- 12 Ocak 2013
- 50.731
- 60.042
- 4.323
Çok daha önce kovardım. Arda'yı getiririm direk. Okan hoca ipi kaçırdı, takım çalışmıyor,anca izin veriyor. böyle olmayacağı belliydi.yetkin olsa bu sabah kovarmıydın.
Yerine kimi getirirdin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok daha önce kovardım. Arda'yı getiririm direk. Okan hoca ipi kaçırdı, takım çalışmıyor,anca izin veriyor. böyle olmayacağı belliydi.yetkin olsa bu sabah kovarmıydın.
Yerine kimi getirirdin
kasımpaşayı 3 farklı öne geçip yenemezsin
kasımpaşayı 2 kez öne geçip yenemezsin
kiev’i 2 farklı öne geçip yenemezsin
rfs tfs amatör takımları hiç yenemezsin
rövanşlı eleme maçlarında elenirsin
sen ne işe yararsın?
Yönetim kovamaz bunu. Dursun başkan bırak Okan'ı kovmayı evdeki kedisine dahi yüksek sesle konuşamaz. Yönetimi saymıyorum bile. Onlar Okan'ın karşısında çıkıp 2 kelime dahi edemeyecek kadar vasıfsızlar.Daha kovulmadı mı bu?
Bütün kritik maçları kaybetttik şampiyonluk gidiyor göz göre göre.
Daha ne bekliyor bu çapsız yönetim rezil herifler.
aynen katılıyorum.Bu adam bizi iki sezon şampiyon yaptı ama Alanya maçında kötü bir sonuç alırsak gitmesi gerekiyor. Sezon hala bizim elimizde olmasına rağmen, rakibi şampiyon yapacak gibi duruyoruz. Futbol oynamıyoruz, gol atsak bile ne zaman yiyeceğimizi az çok tahmin edebiliyoruz. Sonumuz pek iyi görünmüyor.
Umarım Alanya maçı bir çıkış noktası olur ve yükselişe geçeriz, ama bu zor gibi …
Çünkü ortada futbol yok.
Gamze hanım hastanin kalbi durdu. Bizim şok cihazina ihtiyacimiz var. Ama onu kullanacak doktor yokBu adam bizi iki sezon şampiyon yaptı ama Alanya maçında kötü bir sonuç alırsak gitmesi gerekiyor. Sezon hala bizim elimizde olmasına rağmen, rakibi şampiyon yapacak gibi duruyoruz. Futbol oynamıyoruz, gol atsak bile ne zaman yiyeceğimizi az çok tahmin edebiliyoruz. Sonumuz pek iyi görünmüyor.
Umarım Alanya maçı bir çıkış noktası olur ve yükselişe geçeriz, ama bu zor gibi …
Çünkü ortada futbol yok.