Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cift forvet aşığı bu herifi takımda görmek istemiyorum. Cift forvet sistemiyle oynamaya çalışan çağ dışı beyinli hiç bir hoca bu kulüpten içeri girmesin. Ulan tüm dünya kanat forvet düzeniyle yardırıyor bir tane hızlı kanatın yok takımda lan.

Yaa arkadaş eminim ki hocasız çıksak maçlara şampiyonluk içinndaha büyük avantajımız olur

Ama Okan varken işimiz daha zor

Çünkü hatalı 11 çıkarıyor ve hatalı değişiklikler ile berbat ediyor durumu

Bu adamın takıma müdahale etmesi durdurulmalı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi bu kamilin Bizi Kadıköy'de kepaze etmesini mi izleyecegiz.

Kupadan elensek yine hicbirsey olmamış gibi devam edecek

11 milyon verdirdigi Jelert’i kadroya bile almamis herif. Ulan ne kadar guzel kulübün parasini carcur etmek. Defol git valla sinirim gecmiyo yanimda olsa gebertecem herifi dayaktan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konuşmadı mı bu halen

Halen beni istifaya çağıran rakip takım taraftarı diye avutmadı mı kendini

Esas rams'ta seni bütün stad yuhaladığı istifaya çağırdığı zaman mı gerçekleri görecek

Derbileri doğru oynar kadroyu iyi hazırlar derdik ,berabere kaldığımız fener maçında bile mantıklı kadro çıkarmıştı, bugün böyle sacmalamasini anlayan varsa anlatsin

Merak ediyorum Avrupa'da bizden başka oyuncu değişikliği sonrası takımda her futbolcunun yerinin değiştiği ve bu yüzden her futbolcunun beyninin çorba olduğu başka bir takım var mıdır acaba.

Adamın yaptığı her değişiklik takımı geriye götürüyor anında. Bir bakıyorsun Morata kanat falan oynuyor, stoper çıkıyor sol bek stopere geçiyor. Sahada Beckenbauer, Platini, Kroos vs. gibi über zekalı futbolcular olsa bile beyni sulanır şu salak değişikliklerle.

Son düzenleme:
Ulan maç İY öyle böyle 1-1 bitmiş, 10 kişi kalmışsın,
al Lemina'yı çıkar Morata'yı 3'lüye dön.

Kal geride sıkı savun, hızlı çık Barış'la Osimhen'le filan.

SENİN DERDİN NE LAN?

Bunu düşünecek kapasitesi yok.

Osimhen bir şey yaparsa yapar yoksa oyunu aldıracak bir tane hamlesi yok.

Kanat aldırmadı ve takimi bitirdi.tum transferleri berbat...FT min aldırdığı bay,boey,Nelsona bak birde bunun aldirdiklarina bak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt