- 6 Eylül 2014
- 94.169
- 64.958
- 4.608
. Ozaman Avrupa'da başarılar bekliyoruz hadi bakalimOkan Buruk: Galatasaray tarihinin en iyi transfer dönemiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
. Ozaman Avrupa'da başarılar bekliyoruz hadi bakalimOkan Buruk: Galatasaray tarihinin en iyi transfer dönemiydi.
Bu Nebicim hoca milletin ağzına sakız etti biziBozulsa bile böyle konuşmazsın ya yuh
Bize Avrupa lazim3 yıldır şampiyon. Herkesin endişelerini ve tereddütlerini görüp yöneterek çözüm üretebilmiş.
Kimsenin şahsi hezeyanlarına pabuç bırakmamış. Kazanamadığında değerlendiririz. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu görmek isteyenler ve buna özlem duyanlar hocayı yerden yere vurmaya devam edebilir.
Arabayi devirmeden uzayan var mi rengim? Insallah form durumuna ya da sakatliga bagli bir hezimet yasamayizSezon içinde ağlamasın o zaman. Ben torreiranın bu sene 4000 dakika oynayıp yıpranmasını istemiyorum veya davinsonun ona göre güveniyorsa forma versin yok güvenmeyecek devre arasına kadar bu adamlar 200 dakikadan az forma giyecek sonra kadro diye de ağlarsa yazın uygun yerde arabayı park edip uzayabilir.
Okan kendini citydeki kel saniyor. O da boyle ben cok oyuncu falan istemiyorum dedi dedi rodri bi sakatlandi kucaktan kucaga attilar keli.Okan Buruk: "Transfer için kesinlikle yapacağız veya yapmayacağız demiyorum ama şu an için benim düşüncem yapmama yönünde.Bütün mevkilerde normalden de kalabalığız. Karşımıza fırsat çıkarsa düşünülür."
Devrilmeden arabanın şöförünü de firmasını da yazın komple değiştirmeliyiz artık.Arabayi devirmeden uzayan var mi rengim? Insallah form durumuna ya da sakatliga bagli bir hezimet yasamayiz
Çok basit 3 senedir alt yapıya doğru dürüst yatırım yoktu. Emir Kıvırcık diye biri vardı adamın alt yapı konusunda bilgisi yok. Bir de yarışma hali en ufak bir şeyde sallayan, istifa diyenler pusuda bu ortamda da gençlere şans vermeye çekiniyor ki bana göre en büyük hatalarından biri bu. Diğeri de skor tutma oyununu bir türlü oturtamaması.hocayı ,sırf fener nefretinden dolayı bile seviyorum fakat 3 yıldır 1 tane altyapıdan oyuncuyu katmamış olması üzücü bence keşke nedenini sorulsada ögrensek
Izledigim kisimda 15 dk falan 3 ya da 4 kere Abdullah bey de Abdullah bey. Okan yine atesle oynuyor. Ugurcani falan da istemiyordu net. Kolpaliyor. Bakalim yonetim sozculgunu ne zaman birakacak. Yine bi deolasmanda kaan kirmizi gorunce miYönetimin sözcülüğünü yapmayı bırakıp asıl işine odaklansa iyi olacak. Lig başladı 2 kez yayına çıktı çok lazım gibi. Yayında söylediği şeylerin hemen hemen hepsi bir yöneticinin söylemesi gereken konular.
frankfurt maçında 3-4 tane yer ve kaybedersek, o zaman gelecek tepki çok çok fazla olacak, AZ maçı akşamı hatırlıyorum ortalık ayağa kalkmıştı, hele bu gece resmen tüm sorumluluğu üstüne aldı, çok iyi kadro kurfuk top bende dedi,taraftar yorumlarına baktım da, taraftarlar '' iyi o zaman CL de başarısızlık olursa,seni yeriz,istifanı verrirsin o zaman'' tarzı yorumlar vardı. Bu kadro ile normalde belli seviyede iyi başarı elde etmemiz lazım ama oyun tarzı aşırı ofansif olursa hiç maç ta kazanamayabiliriz, avrupa takımları affetmiyor verilen pozisyonları,rize net fırsatlar yakaladı ama atamadı mesela ama avrupada affetmezler çok fazla,neyse hayırlısı bakalımdominant oyunumuzdan ödün vermeyecegiz diyor
ulan ne bayern maciymis arkadas keske oynanmasaydi su mac
aşırı ofansif oynarsak işimiz nanay, yahu bu sene AZ takımına 3 maçta toplam 15 tane %100'lük gol pozisyonu vermişiz. %80-90 lık pozisyonlar yok bu veride bu aradaZaniolo kalsa aynı katkıyı verir mi diyor ama aynısını barışa yapiyor , Barış verir mi ? Üstüne barış yokken jakobsu koyuyorsun oraya adam niye kalsın? Yok clde baskılı oynayacagiz falan.Hoca değişmeyecek maalesef bu sene Avrupa hüsran yine.Sonuncu olma ihtimalimiz yüksek
Zamanında en büyük ihaneti kendi yapmıştı zaten, kimseye laf edecek durumda değil. Yıldızarın ve taraftarın zoruyla başarılı oluyor işte şanslı herif. Ben olsam bunu tutmam da, düzgün yönetim de yok ki.Şimdi taraftar bunu yuhalasa taraftar suçlu olacak. Gs'ye yapılan ihanet ve saygısızlık okan hocanın ve yönetimin umrunda değil ama taraftarın umrunda. Pasiflikte zirve bir yönetim
Yöneticilerden çok daha fazla inandırıcılığı olduğundan olabilir mi acaba " kem küm" etmeden direkt konuşarak ve en büyük payeyi taraftara vererek.Yönetimin sözcülüğünü yapmayı bırakıp asıl işine odaklansa iyi olacak. Lig başladı 2 kez yayına çıktı çok lazım gibi. Yayında söylediği şeylerin hemen hemen hepsi bir yöneticinin söylemesi gereken konular.