Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puan farkı 3, artık şartlar eşit, fixtur zor, hadi bakalım okan hoca, hocalığını görelim, öyle senede fener maçına çalışıp diğer maçları sallamak ile olmuyor bu işler.Puanları yedin yedin sınıra getirdin

Puan farkı 3, artık şartlar eşit, fixtur zor, hadi bakalım okan hoca, hocalığını görelim, öyle senede fener maçına çalışıp diğer maçları sallamak ile olmuyor bu işler.Puanları yedin yedin sınıra getirdin

İşi zor iyi hocalık bu saaten sonra kurtarmaz, bjk'den min 1 puan alın alınmalıydı. Samsun Eyüp, trabzon, göztepe hepsi korkunç derecede zor maçlar.

Kalede muslerayi oynatma aynı kadroyla devam. Barış osimhenin yanında tabiki kanat değil.

Sacma sapan oyuncu değişiklikleriyle puan kaybetme lüksümüz kalmadi.

İşi zor iyi hocalık bu saaten sonra kurtarmaz, bjk'den min 1 puan alın alınmalıydı. Samsun Eyüp, trabzon, göztepe hepsi korkunç derecede zor maçlar.

Puan kaybetme lüksü yok, 1 maç dısında hepsini kazanmak zorunda

Okan Buruk: Orada canım çok yandı. Olayı büyütmek isteseydim gider darp raporu alır ve suç duyurusunda bulunurdum. Hakemlere 'Maçı çok iyi yönettiniz' dedim. Mourinho'yu tahrik etti muhtemelen.

(Ekol tv)

2 tane ağzının üstüne çaksaydın ne atlatıp zıplıyon Türkiye mi burası, ulan bütün forum adamın bundan dolayı ceza değil ödül alacağını biliyorken senin bilmeme şansın yok, çak kafayı olsun bitsin.

Okan Buruk: Orada canım çok yandı. Olayı büyütmek isteseydim gider darp raporu alır ve suç duyurusunda bulunurdum. Hakemlere 'Maçı çok iyi yönettiniz' dedim. Mourinho'yu tahrik etti muhtemelen.

(Ekol tv)
Ayakkabısını çıkarıp Mou'nun ağzına sokmalıydı.

Beyaz bantlı ikonik Okan Buruk burnunu herkes iyi bilir.

Olaya bak. Bizim hocamıza saldırıyor pust bizim hoca kendini savunuyor. Utanmazlık üst seviye

Uzmanı olduğu alan var artık, 8 kereüst üste anadolu takımları ile oynayacak 7 belki 6 tanesini kazanırsa 3. kez şampiyon oluyor. Bunu elinin tersi ile iteceğini düşünmüyorum çünkü en iyi bildiği şey anadolu takımlarını yenmek.

ben adım gibi eminim, gs'a yabancı bir hoca gelse ve avrupa'da iyi top oynatıp ligde antep deplasmanından 1 puanı alınca "sonuçta deplasmanda yenilmedik 1 puan da iyidir" tarzında bir açıklama yapsa, aynı kişiler gelip "300 mülyonluk takım yeaa, uyduruk ligde deplasmanda 1 puan alınca nasıl bunu dersin!!" falan yazacaklar.

hem ligi bu seviyede domine edip, hem avrupa'da üstün başarı elde etmeyi kolay zannediyorlar. hele ki yurt içinde böylesine alt seviye aşağılık bir rekabet varken.

okan hocanın nasıl ki büyük hataları varsa, saygı duyulması gereken yanları da var. şu kavranamıyor bir türlü. bir şey ya tamamen iyi, ya da tamamen kötü türk futbol taraftarlarının çoğunluğuna göre.
Bknz. Mancini dönemi Real ve Juve'li gruptan çıkmasına rağmen lig de deplasmanlarda kazanamıyorduk yorumları. Arşivleri de durmasını geçtim daha yakın tarihte bile hala bu gündeme sık sık gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt