Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarıda olan oyunu BJK karşısında oynayabilsek farka gidebilirdik. O maç neden öyle oldu anlam veremiyorum.

Yalnız aylar sonra böylesi zorlu bir deplasmanda taktir edilesi futbol oynadık demek ki oynayabiliyormuşuz umarım bu ciddiyeti kalan maçlarda da görürüz.

Mourinhonun ilkelce hareketinden dolayi arkasinda durulmali

Biz doveriz severiz ama o portekizli cullugun yaptigina iyi bir tepki gosterilmeli.Galatasaray hocasi sahipsiz degil ulan

İlk yarıda olan oyunu BJK karşısında oynayabilsek farka gidebilirdik. O maç neden öyle oldu anlam veremiyorum.
o mac , nazarimda - bariz frank'in hayati hatasina yazar . akabinde 10 kisi kaldiktan sonra saglikli yorum yapmak yanilgi yapar .
beraberlik alirsak kardir bakisinda idim. hoca dan once nazarimda frank bir cuval inciri berbat etmistir. ki, mac sonu nacizane dusuncemi bu sekilde yazdim.

goreceli elbette .

bugune donelim ; feneri kendi sahasinda ustun oyunla *kupanin disina ittik cok iyi bir oyun taktigiyle......
hocayi bu aksamki oyun yuzunden tebrik ederim .

saygi ve selamlar.

Seni ne kadar eleştirsekte kızsakta maç sonu sana yapılan şerefsizlik hepimize yapılmıştır bizim kimseye yedircek hocamız yok morinyo şerefsizine en az [emoji[emoji6][emoji6]] maç ceza aldırmayan yönetim samiyene girmesin bir daha

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekten bu akşam şahsımı madara etmiştir. Ama insanın sonrası geliyor bu zamana kadar neredeydin

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan o hareketi İmparatora yapacaktın ölmüşlerini z.kecekti senin, dua et Olan Hocam kontrolü kaybetmedi. Kadayıf çingene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt