Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son iki derbideki oyun skandaldı. Avrupa'daki karnesine de bakınca sezon sonu teşekkür edip yolları ayırmak gerekiyor.

İbrahim ve kavukçu varken Dursun Okan'ı gönderemez.

Ünal Aysal'ın terimi gönderdiğindeki Ali Dürüst, Abdullahi A. Olayı gibi olur.

Yönetimde revizyon olursa ancak.

Fener niye olamiyor o kdr harcamaya ustat. Ya da tjk bu sezon niye 25p fark yedi. Dikseydi topu ileriye oynasaydi sifre belliydi

İcardi-Mertens dedik iste var mi fenerin boyle topculari? İlk sezonu haricinde dogru duzgun top oynadigimiz mac hatirlamiyorum. Gecen sene kismen iyi oynadığımız maclar vardi cogunda da bireysel performansla kazandik.Bu sene ligde su macta mukemmel oynadik diyebilecegim mac yok ilk yaridaki fb maci haric onda da 2. yari dunyanin pozisyonunu verdik ceviremediler maci.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezon şampiyon yapsın da sonra bişeye karıştırmadan yol verelim ama yönetim bunu akıl edecek vizyona sahip değil gider bi 50-60 milyon daha harcayıp devre arası sistem değiştirmesi için bi o kadar daha harcatır

Maçları izlerken Okan Hocanın soyunma odasını kaybetmek üzere olduğu hissiyatı uyanıyor bende.

Forma adaletsizliği, oyuncuların kafa karışıklığı, rakipler kadar istekli olmayan oyuncular, saha içi yerleşim sorunları, geriden çıkışta ve hücumu geliştirmede organizasyon yoksunluğu gibi konular göz önüne alınırsa bu noktadan itibaren sezonu takımın başında ve şampiyon olarak tamamlaması -rakibin yapabileceği hataları saymazsak- küçük çaplı mucize istiyor bence.

3luye dönecem dedin, ona göre oyuncu aldırdın, bir sürü maliyete girdik. Vazgeçtin 4lu oynattın, ve morata ile 4lu sistem olmayacagini anlamiyorsun. Frankowski cop ettin, moratayi çöp ettin. Bu takim 3lu dışında oynamaz , bu oyuncu yapısı ile. Lemine da 3lu de stoper deneyimi var. Beşiktaş 1 puan yeterdi bize, boşa macera aradın her zaman ki gibi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci yarı Morata başlayınca şaşırdık, kapanıp 1 puana oynarız diye düşünüyorduk. Morata sol bekte adam kovalamaya devam edince maçtan bi halt olmayacağı belli oldu. Gol gelene kadar bakarım sonra kapatırım dedim, sağolsun hocam yanıltmadı bizi. Proaktiflik sıfır, anca takım geri düşünce değişiklik yapıyor. Seneye yöneteceğin takım sana Osimhen vermeyecek. Bakalım o zaman ne bahane üreteceksin Sn Buruk?

Ilk senesinde dünya kupası ve deprem nedeniyle 2 uzun ara oldu. Acaba tatil iyi mi geliyor diye düşünüyor? Ayrıca şampiyon olduğunda pandemi arası vardı.

Totem yapmıyorsa bir şey bilmiyorum 😁😁😁😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt