Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Bundan sonra kendiyle aynı gün doğanlara Okan gecesi doğdu denecek. O kadar ballı bir adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener 3 sezondur siciyor sen 2 sezondur ovuyosunFener tipik sıçışlarından birini yaşadı diye kendisine övgü dizecek kadar dar vizyonlu, sığ görüşlü olmadık.
Olur mu ya onlar olmasa da olurdu deha Okan.Ortalık neden bu kadar toz pembeye döndü anlamış değilim. Şampiyonluk pamuk ipliğine bağlı farkında değil miyiz acaba?
O ipliğin adı da Osimhen. Bazen de D.Sanchez.
Fener 3 sezondur siciyor sen 2 sezondur ovuyosun
Baska dünyadanmi yaziyorsun?15 puan farkla sampiyon olsak da yollar ayrilmali artik. Ust uste 3 kez şampiyon olmak büyük basari ancak Avrupa'da cok cok kotu performanslar gosterdik. Camiamizin genetik kodlarina ters bir durum. Okan Buruk ile Avrupa'da kepazeligi kaniksamaya basladik.
Sparta Prag, AZ Alkmaar, Kopenhag gibi bes para etmez kiytirik takimlardan 4-5 yiyip zavalli ve aciz bir futbolla Avrupa'ya rezil kepaze olmayi kaniksayabilirsiniz. Ben kabul etmiyorum. Okan Buruk sezon sonu kovulmali.Baska dünyadanmi yaziyorsun?
Camianin genetik kodlari -> son 15 senede 1 kere CL ceyrek finalmi?
Manu, Tottenham ve Bayern gibilerini nasil ezdiginide söyliyecekmisin?Sparta Prag, AZ Alkmaar, Kopenhag gibi bes para etmez kiytirik takimlardan 4-5 yiyip zavalli ve aciz bir futbolla Avrupa'ya rezil kepaze olmayi kaniksayabilirsiniz. Ben kabul etmiyorum. Okan Buruk sezon sonu kovulmali.