Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün oynanan futbolu begendim. Bir Avrupa takimi gibi oynadik.

Bence böyle devam.

Sol bekte Boeyini bulmus gibi duruyor.

Milli takim icin de +

Eren transferi icin cok diretmiş hoca, sinan anlatiyordu bu aksam.

Yusuf yusuf moduna girince takıma biraz top oynattın bakıyorum

Her yıl deplasmanda ki fb maçlarında bir günlük hocalık yapsan yeter

Camia içinde #konsantrasyon sağlandı. Okan’ın jk maçındaki gibi yanlış seçimleri tekrarlanmazsa şampiyonluğu söküp alacağız gibi görünüyor. Bu taraftar en inatçı en ego td’yi bile yola getirir. Taraftarı dinlemeyip kafasının dikine gitse yarışta geriye düşmüştük şimdi. Daha ne ister bir teknik adam? Senin ilmînin yetmediği yerde taraftarın çözüyor olayı.

Jk maçında cift forvet garabetiyle nasıl maça çıktın vallahi kaç gün oldu aklımdan çıkmıyor. 4-6-0 maça çıkan takıma karşı ne halt yemeye yeni şeyler denedin bu salaklara puan verdik. Şu aptal maça dair kızgınlığım geçmiyor yemin ederim.

Sezon sonu şampiyon olacağız ve kendisiyle yolların ayrılması gerektiğine inanıyorum. Evet büyük hoca, 3 yılda çok büyük işlere, rekorlara imza attı ama gelişimi durdu. Bence Avrupa görmeli, özellikle İtalya yapmalı. Kendini geliştirmeye devam etmeli. Özellikle kendini local seviyede tutan antrenör ekibinden kurtulmalı. Uluslararası bağlantılar kurmalı. Kendi geleceği açısından da daha önemlidir. İrfan’dan falan kurtulması lazım artık. Daha kaliteli yardımcı antrenörleri olmalı.

Yerine de hiç macera aramadan Arda Turan gelmeli. Bir kan değişimi hem hocaya hem takıma daha iyi gelecektir. Seneye olur da Avrupa’dan erken elenirsek ki hocanın bu bakış açısıyla eleniriz. Ligin motivasyonunu sağlamak kolay olmaz. Ama yeni hoca 3 yıllık Okan Buruk şampiyonluğundan sonra başarısız olmamak için sonuna kadar motive olur. İki tarafa da yeni motivasyon kaynağı lazım.

Ha devam edecekse de yardımcı kadrosu ciddi şekilde güçlendirilmeli, aynı zamanda transfer komitesine de el atılmalı

Avrupa basarisi olmayan kimseye buyuk hoca denmez. Uc buyukler yeri geliyor sergenle hamzayla hatta hocasizda sampiyon olabiliyor. Hocalari buyuk yapan uluslararasi turnuva performanslaridir. Fatih Terim(uefa), Mustafa Denizli(sampiyon kulupler SF), Şenol yine dunya ucunculugu olmasa kim takardi. Okan beyin yaptigi kenan sofuogluluk.

Avrupada bir başarı elde etmeden ayrılmaz. Şampiyon olursak seneye şampiyonlar liginde kendini affettireceğini en azından bir ilk 16 yapacağını düşünüyorum.

İtalya'da kimler kimler hocalık yaptı emin olun Okan hocada istediği şansı bulur.

Pirlo örneği dendi.. bakın bu çok kıymetli bir örnek bu çaylağa juve koltuğu teslim edildi. başarısız oldu akabinde karagümrük ve samptoria falan yaptı. Okan hoca başarılıdır.!

herhangi bir serie a maçında geriye düşünce orta sahayı boşaltıp abuk subuk bir şekle soksun bakalım takımını ertesi gün idmana alıyorlar mı görürüz

Okan buruk gittiği gün 3 sezon en az yeri dolmaz ligde bir süre ilk 5 içinde takılırız Avrupa’da başarı gelir mi gelir ama ligdeki konumumuz önemlş Avrupa’da başarı için yerine getirebileceğimiz yerli bir teknik direktör henüz yok yabancı getireceksek de yeniden yapılanmaya girmemiz şart olur uyum süreci vs derken 2 senelik minimum bir süreç olur 3 sene üst üste gelen şampiyonluğun ardından taraftar sabreder mi bence sabretmez he ben Okan buruğunda osimheninde kalacağını düşünüyorum osimhen 1 sezon daha kiralık olabilir yada bonservis işi bir şekilde çözülebilir

Okan Buruk'ta bu rahatlık varken Avrupa başarısı imkansız artık benim gözümde. Ligde öyle ya da böyle Şampiyonluk yarışında oluruz ama bu kadroyla da bir zahmet olalım zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt