Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayadır kemik istedi de bir kere atmadım da diyelim bari malum kişi de her zaman olduğu gibi ortaya çıktığı için

saçmalama yaw milleti kuzey tribününde döğüşe çağıran veletleri ciddiye mi alacaz
Senin gibi burdan sürekli millete sallayan , buradaki anonimligine güvenip bu şekilde iddialı konuşan eşeklere az bile yaptım.Her hıyar gösterene tuz alıp kosuyorsun.Altta engelli içeriği gösteri görünce dedim kesin malum kişi çıkmıştır hemen de yanılmadım.Surekli olarak ben biriyle tartışınca parazit gibi türüyorsun bir yerden.Hani çoğu zaman seni takmama rağmen yapıyorsun bunu üstüne sürekli millete bulasiyorsun bu yaptıklarına rağmen bir de utanmadan yok milleti doguse cagiriyor velet diyorsun hani bildiğin dinime küfreden Müslüman olsa misali.Kimin velet olduğu bariz belli zaten.Hani bir şey var parazitten beter de hadi onu da soylemeyelim ama verdiğin rahatsızlık o seviyededir.Sana ben en son ciddi soylemimi söyledim zaten hiçbir cevap da veremedin o yüzden burdan ergen gibi tartışmaya devam etmeyecegim sana attığım son kemik bu.

Gündemde arada kaynamasın

İstifa et ulan utanmıyor musun?

3 sampyonluk sonrasi bütün yazı avrupa dusunerek geçir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt