Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Es kaza citye TD olsa haalanda top sisirir, pas oyununu unutturur reis.

Hiç beğenmesem de son maçta 5 beraberliğin sorumluluğunu almasını takdir ettim.

Ortamdan istifade hemen şakşakçıları ortaya çıkma cesareti göstermişler herşeyi geçtim cuestaya 8 milyon verip aldıran adama ben hoca moca demem ali koça sorsalar nasıl bir kötülük yapmak isterdin diye o bile bu kadarı düşünemez o derece bu kulübe atılmış bir kazıktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortamdan istifade hemen şakşakçıları ortaya çıkma cesareti göstermişler herşeyi geçtim cuestaya 8 milyon verip aldıran adama ben hoca moca demem ali koça sorsalar nasıl bir kötülük yapmak isterdin diye o bile bu kadarı düşünemez o derece bu kulübe atılmış bir kazıktır

Yok Ali koç direkt Gs hocasına örgüt artığı diyip, kurucusuna küfürler ettiriyor. Şakşakçı dediğin insanlar, taraftarı oldukları takımın hocasına sevgi gösteriyor.
Asıl kazık şampiyonluğa giden takımın hocasına sanki küme düşürüyormuş muamelesi yapmaktır.
Senin yönetimin avel gibi son gün Cuesta ile anlaşıyorsa bu transferde büyük pay yönetimindir.

Ruh hastası tipleri engellemekten gına geldi yine de bitmiyor.

Diyorum ki, Okan hocayı sevabıyla günahıyla seviyorum. Çünkü 2 sene boyunca dibine kadar destekli rakibine karşı şampiyonluk kazandı, genelde kötü bir avrupa maceramız oldu ama en azından United, Tottenham, Bayern gibi yıllar sonra da özetlerini seyredeceğimiz özel maçlarımız/galibiyetlerimiz oldu. Kalırsa inşallah kafayı avrupaya takar, kendini geliştirir. Kalmazsa da inşallah fatih hocanın aksine geri döndüğünde çok daha gelişmiş ve iyi haliyle döner.

Lakin bazılarına göre -artık nasıl taraftarsa bunlar- Okan hoca olmasaydı son 2 sene (bu seneyi de katalım 3 sene) Galatasaray kesinlikle çok daha iyi bir konumda olurdu.

Nah olurdu.

Bjk macini ligin finali gibi görüp tamamen kazanmaya yönelik kurgu gelistirmeli. Beraberlige yatarsa maglup cikariz ordan

Bjk macini ligin finali gibi görüp tamamen kazanmaya yönelik kurgu gelistirmeli. Beraberlige yatarsa maglup cikariz ordan
FB bizden önce Bodrumspor ile oynayacak ki kazanırsa fark 6 olur. Derbi için BJK karşısında Okan'In 'beraberliğe yatmak' gibi bir düşüncesi olmayacaktır.

Yok Ali koç direkt Gs hocasına örgüt artığı diyip, kurucusuna küfürler ettiriyor. Şakşakçı dediğin insanlar, taraftarı oldukları takımın hocasına sevgi gösteriyor.
Asıl kazık şampiyonluğa giden takımın hocasına sanki küme düşürüyormuş muamelesi yapmaktır.
Senin yönetimin avel gibi son gün Cuesta ile anlaşıyorsa bu transferde büyük pay yönetimindir.

Sen ben ali koçtan böyle bir söz beklersin bekleriz ama ben gönül verdiğim takımın hocasından cuestaya 8 milyon verdirmesini beklemem içime oturur üstelik bizzat kendisi onay vermiş öyle yönetimin zorla aldırması falan mevzu değil ayrıca katılıyorum yönetim diye bir şey yok bu kulüpte onda haklısın küme düşme muamelesi yapmıyorum ama sevgili hocanız küme düşmesi nerdeyse kesinleşen hataya puan verdi mesela savaştaki ülkenin takımından kendi evinde 3-1 den 3-3 e getirdi mesela şampiyonlar liginden young boys denilen takıma 2 maçta rezil olup elenip kulübü olası 40 milyon eurodan etti mesela şimdi bu takıma en büyük kazığı hoca mı atmış yoksa taraftar mı bi tekrar düşün

yüzde 90 şampiyon olduk gibi

bu da yüzde yüz kaldı demektir

artık kendisi avrupa için kafa yormalı kulüp de teknik ekibi ve teknik ekibin üstünü avrupa yarında bir hale getirmeli

Yabancı hakem muhabbeti çıktığı günden beri yabancı hakem konusunda net vır tavır koymak yerine yerli hakemleri ovmesini hala anlamis değilim, çok büyük hata yapti

Ruh hastası tipleri engellemekten gına geldi yine de bitmiyor.

Diyorum ki, Okan hocayı sevabıyla günahıyla seviyorum. Çünkü 2 sene boyunca dibine kadar destekli rakibine karşı şampiyonluk kazandı, genelde kötü bir avrupa maceramız oldu ama en azından United, Tottenham, Bayern gibi yıllar sonra da özetlerini seyredeceğimiz özel maçlarımız/galibiyetlerimiz oldu. Kalırsa inşallah kafayı avrupaya takar, kendini geliştirir. Kalmazsa da inşallah fatih hocanın aksine geri döndüğünde çok daha gelişmiş ve iyi haliyle döner.

Lakin bazılarına göre -artık nasıl taraftarsa bunlar- Okan hoca olmasaydı son 2 sene (bu seneyi de katalım 3 sene) Galatasaray kesinlikle çok daha iyi bir konumda olurdu.

Nah olurdu.
Bir de bu konu altında kendileri olsa bu işi daha iyi yapabileceklerini söyleyen tipler de var. Şaka gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt