- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.879
- 5.338
inşallah hazırlanıyordur yeni sezona
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okay ama kalite çok önemli.Kadro kalitesine katılıyorum da derbileri oynamayı bilmiyorduk o dönem. Bir ara her maç kavga oluyordu zaten. Arda’nın kaptanlığı dönemindeki bunlardaki Lugano’lar Volkanlar falan acayip bozuyordu bizi. Belki de Muslera’nın sakin kaptanlığı da iyi gelmiş olabilir. Son dönemdeki sadece top oynamaya çalışan tavrımız işe yarıyor. Jk maçlarında da tam tersi olmalı, gerginlik bize yarıyor mesela.

SON DAKİKA: Shikabala emekli oluyor
Kaynak: Yallakora
Link: القائد التاريخي يودع الأبيض.. شيكابالا يعلن اعتزاله كرة القدم
nöbete atmıştım sanıyodum
O dönem Avrupa'da elemelerde her takımı geçtik. Grup aşamasında ise kalbur üstü takımlarla oynadık. Düşünelim ki 96 Hagi, 97 Popescu, 98 Tafi eklendi yani tek tek Yıldız statüsü topçu aldık. 98 de olan Juve-Rosenborg-Athletic Bilbao lu grup zaten gelmekte olanın habercisiydi. Hep aklımda aşama aşama başarıya gittiğimiz giderkende hep 1 tık ileriye götürdüğümüz kalmış. Okan hoca'nın yumuşak karnı Avrupa oldu. Bu sene bam diye başarı getirebilir mi bilemedim.Bu sezon Okan Hoca'ya çok sinirlendim, çok da eleştirdim bir taraftar olarak ama şu noktada olumlu taraftayım.
Tarihimizin en başarılı hocası Fatih Terim'in 4 sene üst üste şampiyon olduğu sürecin ilk 3 senesinde Avrupa'da ne yaptığına açıp bakarak hafızaları tazeleyebilir herkes.
Avrupa da bir takımı 3 sene üst üste şampiyon yapsa o bütçeyi verirler yahu.Çok şanslı ve bunun farkında. Avrupa'da hangi takım kendisini hoca yapıp 100 milyon maaş bütçesi verecek? bu sorunun cevabı hiç bir takım.
İstanbul'da tanınan ve zengin bir hayatı var yanında 100 yılda 1 yaşanacak bolluk içerisinde mesleğini yapıyor umarım bir an bile olsa bu fırsatı kötü kullanacak işler yapmaz. Galatasaray'a sırtını dönen hiç kimse iflah olmamıştır.
egom hocamın kupalarını yakından görmek seni biraz yumuşatmış gözüküyor kendisine karşı4 sene üst üste şampiyon olduk marşını yenilerse tabi ki bugüne kadar söylediğimiz her şeyi yutarız avrupada iş yapmasa bile. Yine de şu kadro planlama işinde biraz daha agresif olsa keşke diyorum gerçi bilmiyoruz yönetimle diyalogu nasıl ama şimdiye kaleci işinin hallolması lazımdı
Arda Fatih Terim'in bir tane az alkmaar deplasmanı gibi Avrupa maçını söyle haklısın diyeceğim. Aynı şey mi allasen ya Terim 6 yediğimiz Real maçında bile baba gibi top oynattı 30 dk. Skorlar değil mesele. Belki PSG ve Real maçları var 2019daki ama onlar da top clubTaraftar profili tamamen degisti
Artik hersey sosyal medya daki algi ve hava’ya göre yorumlaniyor
Avrupa basarisi deniyor ama avrupa da basarili olan fatih hoca bile yerden yere vuruluyordu taktik bilmedigi konusuldu yillarca bunlari unutmamak lazim
Yani uzun lafin kisasi sampiyonluk ve avrupa da basari bile gelse catlak sesler herzaman olacak,hoca da bunun farkinda bu yüzden mizah’a vurmaya basladi
Bu yazıdan çıkartmamız gereken sonuç nedir?Nedemek istedin anlamadım inan.Çok şanslı ve bunun farkında. Avrupa'da hangi takım kendisini hoca yapıp 100 milyon maaş bütçesi verecek? bu sorunun cevabı hiç bir takım.
İstanbul'da tanınan ve zengin bir hayatı var yanında 100 yılda 1 yaşanacak bolluk içerisinde mesleğini yapıyor umarım bir an bile olsa bu fırsatı kötü kullanacak işler yapmaz. Galatasaray'a sırtını dönen hiç kimse iflah olmamıştır.