- 1 Mayıs 2018
- 57.863
- 48.643
- 3.873
Okan Buruk istifa!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok Ali koç direkt Gs hocasına örgüt artığı diyip, kurucusuna küfürler ettiriyor. Şakşakçı dediğin insanlar, taraftarı oldukları takımın hocasına sevgi gösteriyor.Ortamdan istifade hemen şakşakçıları ortaya çıkma cesareti göstermişler herşeyi geçtim cuestaya 8 milyon verip aldıran adama ben hoca moca demem ali koça sorsalar nasıl bir kötülük yapmak isterdin diye o bile bu kadarı düşünemez o derece bu kulübe atılmış bir kazıktır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
FB bizden önce Bodrumspor ile oynayacak ki kazanırsa fark 6 olur. Derbi için BJK karşısında Okan'In 'beraberliğe yatmak' gibi bir düşüncesi olmayacaktır.Bjk macini ligin finali gibi görüp tamamen kazanmaya yönelik kurgu gelistirmeli. Beraberlige yatarsa maglup cikariz ordan
Yok Ali koç direkt Gs hocasına örgüt artığı diyip, kurucusuna küfürler ettiriyor. Şakşakçı dediğin insanlar, taraftarı oldukları takımın hocasına sevgi gösteriyor.
Asıl kazık şampiyonluğa giden takımın hocasına sanki küme düşürüyormuş muamelesi yapmaktır.
Senin yönetimin avel gibi son gün Cuesta ile anlaşıyorsa bu transferde büyük pay yönetimindir.
Hoca her daim isine geldigi gibi konusuyor (gulerek).Hiç beğenmesem de son maçta 5 beraberliğin sorumluluğunu almasını takdir ettim.
Yüzde 90 filan değil abartiyon bari efendiyüzde 90 şampiyon olduk gibi
bu da yüzde yüz kaldı demektir
artık kendisi avrupa için kafa yormalı kulüp de teknik ekibi ve teknik ekibin üstünü avrupa yarında bir hale getirmeli
Bir de bu konu altında kendileri olsa bu işi daha iyi yapabileceklerini söyleyen tipler de var. Şaka gibi.Ruh hastası tipleri engellemekten gına geldi yine de bitmiyor.
Diyorum ki, Okan hocayı sevabıyla günahıyla seviyorum. Çünkü 2 sene boyunca dibine kadar destekli rakibine karşı şampiyonluk kazandı, genelde kötü bir avrupa maceramız oldu ama en azından United, Tottenham, Bayern gibi yıllar sonra da özetlerini seyredeceğimiz özel maçlarımız/galibiyetlerimiz oldu. Kalırsa inşallah kafayı avrupaya takar, kendini geliştirir. Kalmazsa da inşallah fatih hocanın aksine geri döndüğünde çok daha gelişmiş ve iyi haliyle döner.
Lakin bazılarına göre -artık nasıl taraftarsa bunlar- Okan hoca olmasaydı son 2 sene (bu seneyi de katalım 3 sene) Galatasaray kesinlikle çok daha iyi bir konumda olurdu.
Nah olurdu.
Sarachane de goremedim seniBir de bu konu altında kendileri olsa bu işi daha iyi yapabileceklerini söyleyen tipler de var. Şaka gibi.
Silivri tarafındaydım üstat. Yeni döndüm. Bana ayakta durmaya mecali kalmamış diyen iki arkadaşa da bir bayram hediyesi hazırladım. @Recep Buruk @Temmuz KayalarSarachane de goremedim seni
Silivri tarafındaydım üstat. Yeni döndüm. Bana ayakta durmaya mecali kalmamış diyen iki arkadaşa da bir bayram hediyesi hazırladım. @Recep Buruk @Temmuz Kayalar