Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 2 ayda hocaya sevgimi kaybetmiştim.

Saygımı da Erden Timurun sana daha iyi ekip kuralım dediğinde Galatasaray'ı değil beden eğitimi hocalarından hallice adamların huzurunu düşünüp reddettiğini duyduğumda yitirdim.

Şampiyonda yapsan gitmelisin.

Morata gibi bir bastonu 70 dk kanatta nasıl oynattın la?
Şunu bi anlatsana. Hiç mi görmedin olmadığını, yoksa gördün de umursamadın mı, nasıl oldu o iş?
Durup durup bunu düşünüyorum. Ne hesap ettin ne olmasını umdun orada Morata'dan?

Ya cesaretli ol Kadıköy'e radikal kararlarla git çık oyna ya da korkak ol kötü futboluna devam et çünkü değişen bir şey olmayacak.

Taktik filan yok rastgele oyuncu değiştiriyor. Oyuncuların isimleri altında eziliyor. Geçen sene Barışı filan farklı mevkilerde oynatıp biraz verim alınca motatayı filanda deneyip verim alacağını sanıyor.

Bugün Molde'yle filan eşleşssek kim rahat geçeriz der. Ben şansları 50 50 götürürüm. 50 kat fazla para harcamamız rağmen durum böyle. Camiayı bu psikolojiye getiren kişinin bu kulüpte yeri yok.

aga oynattığı toptan utanmıyor da

Her başarısız sonucun arkasında akıl almaz rezil bahaneler, saha içerisinde ben bilirim kibri öncelikle Galatasaray, sonra hocalık kariyerini bitirdi. 5. yıldızı da taksa bir an önce defolup gidecek.

Dün akşam o kadar saçmaladı ki, aklıma acaba gerçekten şampiyonluğu fener alır bahsi mi yaptığını düşünmeye başladım. Yani tamam hocamızsın diye sabırla bekledik ama şundan kesinlikle eminim bu iki şampiyonlukta en az katkı senin. 3 yıldır bu takımın başındasın ama zor bir maç olduğunda bu maçı hocamız hamleleriyle çevirir diyemiyoruz hep futbolcuların ekstra katkısını bekliyoruz. İstisnasız gelen her oyuncu senin antrenmanlarını yedikten sonra geriye gidiyor, yazık günah harcanan paralara. Bu kadar çok imkan ve harcama Galatasaray tarihinde hiçbir hocaya sağlanmamıştır

Okan hoca zamanında bücür kardeşi emre ile intere kacip nasıl bir şampiyonluğu kaybettirdigini,bjk ye nasıl döndüğünü yaşı yetenler bilir..tugay korkmadan eksiği var fazlası yok.gelecekte bjk falan calistirirsa kimse şaşırmasın,bir hasan sas hatta melo aidiyetin kimse beklemesin bu adamdan. Hiç kimseye kurulmayan çok güçlü kadrolar ile 2 sene şampiyon oldu..inanın erden Timurun başarısı..umarım bu sene şampiyon oluruz ve hemen yollarız kendisini..

Dün bjk maçına başlarken kaybettik zaten macin başında adamların cesareti yokken yapılan top kayıpları ile bjkyi istahlandirdi.
Ki bu kadar kötü bjk yi ne zaman yakalayacaksin ki .
Ya saldırıp kaybetsek bir planımız olsa hic üzülmem hoca bile isteye gol yemeyi bekliyor ona kahroluyorum

hiç bakmıyor mu ulan bu takım sahada ne oynuyor diye

Kötü oynarken İcardi yi nasıl çıkaramıyorsa Morata yı da çıkaramıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt