Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler hocam ama yeni sezonda senden en önemli beklentim Avrupa maçlarında tabir caizse takımı "haddini bilerek" oynatman.
Deli gibi geçiş hücumu yedik bu sene. Tabi o zamanlar elimizde Lemina yoktu ama yine de çok riskli bir oyun Avrupa için.

Asıl sınav seneye olacak.
Seneye en kötü ilk 24 içinde bitireceğimize inanıyorum ( tabi gerekli isimler alınırsa)
Hem ilk 24 yapıp hem de şampiyon olursa tüm eleştiriler biter.
Seneye işi çok zor olacak. Müthiş baskı olacak.

Nato'ya silah satan adam ile GSMF'nin yüzde 15'ini oluşturan holdingin veliahtını kafa kafaya çarpıştırıp imza toplatan ve içip içip dernek basan hale getirdi, bir dönem dünyanın en iyi antrenörüne deli gömleği giydirmesine gelmiyorum bile.

Tek kelime ile; Eyvallah

1000125888.webp

Korkularımızı üzerine giderek yenebiliriz

Lig bitsin bi avrupa turuna çık,köyden istanbula gelip tabelanın karşısına geçip sen mi büyüksün ben mi diyen köylüler gibi gittiğin avrupa ülkelerinde bi bağır çağır,sen mi büyüksün?hayır ben büyüğüm,ben yaşar ustayım de

Al kalemi eline deftere 100 kere avrupa yaz,seni yeneceğim diye yeminler et,aç bi avrupa yakasını izle,avrupa birliği nasıl kuruldu bi araştır,sürekli içinde avrupa geçen cümleler kurmaya çalış

Korkma be adam, vallahi bu kadar korkulacak bir şey yok,billahi bu kadar korkulacak bir şey yok

''Okan Buruk istifa'' göndermesi hoş değildi. Eleştirileri takmıyorum diyor ama laf kondurmayı da ihmal etmiyor.

Tüm sezonun gerginliğinin ve stresin bitmesiyle sonunda rahatlamasına bağlıyorum.

Tabi sosyal medyada kendisiyle dalga geçen, Okağn diye bağıran şaklabanın ünlü edilmesiyle kendisini iyice itibarsızlaştıran GS taraftarına kurulabilir fakat manasızdı o gönderme. Tıpkı City, Real tutun demeci gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt