen sezon kanat rotasyonuna bakıyorum birde bu seneye o kadar para harcayıp bu seviyeye düşmek büyük başarı. Zaha Ziyech Tete büyük beklentilerler gelip bekleneni veremesede Zaha Ziyech ligde bir çok maçı çözdü. Her sene 10 gol 10 asist yapan Kerem ve Barış vardı. Bu sezon kimsenin beklemediği Yunus performansı olmasa elde tek geçen sezonun yedeği Barış kalıyordu. Sezon bitecek Sallai kazması 1 gol 0 asistle oynuyor.Devre arası 3-5-2 sevdasından kanat oyuncusu almayı akıl edemediler. Yunus Barış eski formuna dönmezse burdan çıkmak zor olacak.

Bu adam bizi iki sezon şampiyon yaptı ama Alanya maçında kötü bir sonuç alırsak gitmesi gerekiyor. Sezon hala bizim elimizde olmasına rağmen, rakibi şampiyon yapacak gibi duruyoruz. Futbol oynamıyoruz, gol atsak bile ne zaman yiyeceğimizi az çok tahmin edebiliyoruz. Sonumuz pek iyi görünmüyor.

Umarım Alanya maçı bir çıkış noktası olur ve yükselişe geçeriz, ama bu zor gibi …
Çünkü ortada futbol yok.

Bu adam bizi iki sezon şampiyon yaptı ama Alanya maçında kötü bir sonuç alırsak gitmesi gerekiyor. Sezon hala bizim elimizde olmasına rağmen, rakibi şampiyon yapacak gibi duruyoruz. Futbol oynamıyoruz, gol atsak bile ne zaman yiyeceğimizi az çok tahmin edebiliyoruz. Sonumuz pek iyi görünmüyor.

Umarım Alanya maçı bir çıkış noktası olur ve yükselişe geçeriz, ama bu zor gibi …
Çünkü ortada futbol yok.
aynen katılıyorum.

önümüzde bjk, trabzon, samsun, eyüp ve göztepe deplasmanları var. bunlardan en az ikisinde puan bırakırız diye düşünüyorum.

Alanya da puan bırakırsak, hemen gitmeli.

Çünkü ortada futbol yok.
Gamze hanım hastanin kalbi durdu. Bizim şok cihazina ihtiyacimiz var. Ama onu kullanacak doktor yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt