Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetimde erden timur vardır belki bidaha baksınlar.

Erden timur gidince şampiyon olamaz diyenler de vardı.

Floryadan huzur fışkırıyor birader. yalnız bırakılmasına rağmen
bu konuda yüzde yüz hak veririm.

ben de ortamı dengede tutmanın tüm yükü hocaya kaldı şeklinde bakıyordum. O kısımda hiç bir sorun yaşanmadı 1 kere bile - bu birazda ne kadar eleştirsekte Sportifteki bi torba dolusu adamın burnunu sokmamasıda etkendir mutlaka. Koltukta olup "buranın söz sahibi benim" gibi takılmadı hiç biri. beceriksiz olsalarda.

Hocayı bu sezon eleştirim çok net :

- Yaz transfer sürecinde Yöneticilere çok bıraktı işi, daha otoriter ya da "inatçı" olabilirdi. biraz "olsun, alterntif olarak bu adamda olur" algısı oldu yalan yok. Özellikle Doue / Jelert ve Cuesta yönlerinde. Lemina konusunda medya yüzünden laf yedi gibi duruyor. "12 adamla mı oynayacağız" lafı biraz yaktı kendini açıkçası

- Saha içi olarakta AVL fisktürünü maksimum avantaja çeviremedi(yalnız değil bu konuda , takım içindeki kaptan/lider isimlerinde payı var) , bu durum ligdeki sürecede ufak etki etti düşüncesindeyim. Yönetemedi demek gaddarlık olur ama ucundan toparladı diyelim.

- (bu eleştiri değil) 3 sezondur şampiyonuz , ki Ali koçlu ortam malum göz önünde - üstüne üstlük başakşehir BJK ve TS şampionluklarıyla iyice göz dönmesi yaşamış modda. ilk 2 sezon Erden Timur etkisi muhakkak vardı , bu sezon kadro yönetimi olarak tek başına becerdi bunu. Ama 3 sezona bakınca da tek kulvara düştüğümüzde şampiyonluk vitesine geldik. O kısım bu sezon en büyük sınavı haline geldi (lig ortasındaki süreçte buradaki tölaransı sosyal medya boyutunda negatif etkiledi tabi).

Beklentim çok büyük - AVL ye benzemeyecek yeni formatta çünkü CL - Bayern /Utd grubu gibide olmayacan 8 tane farklı takım ... yeni formatta süprizler çok oldu , ipi gevşek bırakan zorlandı. Sanmıyorum ki aynı şekilde olacak bu sezon. o yüzden baya zorlu 8 Avrupa maçımız olacak. (Bu dediğim fener CL ya eskaza kalırsa onları mahfedecek bir detay bu arada). Gruptan playoff ile bir şekilde son 16 görürsek öpüp başıma koyarım.

Avantajda şu - sürcin net ve belli bu formatta - ne alt lige düşeceksin ne bir şey - sezon başından rakiplerin gideceğin yol belli. Mart ayında avrupa maçın olması CL de bence başarılı avrupa sezonu demektir -daha üstü kaymağı olur. bunun haricinde lig ipini göğüslemek ve CL de istikrar sağlamak en başarılı sayacağım şey olacak.

13 üncülükten şimdiye kadar olan kısım aslında bazı şeylerin oturması gibi bakarsak , esas bu sezon başlıyoruz ne kadar üstüne koyabileceğimize.

Yönetim şampiyonlukla yönetimsel sorunları / soru işaretlerini erteleyebiliyor kolayca - hocada o lüks yok.

işi zor - inşallah altından kalkabilecek.

Reyis erden gibiler
Abdürrahim, ali dürüst örnekleri
Bunlar figür olarak önemli karakterlerdir
Tam emekleme aşamasında takıma yada hocalara moral verme konusunda yaptıkları hafife alınmamalı.
Rayına oturunca takım arka planda kalabilirler ama onların gizli kahramanlar oldukları unutulmamalı açıkcası

İlk sene okan çiğ çiğ yenmediyse ,Erden bu sürecin kahramanıdır

Ben kimseyi kucumsemiyorum. Herkesin yaptigi kiymetli isler vardir. hocanin kucumsenmemesi gerektigini belirtiyorum. Acin gecmisi bakin abi, Et gittikten sonra burada hoca icin bok sampiyon olur artik yazan vardi. Adam yine sampiyon oldu.

Bu sezonda hocayi cok kolay yiyebilirlerdi, taraftar kabul etmemis diyosun sen ztn. Fenerin malligi yuzunden sampiyon olduk demeye getirdin onceki postunda da. Bu mallik hocaya 1 sezon daha sans kazandırdı herhalde. Boyle bi bakis acisi mi olur yaw

Ben kimseyi kucumsemiyorum. Herkesin yaptigi kiymetli isler vardir. hocanin kucumsenmemesi gerektigini belirtiyorum. Acin gecmisi bakin abi, Et gittikten sonra burada hoca icin bok sampiyon olur artik yazan vardi. Adam yine sampiyon oldu.

Bu sezonda hocayi cok kolay yiyebilirlerdi, taraftar kabul etmemis diyosun sen ztn. Fenerin malligi yuzunden sampiyon olduk demeye getirdin onceki postunda da. Bu mallik hocaya 1 sezon daha sans kazandırdı herhalde. Boyle bi bakis acisi mi olur yaw
Fener mallık yapma konusunu gelecek sezon için yazdım aslında ,zira cl bizi aşırı yoracak
Dönem dönem eleştridim bende okanı ama ondan iyisini şimdilik bulamayız zaten bu bir realite ,çünkü lig dinamikleri çok başka ve şampiyon olamadın mı çok şey boşa gidiyor

Bakış açımız aşa yukarı aynı yani
Sadece tek fark Okan hoca saha içi kalacağı poziston için erden gibiler her daim şart bu ligde

1747570701968.webp

Açık ara farkla en iyi yerli teknik direktör.

eksikleri var mı var
Hataları var mı var

Hepsi gelir geçer, geriye şampiyonluklar kalır.

3 sene önce ilk göreve başladığı dönem sokakta sarı lacivert formalar giyen çocuklar vardı (ayrıca organize bir durum olduğu da belliydi tek düzen civcivler). Bunun haricinde etraftaki diğer çocuklarda bunları örnek alıp sarı lacivert takılıyordu.

3 senede bu iş aşama aşama tersine döndü, bütün çocuklar sarı kırmızı. O dönem karşı apartamdan bildiğim genç bir kardeşimde artık sarı kırmızı.

O yüzden hoca kesinlikle istifa etmeli.

235486b5-82f0-4412-8449-b4a62090b134.webp

Mourinho’ya karsi psikolojik eziliyor sampiyonlugu verecek dediler

Mac satiyor bilerek kaybediyor dediler

Lemina’yi taraftar aldirdigi icin oynatmiyor ve oynatmayacak dediler

Kirilma maclarinda,final maclarinda kaybediyor dediler

Oyuncularin performansini düsürüyor dediler

Hoca’nin takima katkisi yok oyuncular takimi tasiyor dediler

Atmadiklari iftira kalmadi

Böyle bir ortam da üc te üc yapti

Büyüksün Okan hoca

Mourinho’ya karsi psikolojik eziliyor sampiyonlugu verecek dediler

Mac satiyor bilerek kaybediyor dediler

Lemina’yi taraftar aldirdigi icin oynatmiyor ve oynatmayacak dediler

Kirilma maclarinda,final maclarinda kaybediyor dediler

Oyuncularin performansini düsürüyor dediler

Hoca’nin takima katkisi yok oyuncular takimi tasiyor dediler

Atmadiklari iftira kalmadi

Böyle bir ortam da üc te üc yapti

Büyüksün Okan hoca
Dostum nerdeisn sen yaw

Bi kişi eksik kaldik sen yokken

Yine de yedirmedik hocamizi cakallara

Laptop gondermesini gorelim biri atsin hayrına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt