Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadromuza yeterli nasıl diyorsun hocam, Osimhen sakatlandığı an forvetin yok. Ortasahada Lemina sakatlandığı an yerine adam yok. CL maçlarına apokerim ile çıktığımız anda zaten maça 1-0 geride başlayacagız. Barışın durumu net değil kanat rotasyonumuz çok dar. Nasıl top bende diyebilirsin.

Donnarumma da bize düşebilirdi dedi ama gelinen noktada Uğurcan'a sahip çıktı yönetimi de koruyarak. Pahalıya aldık demedi. Maliyetine değinde maaş bütçesi, UEFA kriterleri vs.

Bana göre de mantıklı.
Tamam 27,5 rakamı bir şok etkisi yapıyor, hep de fazla gelecek çünkü gerçekten fazla bir rakam. Ancak bu süreçte Uğurcan'a zarar vermemek de lazım. Yönetim bu rakamı uygun gördü, alındı. Artık başarılı bir kariyer dilemek gerekiyor.

Hoca taraftar kadar karamsar değil transferler konusunda
Baya baya memnun bence. Yani yönetime laf etmeyeyim diye rol yapıyor gibi durmuyor pek

biz yanlış takımımı konuşuyoruz, hocaya kalsak bizim eksiğimiz yok, fazlamız var gibi anlatıyor

Ortasaha rotasyonumuz çok iyi dedi. Kaaan Berkan dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam 27,5 rakamı bir şok etkisi yapıyor, hep de fazla gelecek çünkü gerçekten fazla bir rakam. Ancak bu süreçte Uğurcan'a zarar vermemek de lazım. Yönetim bu rakamı uygun gördü, alındı. Artık başarılı bir kariyer dilemek gerekiyor.
Realist olması kimseye fayda sağlamaz. Politik cevaplar güzel şu ana kadar.

"İcardi iyiye gidiyor. Eski durumunda değil ama yaklaşıyor."

Kadromuza yeterli nasıl diyorsun hocam, Osimhen sakatlandığı an forvetin yok. Ortasahada Lemina sakatlandığı an yerine adam yok. CL maçlarına apokerim ile çıktığımız anda zaten maça 1-0 geride başlayacagız. Barışın durumu net değil kanat rotasyonumuz çok dar. Nasıl top bende diyebilirsin.
Osimhen sakatlandığında Halil Dervişoğlu mu oynuyor?

Yönetim savunmaya çıkmış sipariş sorulara sipariş cevaplar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada komple hocaya kalmasın ihale yahu. Rakamları hoca belirlemiyor ki, doğal olarak ister hoca. Osi gibi, Singo gibi. Rakamları yönetim veriyor
Yaw renktaş 150 milyon bütçeyi 5 adama verdirmeyi hoca tercih etti. 15 milyonluk 10 adam yazsaydı yönetim o şekil alırdı. Sportif direktörümüz olmadığı için listeyi Okan Buruk yapıyor. Kaleci konusunda da Donnarumma-Ederson beklenir diye Uğurcan’a 30 kaldık. Transfer dönemi başında kimse baskı yapmasın aceleyle yanlış oyuncu alıyoruz dedi; eee kimse de baskı yapmadı. Temmuz ayında bu paraya Maignan-Petrovic-Trafford’u falan çok rahat alırdın. He aldığımız isimlerin üst düzey olduğuna inanıyorum btw rakamlardan bağımsız. Uğurcan’ın yerli olması da içeriye bir kalite yabancı daha attıracak bize ama bu seneyi düzgün geçirmek hocada artık. 24’e atıp şampiyon olursak bu sene 3-4 bu şekil takviyeyle bir adım daha atmış olacağız. Yeter ki hayvan gibi para gömdürdüğü oyunculardan verim alsın, devrede çöpe çıkarıp oraya buraya maaşını ödeyip kiralatmasın

sürekli bayern ve tottenham maclari dillendiriliyor

hocanin böyle maclari her zaman oynayamayacagimizi anlamasi lazim, her zaman denk gelmez böyle maclar

bayerne karsi deplasmanda galibiyete cok daha yakindik biz mesela ic sahadaki maca nazaran

''Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'da görmek istediğimiz değerli bir oyuncuydu. Son hafta girşimimiz oldu ancak Inter kulübü futbolcuyu bırakmayacaklarını söyledi''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt