Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inşallah hazırlanıyordur yeni sezona

Kadro kalitesine katılıyorum da derbileri oynamayı bilmiyorduk o dönem. Bir ara her maç kavga oluyordu zaten. Arda’nın kaptanlığı dönemindeki bunlardaki Lugano’lar Volkanlar falan acayip bozuyordu bizi. Belki de Muslera’nın sakin kaptanlığı da iyi gelmiş olabilir. Son dönemdeki sadece top oynamaya çalışan tavrımız işe yarıyor. Jk maçlarında da tam tersi olmalı, gerginlik bize yarıyor mesela.
Okay ama kalite çok önemli.

Her sene Fenere tokatlanan Trabzon Sörloth senesi neler yaptı, bunun gibi.

Kaliten olsa zaten baskıyı da az hissedersin.

Sadece 2006daki kalite farkına bakalım, 4-0 yenildik de kadrolar arası uçurum yani.

Atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Bu sene de avrupada olmazsa kendisini sampdoria veya cagliari ye teknik hoca görmek isterim. Hocasız da şampiyon olabiliyoruz en nihayetinde kerameti kendinde sananlar :asd:

Mevcut kadronun çeyreği bile olmayacak kadroyla başakşehir şampiyonluğu yaşadı. o dönem bizim kadro değerinin yarısı olabilirler.

Mevcut kadronun çeyreği bile olmayacak kadroyla Tr kupası falan da kazandı.

Efsanesi olduğu takımda da 3 sezon üst üste şampiyonluğu var. üstelik bu sezon yanında hiç kimse yoktu. Erden Timur gittikten sonra nah şampiyon olur diyenler hatırlıyorum ben.

Demem o ki emek vermeden olmuyor. Okan Hocanın Teknik Direktör karnesine baktığınız zaman tırnaklarıyla kazıyarak buraya gelmiş bi adam görürsünüz. art niyetli değilseniz tabi

5 sene ust uste şampiyonluğu hedefle hocam. Bizler yanındayız. Üçlü oynama. cift forvet oynama . Taraftar baskısından çekinip 25 ustu oyuncu aldırma

Çok şanslı ve bunun farkında. Avrupa'da hangi takım kendisini hoca yapıp 100 milyon maaş bütçesi verecek? bu sorunun cevabı hiç bir takım.
İstanbul'da tanınan ve zengin bir hayatı var yanında 100 yılda 1 yaşanacak bolluk içerisinde mesleğini yapıyor umarım bir an bile olsa bu fırsatı kötü kullanacak işler yapmaz. Galatasaray'a sırtını dönen hiç kimse iflah olmamıştır.

icon_think-gif.292886

Bu sezon Okan Hoca'ya çok sinirlendim, çok da eleştirdim bir taraftar olarak ama şu noktada olumlu taraftayım.

Tarihimizin en başarılı hocası Fatih Terim'in 4 sene üst üste şampiyon olduğu sürecin ilk 3 senesinde Avrupa'da ne yaptığına açıp bakarak hafızaları tazeleyebilir herkes.

Bu sezon Okan Hoca'ya çok sinirlendim, çok da eleştirdim bir taraftar olarak ama şu noktada olumlu taraftayım.

Tarihimizin en başarılı hocası Fatih Terim'in 4 sene üst üste şampiyon olduğu sürecin ilk 3 senesinde Avrupa'da ne yaptığına açıp bakarak hafızaları tazeleyebilir herkes.
O dönem Avrupa'da elemelerde her takımı geçtik. Grup aşamasında ise kalbur üstü takımlarla oynadık. Düşünelim ki 96 Hagi, 97 Popescu, 98 Tafi eklendi yani tek tek Yıldız statüsü topçu aldık. 98 de olan Juve-Rosenborg-Athletic Bilbao lu grup zaten gelmekte olanın habercisiydi. Hep aklımda aşama aşama başarıya gittiğimiz giderkende hep 1 tık ileriye götürdüğümüz kalmış. Okan hoca'nın yumuşak karnı Avrupa oldu. Bu sene bam diye başarı getirebilir mi bilemedim.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Senden tonla fazla yatırım yapan takımlar bile elletip dönebiliyor avrupada
Turnuva bu sonuçta
Sürdürülebilir olmayan başarılardan gına geldi artık,bunun sebebleride sadece oyuncu değil bence yönetimler.
İyi işlenmiş planlar yapılmıyor
Sadece durup düz düşünsen Okan senden benden çok ister avrupada büyük başarılar elde etmeyi.

Çok şanslı ve bunun farkında. Avrupa'da hangi takım kendisini hoca yapıp 100 milyon maaş bütçesi verecek? bu sorunun cevabı hiç bir takım.
İstanbul'da tanınan ve zengin bir hayatı var yanında 100 yılda 1 yaşanacak bolluk içerisinde mesleğini yapıyor umarım bir an bile olsa bu fırsatı kötü kullanacak işler yapmaz. Galatasaray'a sırtını dönen hiç kimse iflah olmamıştır.
Avrupa da bir takımı 3 sene üst üste şampiyon yapsa o bütçeyi verirler yahu.

4 sene üst üste şampiyon olduk marşını yenilerse tabi ki bugüne kadar söylediğimiz her şeyi yutarız avrupada iş yapmasa bile. Yine de şu kadro planlama işinde biraz daha agresif olsa keşke diyorum gerçi bilmiyoruz yönetimle diyalogu nasıl ama şimdiye kaleci işinin hallolması lazımdı

4 sene üst üste şampiyon olduk marşını yenilerse tabi ki bugüne kadar söylediğimiz her şeyi yutarız avrupada iş yapmasa bile. Yine de şu kadro planlama işinde biraz daha agresif olsa keşke diyorum gerçi bilmiyoruz yönetimle diyalogu nasıl ama şimdiye kaleci işinin hallolması lazımdı
egom hocamın kupalarını yakından görmek seni biraz yumuşatmış gözüküyor kendisine karşı

Taraftar profili tamamen degisti

Artik hersey sosyal medya daki algi ve hava’ya göre yorumlaniyor

Avrupa basarisi deniyor ama avrupa da basarili olan fatih hoca bile yerden yere vuruluyordu taktik bilmedigi konusuldu yillarca bunlari unutmamak lazim

Yani uzun lafin kisasi sampiyonluk ve avrupa da basari bile gelse catlak sesler herzaman olacak,hoca da bunun farkinda bu yüzden mizah’a vurmaya basladi

Taraftar profili tamamen degisti

Artik hersey sosyal medya daki algi ve hava’ya göre yorumlaniyor

Avrupa basarisi deniyor ama avrupa da basarili olan fatih hoca bile yerden yere vuruluyordu taktik bilmedigi konusuldu yillarca bunlari unutmamak lazim

Yani uzun lafin kisasi sampiyonluk ve avrupa da basari bile gelse catlak sesler herzaman olacak,hoca da bunun farkinda bu yüzden mizah’a vurmaya basladi
Arda Fatih Terim'in bir tane az alkmaar deplasmanı gibi Avrupa maçını söyle haklısın diyeceğim. Aynı şey mi allasen ya Terim 6 yediğimiz Real maçında bile baba gibi top oynattı 30 dk. Skorlar değil mesele. Belki PSG ve Real maçları var 2019daki ama onlar da top club

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yazıdan çıkartmamız gereken sonuç nedir?Nedemek istedin anlamadım inan.
Zaten sırtını dönerse 1 sn orada duramayacağını kendiside,cümle alemde bilmiyormu?
Türkiyede neredeyse kırılmadık rekor bırakmadı .Bizim 5 katımız bütçelerle şampiyon yapabilemeyenlerde mevcut olduğunu unutmayalım.
Umarım gittiğinde eksikiğini hissetmeyiz.Bu kadar gaddar taraftar gurubuna layık bir hoca gelir inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt