Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dere geçerken at değiştirilmez hocama sahip çıkalım! Seneye Avrupai yönetim-Teknik Direktör kombinasyonu gelmeli.

Seneye özellikle şampiyonlar liginde rezil olmadan istifa eder umarım. Sene sonuna kadar katlanıcaz malesef bu futbola. Yüzü de eskidi artık futbolcularla ilişkisi profesyonel olmaktan uzak bir hal almaya başladı. Kan değişimi şart.

Seneye özellikle şampiyonlar liginde rezil olmadan istifa eder umarım. Sene sonuna kadar katlanıcaz malesef bu futbola. Yüzü de eskidi artık futbolcularla ilişkisi profesyonel olmaktan uzak bir hal almaya başladı. Kan değişimi şart.

şampiyonluk durumunda kovulmaz ki

iki ucu boklu bi durumdayız

Oyuncu öğütücü yeni kurbanı Mertens galiba.

Tamam hocam en sokan sensin. Sampiyon yapip egonu da tatmin edebilirsin. Arkandayiz. Seneye zaten batmis olacaz.

hocamı 2 yıl icardi bu yıl da osimhen kurtarıyor. Hocaya sahip çıkalım. Dereyi bu atla geçeceğiz!

Erden Timur'suz bir sezonu kaldıramadı.

Yok valla şampiyonluğu verecek. Kaç aydır kötü oynuyoruz çara bulamadı. Alanya rezil bir takım onda geriden kazanırsın fakat bjk ve ts maçlarında nasıl dönecez. Acil kovulmalı.

Maç önü ve maç sonu açıklamalarının şuursuzluğu geçen sene Fenerbahçe'ye 0-1 yenildiğimiz ve şampiyonluğu son haftaya bıraktığımız maçla başladı.

Bu sene hemen her açıklaması faul.

Bir TD söyleyin ki takıma faydayı geçtim zararı dokunsun. İşte o adam bu adam.

Normale göre yine iyi pozisyona girdik. Canımız ciğerimiz Osi iki tane net kaçırdı. Maç 4-1 bile bitebilirdi.

Üstüne koyarak ilerler umarım.

Sezon sonuna kadar kalacak bir şekilde yine söylüyorum 2 yıl şampiyon olan adamı göndermez kimse..
Bu sezon sampiyon olmasak fenerin ardarda sampiyonluklarini izleriz gibi olursak da bu rezil futbolu boktan bir durum..
Samimi söylüyorum şu maç hoca degisecekse puan kaybedelim dedim içimden..

Yok valla şampiyonluğu verecek. Kaç aydır kötü oynuyoruz çara bulamadı. Alanya rezil bir takım onda geriden kazanırsın fakat bjk ve ts maçlarında nasıl dönecez. Acil kovulmalı.
Furkanim sen bukadar doğru konusmazdin. Sana futbolu ogretebilmisim demekki

İflas etmiş görüntü veriyor hem yüz ifadesiyle hem açıklamalarıyla

İcardi ve Mertens gibi kendisine nefes aldıracak topçular, Erden gibi arkasını kollayacak, takımı kenetleyecek yöneticiler yok

Saygısız ve seviyesiz yorumlar da psikolojik olarak yıprattı ve toparlayacak gibi durmuyor

Takmıyorum diyor ama taraftar ve spor programı yorumlarını kafaya aşırı takıyor ve iyice ne yapacağını şaşırıyor

Belki kadro genişliği olarak yetersiz olabiliriz fakat 11 çıkan çok kaliteli oyuncu kadrosuna sahip ve bunu hiç sahaya yansıtamıyor aksine daha kötüleştiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt