Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olur da şampiyon olursak, daha doğrusu Osimhen bizi şampiyon yapabilirse, Okan’ı göndermezler maalesef. 3 sene şampiyon olmuş hoca diye göndermezler. Ama neticesinde gelecek sezon çöküş kaçınılmaz olur. Avrupa performansını düşünmek bile istemem.

Büyük bir kadro revizyonu gerekecek. Bu konuda Okan’ın ne kadar başarısız olduğu gördük. Kadro mühendisliği berbat ötesi. Zaten bu yönetim görevde olduğu sürece Okan’ın gitmesi de bizi kurtarmaz. Başta bu yönetim gidecek. Yeni yönetim Okan’ı gönderecek. En güzel senaryo bu olurdu.

Aklina gelen isim yok cunku :)
Dostum ben saldım artık o işleri son olaylardan sonra aklıma gelen isim olsa alınmayacağına göre cuesta gibi tipleri ibrahim hatipoğlu getirip hiçbirşey olmamış gibi orada kalmaya devam ettiği sürece başarıda gelmeyecek sonra niye böyle oluyor diye her sene umutlanacaksınız.Boş yere ben haklı cıktım mevzusu yapma burada hayvani para harcanıyor bunlar taraftar sayesinde oluyor taraftarın parasını har vurup savuruyorlar futboldan anlamak zorunda değilsin anlayan adamı getirebilirsin bunlar şanlıurfaspor yönetir gibi gs yönetiyor az takip etsen anlarsın zaten:DTamam okan buruk ve dursun özbeğiniz umarım 5 yıl daha kalır:DHadi 3 isim vereyim isim veremiyorsun dedin. 1.Brian priske 2.rodger schmidt.3.Edin terzic ben şu aklımla 2-3 gün uğraşsam takım için en iyisini bulur seçerim heriflerin derdi başarı değil.

Son düzenleme:
bjkye karşı kazanmamak için elinden geleni yapacağına olan inancım sonsuz ama işte oyuncular aynı şekilde düşünmediği için kendisini kurtarabilirler yine

@Emrah Duvar gibi maganda olmalı hoca.

efendilik olmuyor
Benim gibi olursa en fazla 2-3 hafta sonra bizim taraftar böyle girer
2022-10-07T030344Z_820369949_R_1200x768.png

adamın ligde osurtmadığı takım yok. lig için demek ki senin ne yapılması gerekiyor dediğin yapılmaması gereken
Ligde şu kadroya beni getir ben yedek kulübesinde osurarak uyurken de 1-2 puan eksik fazla alırdım zaten.Puan verdiği maçların da çoğu facia zaten.Hoca savunması için de hemen lig maçlarına geçilmiş avrupa maçları oynamadık herhalde.Ligde kaç tane takım var sanki ? Ciddi maçlarda yediği haltları görüyoruz zaten

Ligde şu kadroya beni getir ben yedek kulübesinde osurarak uyurken de 1-2 puan eksik fazla alırdım zaten.Puan verdiği maçların da çoğu facia zaten.Hoca savunması için de hemen lig maçlarına geçilmiş avrupa maçları oynamadık herhalde.Ligde kaç tane takım var sanki ? Ciddi maçlarda yediği haltları görüyoruz zaten
o kadronun başına seni getirseler seni osurtur dururlar uyuyamazsın. Bu dediğin mantıkla R.Madrid in başına seni getirsek Ancelotti nin yaptığını da yaparsın.
Sen bilerek kasıtlı olarak puan verecek demeye getirdin ilk yazdığında, açık açık yaz yahu korkma

o kadronun başına seni getirseler seni osurtur dururlar uyuyamazsın. Bu dediğin mantıkla R.Madrid in başına seni getirsek Ancelotti nin yaptığını da yaparsın.
Sen bilerek kasıtlı olarak puan verecek demeye getirdin ilk yazdığında, açık açık yaz yahu korkma
Ahahaha yazık kafana cidden ya aynen süper hocan ligdeki takımları fena osurtuyor müthiş hocamız seviyoruz kendisini.Hocan yine her maç olduğu gibi batıracak bir şey calistirmayacak aynı kadroyla çıkacak hiçbir şekilde rakibi bozmaya çalışmayacak osimhene top şişirtecek ama oyuncular ekstra oynarsa alırız demek istedim neyden korkacakmisim sanki

işin komik tarafı adam Beşiktaşlı degil gercekten Galatasaraylı yaw.

Besiktasa mac satıyor diyorlar ve bu adamlar galatasaray forumunda yaziyor hala. Layk falan aliyorlar

Ahahaha yazık kafana cidden ya aynen süper hocan ligdeki takımları fena osurtuyor müthiş hocamız seviyoruz kendisini.Hocan yine her maç olduğu gibi batıracak bir şey calistirmayacak aynı kadroyla çıkacak hiçbir şekilde rakibi bozmaya çalışmayacak osimhene top şişirtecek ama oyuncular ekstra oynarsa alırız demek istedim neyden korkacakmisim sanki
Kafama o kadar üzülüyorsan şefkat göster ona biraz.
Bırak şimdi kötü oynatıyor filan ayaklarını. sen üstü kapalı olarak maçı bjk ye vereceğini söylüyorsun.

Kafama o kadar üzülüyorsan şefkat göster ona biraz.
Bırak şimdi kötü oynatıyor filan ayaklarını. sen üstü kapalı olarak maçı bjk ye vereceğini söylüyorsun.
Benim ne düşündüğümü de benden iyi biliyorsun herhalde helal valla.Benim hesabı vereyim bari artık ordan da sen yazarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt