Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi çok daha farklı olacak. İlk 8 hedefimiz var. 24'e girip üst tura çıkma hedefimiz olacak. Ona uygun kadro. Kadro genişliği önemli olacak. Daha sert maçlar yapacağız. Gidebildiğimiz en iyi yere kadar devam etmeyi hedefleyeceğiz"

Hedefler var. Kadro olacak mı göreceğiz.

Okan Buruk: "Avrupa ile ilgili dersler alıyoruz. Transferle ilgili dersler alıyoruz.Şampiyonlar Ligi'nde ilk 8 hedefimiz var ama tabii ilk 24'e girip bir üst tura çıkma hedefimiz de bulunuyor.

Türkiye Ligi'nde hep kazanmak zorundasınız. Burada çok fazla maç maç rotasyon yapamıyorsunuz. Çünkü puan kaybetmemek zorundasınız. Bu biraz bizi zorlaştırıyor, işimizi zorlaştırıyor. Avrupa'daki başarımızı biraz daha engelliyor."

Okan Buruk: "Sezon başından itibaren bu zamana kadar hep Galatasaray'ın haklarını korumaya çalıştım. Saha içerisi, saha dışı bu anlamda bizim için çok zor ve özel bir seneydi. Bunun altını çizmek gerekiyor. Bence bu sene en zor, en özel senelerden biriydi."

Faruk süren iyi eğitim gördüğü için değil hocası FT olduğu için ivme kazandı. Genel kurulların hali bambaşka bi durum, FT olmasa en iyi ihtimalle 2. Büyüktük şu an.
Usta FT'ye rahat çalışma ortamını sağlayan adam da o ama. Senin patronun Ali Koç gibi sürekli sana karışsa, potansiyelini açığa çıkarabilir misin?

Bu yüzden yazdım onu. İşi bilene vermek ve işine karışmamak da bir yetenek bana göre.

Cuesta, franko ve kutuculu 11le herhangi bir macı kazanan hoca buyuk hocadır arkadas. Keşke yonetim Okan hocamın istememesine rağmen bu adamları zorla almasaydı.

Hocanın ne yapip ne edip 2 sol bekli bir dizilis bulmasi lazim. Jakobs ve Eren aynı anda oynamalı

mcnb1w9.png

Dün oğlu otobüsün üstünde birayı götürüyordu. Kamerayı görünce şişeyi indirip arkasına sakladı :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt