Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım tam olarak nesini anlamıyorsunuz hiçbir oyuncu Galatasaray markasından daha büyük olamaz. Gitmek mi istiyor getirecek 50M yi defolup gidecek ha getiremiyorsa özür dileyecek menajerini değiştirecek sonra bakacağız bunların hiçbirine yanaşmıyor beyimiz herhangi bir pişmanlık belirtisi yok saygısızlığı Galatasaray kulübüne yapıyor o zaman yarın bir gün diğer futbolcularda aynı şeyi yaparsa ne olacak nasıl olsa Barış dan bir özür dilemedi koca kulüp bizede birşey olmaz diye istedikleri paralar verilmedi diye satılmadılar diye antrenmanlara çıkmazlarsa ne olacak büyük kulübüz diyorsan bu saygısızlığa gerekli cevabı vermek zorundasın paf takımına göndereceksin biraz süre geçirecek orda anlayacak nerde olduğunu ona göre tekrar kadroya alınacak yoksa yaptığı şeyi yok sayalım yaşanmamış sayalım öyle bir şey yok olamaz da.
Henüz geri dönüş yapmadı bekleyelim.Ama iyi bir Barış'a çok ihtiyacımız var çok.50 gelirse zaten gider.

Senin orta saha yedegin Berkan. Lemina torreira sakatlansa bittin demektir. Kaanida oynatmaz Sara oynar Avrupa'da delik deşik oluruz. 23 yaş altı hiç mi oyuncu alınmaz. İcardinin hali ortada futbolu bırakmış adam. Apo iyi oyuncu ana oynattığı riskli oyunla bu herifi hedef yapıyor.. Bizim yedeklerimiz yeterli değil. Kuru kalabalık var sadece
Yani Kaan ı da oynatmaz diye kendin fikir üretiyorsun. Merkezde oynayabilecek Orta sahaları sayalım. Torreira lemina sara İlkay sane yunus Kaan Berkan…

6 numarada Lemina torreira ve zamanında derin oyun kuruculuk yapmışlığı olan ve 6 numara oynamış olan İlkay var… bunların yanında beğenmediğin Kaan ve Berkan da var… şimdi Lemina da bir sıkıntı olsa torreira yı oraya çekip sara İlkay, İlkay sane, İlkay yunus vs yapamıyor musun?

Torreira sakatlansa lemina sara İlkay, Lemina İlkay yunus veya sane yapamıyor musun?

Sen diyorsun ki Lemina ve torreira sakatlansa ne yapacağız? Orada da ne yapalım arkadaş kaderden mi kaçalım… öyle birşey olacaksa aldığın oyuncuda da bir şey olur diye başka bir oyuncu daha almak gerekir…

Kötüsünü değil de artık kötüsünün kötüsünü düşünmeye başladınız…

Senin orta saha yedegin Berkan. Lemina torreira sakatlansa bittin demektir. Kaanida oynatmaz Sara oynar Avrupa'da delik deşik oluruz. 23 yaş altı hiç mi oyuncu alınmaz. İcardinin hali ortada futbolu bırakmış adam. Apo iyi oyuncu ana oynattığı riskli oyunla bu herifi hedef yapıyor.. Bizim yedeklerimiz yeterli değil. Kuru kalabalık var sadece
Uza izleme beğenmiyorsan, ne ağladın be.

Herhangi bir bölgede iki as oyuncu sakatlansa dünyada sorun yaşamayacak 5 takım çıkmaz.

Bu kadar uzmansan git sportif direktör ol takım çalıştır.

Mertens’e de geçen sezon başı bok atıp duruyordun Kadıköy’de sokunca sesin çıkmadı bir daha.

Yani Kaan ı da oynatmaz diye kendin fikir üretiyorsun. Merkezde oynayabilecek Orta sahaları sayalım. Torreira lemina sara İlkay sane yunus Kaan Berkan…

6 numarada Lemina torreira ve zamanında derin oyun kuruculuk yapmışlığı olan ve 6 numara oynamış olan İlkay var… bunların yanında beğenmediğin Kaan ve Berkan da var… şimdi Lemina da bir sıkıntı olsa torreira yı oraya çekip sara İlkay, İlkay sane, İlkay yunus vs yapamıyor musun?

Torreira sakatlansa lemina sara İlkay, Lemina İlkay yunus veya sane yapamıyor musun?

Sen diyorsun ki Lemina ve torreira sakatlansa ne yapacağız? Orada da ne yapalım arkadaş kaderden mi kaçalım… öyle birşey olacaksa aldığın oyuncuda da bir şey olur diye başka bir oyuncu daha almak gerekir…

Kötüsünü değil de artık kötüsünün kötüsünü düşünmeye başladınız…
Arkadaşın anlatmak istediği türkçesi : Berkan Kutucu Yusuf Eyüp yerine 4 tane fişeki gibi ortasahamız olsun ,çok daha uygun koşullarda.Açıkçası olsa çok iyi olurdu ama bakalım bekleyip göreceğiz.Sadece onlar kaldı.Göze batıyorlar.

Uza izleme beğenmiyorsan, ne ağladın be.

Herhangi bir bölgede iki as oyuncu sakatlansa dünyada sorun yaşamayacak 5 takım çıkmaz.

Bu kadar uzmansan git sportif direktör ol takım çalıştır.

Mertens’e de geçen sezon başı bok atıp duruyordun Kadıköy’de sokunca sesin çıkmadı bir daha.
Sen şimdi bu kadro geniş mi diyorsun Okan hocamin soyledikleri doğru ozaman

Hep beraber görelim. Bu arada mertens kötü oyuncu demedim durmadan 11 oynamaz dedim bununda belirteyim. Gol atınca dediğim yanlış olmuyor saygilar

Hep beraber görelim. Bu arada mertens kötü oyuncu demedim durmadan 11 oynamaz dedim bununda belirteyim. Gol atınca dediğim yanlış olmuyor saygilar
Mertens oynarsa maçı izlemicem, kazanamayız dedin. Sokunca da 1 hafta sesin çıkmadı, gittin voleybol konularında takıldın.

Çok mu istiyorsun ver 30 milyon euro alınsın 4 adam daha. Geçen sene son 10 hafta 12-13 kişiyle oynandı.

1000 dk süre almayacak adamların yerine kaliteli ucuz adam öner desem bulamazsın, işin gücün safi rüzgar.

Arkadaşın anlatmak istediği türkçesi : Berkan Kutucu Yusuf Eyüp yerine 4 tane fişeki gibi ortasahamız olsun ,çok daha uygun koşullarda.Açıkçası olsa çok iyi olurdu ama bakalım bekleyip göreceğiz.Sadece onlar kaldı.Göze batıyorlar.
O zaman ben de ne diyeyim fişşek gibi 4 tane daha orta sahamız olsa ben 11 oynamıyorum diye takım huzuru bozulduğunda laf eden olmayacak.. herkes ister yedeklerin de fişek gibi olsun ama rotasyon oyuncusu olmayı kabul edecek fişek gibi oyuncu bulmak ve onu yönetebilmek kolay değil…

O zaman ben de ne diyeyim fişşek gibi 4 tane daha orta sahamız olsa ben 11 oynamıyorum diye takım huzuru bozulduğunda laf eden olmayacak.. herkes ister yedeklerin de fişek gibi olsun ama rotasyon oyuncusu olmayı kabul edecek fişek gibi oyuncu bulmak ve onu yönetebilmek kolay değil…
300-400E luk oyuncular olsa fenamı olur Sevgili Kerem.Diyeceksinki iyi çıkacaklarının garantisi mi var.Onada haklısın derim.

Kaan ve Berkan küçümsemeniz garip valla.

Mis gibi yedek oyuncular işte daha ne istiyorsunuz ki

6-8 için elinde Torreira Lemina Sara (Kaan Berkan)

10 no için elinde İlkay (Yunus-İcardi vs)

Yani bunun neresi yetersiz yav.

Ki hoca üstüne Hakan’ı almak istediğini söyledi. Belli ki ya devre arası ya sezon sonu Hakan bizde.

Mertens devri nihayetlendi teşekkürlerimizi ettik va saygıyla eğildik. Artık İlkay devri başladı .Sahip çıkalım benimseyelim lütfen.

Bu takımın iki problemi var birisi stoper ikincisi Barış başka da problemi yok

Mertens oynarsa maçı izlemicem, kazanamayız dedin. Sokunca da 1 hafta sesin çıkmadı, gittin voleybol konularında takıldın.

Çok mu istiyorsun ver 30 milyon euro alınsın 4 adam daha. Geçen sene son 10 hafta 12-13 kişiyle oynandı.

1000 dk süre almayacak adamların yerine kaliteli ucuz adam öner desem bulamazsın, işin gücün safi rüzgar.
Benim işim oyuncu bulmak değil. Ben izlediğimi yorumlarım. Ben 30 milyonluk adam alınsın demiyorum. Okadar scout var ne işe yarıyorlar. Ben mi bulacam oyuncuyu

Senin 3 yabancı hakkın var. Yusuf'u saydım birde. Her elestirdigimizde maç mi izlemeyecegiz.

300-400E luk oyuncular olsa fenamı olur Sevgili Kerem.Diyeceksinki iyi çıkacaklarının garantisi mi var.Onada haklısın derim.
Aynen Berkan da kutucu da Eyüp de Yusuf da zaten potansiyelli olarak geldi… şimdi o rakamlarla alacakların da bunlardan farklı olacağını düşünmüyorum…

Bu takımın iki problemi var birisi stoper ikincisi Barış başka da problemi yok
İki problemde yok. Barış yarın çıkıp özür dileyecek konu kapanacak , kapanmalıda. 2.si bahsettiğin Abdülkerim oda asla sorun değil.Defalarca anlattım.Abdülkerim bizim için lütuf.
Yok orası burası dönmüyormuş.Bırak dönmesin.Neler kurtarıyor neler yapıyor Biraz el vicdan derim. Sanchez den bahswetmediğini düşünerek yazdım.Lütfen iki değerimizede sahip çıkalım bugünden sonra.Öteleme ile hiçbir yere varamayız.Nokta.

Kaan ve Berkan küçümsemeniz garip valla.

Mis gibi yedek oyuncular işte daha ne istiyorsunuz ki

6-8 için elinde Torreira Lemina Sara (Kaan Berkan)

10 no için elinde İlkay (Yunus-İcardi vs)

Yani bunun neresi yetersiz yav.

Ki hoca üstüne Hakan’ı almak istediğini söyledi. Belli ki ya devre arası ya sezon sonu Hakan bizde.
Evet büyük ihtimalle sözleşmesinin son senesi diye biliyiorum… ya ocak ayında ucuz bir fiyata alınacak ya da sezon sonu beleşe bizde olacaktır…

Yedek oyuncu zaten senin as takımına dahil olduğunda tümün içerisinde kaynayabilmesi önemli.

Senin as takımın dökülüyorsa yedekten medet umma

Sene içerisinde Kaan mesela 10 maç çok rahat Lemina yerine oynayabilir.

Veya Tor sakat, Lemina-Sara-İlkay üçlüsü orta sahayı rahatlıkla götürür. Gerektiğinde Berkan girer 20-25 dk enerjisiyle orta sahaya dinamizm katar.

Hem Tor hem Lemina sakatsa yapacak bir şey yok herkesin yerine adam alınamaz.

Mbappe ve Vini aynı anda sakatlansa kim oynayacak Madrid’de?

İlkayi istedim zaten iyi oldu. Takım hücumda ne yaptığını bilmiyordu
Aynen katılıyorum rize maçında çilingire okadar çok ihtiyacımız vardı ki.Bir türlü delemedik gitti.Artık maestro eşliğinde çok daha güzel olacak herşey inşallah.Kanatlarda efektif olabilecek.Sara kusura bakmasında bu bağlamda olmuyordu." oyunu açabilme hususiyeti."

Elbette garanti değil katılıyorum tamam ama kendi çapımızda anormal bir harcamaya girdiğimiz ve hocanın istediği kadronun kurulduğu bir dönemde Avrupa serüvenimizin bir tık daha uzun soluklu olmasını bekliyorum.
iç saha bodo ve union maçlarında rakipten daha üstün, akıllı bir oyun ile mümkünse 6 puan benim ana beklentim. ajax deplasmanında yine en az rakip ile başa baş oyun (mümkünse puan ve puanlar). monaco deplasmanında da yine akıllı ve iyi bir oyun.

lpool, a.madrid, city ve frankfurt maçları için ise bir şey diyemeyiz. çıkıp elimizden geleni yapacağız. puan veya puanlar olursa bonus olur bizim için.

benim beklentim bunlar. bunun sonucunda ne kadar puan alırız, ilk 24 yapar mıyız bilemem. ilk 24 işi sonuçta diğer maçlara da bağlı, onlarca değişkeni olan bir konu. bence taraftarın da sağlıklı beklentisi bu olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt