Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki problemde yok. Barış yarın çıkıp özür dileyecek konu kapanacak , kapanmalıda. 2.si bahsettiğin Abdülkerim oda asla sorun değil.Defalarca anlattım.Abdülkerim bizim için lütuf.
Yok orası burası dönmüyormuş.Bırak dönmesin.Neler kurtarıyor neler yapıyor Biraz el vicdan derim. Sanchez den bahswetmediğini düşünerek yazdım.Lütfen iki değerimizede sahip çıkalım bugünden sonra.Öteleme ile hiçbir yere varamayız.Nokta.
Ben burada yazılanlardan bir de hiç genç oyuncuya şans vermiyor denilip ardından niye stoper almıyorsunuz da arda ünyay a şans verme ihtimalini bitirmiyorsunuz denilmesine karşıyım…

İki problemde yok. Barış yarın çıkıp özür dileyecek konu kapanacak , kapanmalıda. 2.si bahsettiğin Abdülkerim oda asla sorun değil.Defalarca anlattım.Abdülkerim bizim için lütuf.
Yok orası burası dönmüyormuş.Bırak dönmesin.Neler kurtarıyor neler yapıyor Biraz el vicdan derim. Sanchez den bahswetmediğini düşünerek yazdım.Lütfen iki değerimizede sahip çıkalım bugünden sonra.Öteleme ile hiçbir yere varamayız.Nokta.
Üstat Abdülkerim konusunda imza atarım bende yazdım defalarca konusuna. Ben sayı olarak eksiğiz diye stoper problemi var dedim. Yoksa Abdülkerimle hiçbir problemim yok aksine aşırı halsizlik edildiğini düşünüyorum.

Marcao'
Nelsson

Gibilerinden kat kat daha fazla iyi oynadı

Yedek oyuncu zaten senin as takımına dahil olduğunda tümün içerisinde kaynayabilmesi önemli.

Senin as takımın dökülüyorsa yedekten medet umma

Sene içerisinde Kaan mesela 10 maç çok rahat Lemina yerine oynayabilir.
Rahat demeyelimde ikame olarak idare edebilir diyelim.Leminanın yapmış olduğu baskılı savunmanın yüzde kaçını Kaan yapabilir söylermisin Allahınaşkına.Lemina'yı küçümsüyorsunuz gibime geliyor.Yapmayın.Kaan ŞL'de ikame olarak sağbeki yürütmeye çalıştı .Ama her nedense yediğimiz tüm kontraataklarda şap gibi oturdu.Bunuda es geçmeyelim.Tamam her yere yamama anlayışınız güzerlde orijin gibi asla olmuyor olmayacakta.

Üstat Abdülkerim konusunda imza atarım bende yazdım defalarca konusuna. Ben sayı olarak eksiğiz diye stoper problemi var dedim. Yoksa Abdülkerimle hiçbir problemim yok aksine aşırı halsizlik edildiğini düşünüyorum.

Marcao'
Nelsson

Ve Apokerim milli takım stoperi.

Şu yüzden söylüyorum, bu adamı böyle oynarken durduk yere kesersen seneye muhtemelen milli takımda da yedek kalır dünya kupasında.

Kimse böyle şeyleri düşünmüyor tabii ama oyuncular düşünüyor, hocalarıyla konuşuyor ediyor.

Apo eğer yedek kalacaksa net ve bunu bilse zaten yazın oynayabileceği bi takıma gitmek isterdi

Morata da bu yüzden gitti Zani de

Marcao'
Nelsson

Tamam hemfikir olduğumuza sevindim.Kusuruma bakma.Forumda büyük bir çoğunluk öldürüyorda o nedenle zikrettim.Yedekleme konusunda %100 haklısın belki Arda soldada oynayabilir diye düşünüyor olabilir Okan Hocam.Bu kanat bek saçmalığı nedeniyle Abdülkerimin ne zorluklara düştüğünü defalarca izledik.Ama artık ; mesela sol bek için Eren Abdülkerim Lemina 3 lüsüyle sıkıştırma harika olacak.Buna kesinlikle inanıyorum.

Rahat demeyelimde ikame olarak idare edebilir diyelim.Leminanın yapmış olduğu baskılı savunmanın yüzde kaçını Kaan yapabilir söylermisin Allahınaşkına.Lemina'yı küçümsüyorsunuz gibime geliyor.Yapmayın.Kaan ŞL'de ikame olarak sağbeki yürütmeye çalıştı .Ama her nedense yediğimiz tüm kontraataklarda şap gibi oturdu.Bunuda es geçmeyelim.Tamam her yere yamama anlayışınız güzerlde orijin gibi asla olmuyor olmayacakta.

Onu diyorum ben de zaten renktaş. Lemina katkısı verecekse eğer öyle bi adamın yedekte ne işi var zaten

Ve Apokerim milli takım stoperi.

Şu yüzden söylüyorum, bu adamı böyle oynarken durduk yere kesersen seneye muhtemelen milli takımda da yedek kalır dünya kupasında.

Kimse böyle şeyleri düşünmüyor tabii ama oyuncular düşünüyor, hocalarıyla konuşuyor ediyor.

Apo eğer yedek kalacaksa net ve bunu bilse zaten yazın oynayabileceği bi takıma gitmek isterdi

Morata da bu yüzden gitti Zani de
Ve öncelikle yedek bırakabilecek bir oyuncu bulmak lazımdı.Kaç para?

Onu diyorum ben de zaten renktaş. Lemina katkısı verecekse eğer öyle bi adamın yedekte ne işi var zaten
Haklısında şöyle düşün 300-500 euroya fransa 2.liginde melo tarzı ısıran hevesli oyuncu bulabilirsek babında.En azından ileriye dönük olabilir.Berkandan yusuftan kutucudan ne beklentin var Allahınaşkına.

1757230894119.webp

TenderMums.com'dan uyelik alacagim sanirim. Teyze cok guzelmis.

Benim işim oyuncu bulmak değil. Ben izlediğimi yorumlarım. Ben 30 milyonluk adam alınsın demiyorum. Okadar scout var ne işe yarıyorlar. Ben mi bulacam oyuncuyu

Senin 3 yabancı hakkın var. Yusuf'u saydım birde. Her elestirdigimizde maç mi izlemeyecegiz.
Bul ulan ucuza scout hadi

1 m euro 3 m bonservise eldekilerden daha iyi rotasyon oyuncusu bul hadi.

Seninki yorum değil mabadından sallamak, 1000 dk süresi yok bu adamların yarın Berkan yerine ucuza biri gelse bunu niye aldınız bir de yabancı Berkan kalsa daha iyiydi diyeceksin.

Genç alıp 1000 dkya hapsedemezsin az kafanı çalıştır, oynamazsa nolacak bu adamlar?

Kaan dan zaten Lemina yedeklemesi beklenmez. Lemina nın o bölgedeki yedeği aslında 11 de olan torreira olur. Torreira lemina ikamesi olur. Torreira yerine Kaan girer girer ise o da. Maçın gidişatına göre gole ihtiyacın varsa sara yedekteyse sara girer, İlkay yedekte ise İlkay girer… maçı önde götürüyorsal torreira Kaan yapar Berkan yapar…

Ağa çok alternatif var demesinin sebebi de bu. Bak ben yazarken bile bir çok kombinasyonu yapamıyorum… yazmak beni yoruyor düşün…

Mesela Sara sene başından beri her röportajında en büyük hayalinin milli takım olduğunu söylüyor ve ŞL benim için hayatımın fırsatı diyor, Mt’ye seçilme şansı yaratmak adına.

Bu adam ŞL maçlarında muhtemelen ciğeri patlayana kadar koşup basacak, 2 kişilik oynamak isteyecek. Sen şimdi bu adama ŞL’de eğer ki yeterince şans vermezsen elinden tüm motivasyonu almış olursun, ne ligde ne başka yerde hiçbir verim alamazsın.

Td’lik böyle şeyleri düşünmeyi ve idare etmeyi gerektirir. Sadece en iyi oyuncuları al sahaya diz ile olmuyor bu işler

Son düzenleme:
Kaan dan zaten Lemina yedeklemesi beklenmez. Lemina nın o bölgedeki yedeği aslında 11 de olan torreira olur. Torreira lemina ikamesi olur. Torreira yerine Kaan girer girer ise o da. Maçın gidişatına göre gole ihtiyacın varsa sara yedekteyse sara girer, İlkay yedekte ise İlkay girer… maçı önde götürüyorsal torreira Kaan yapar Berkan yapar…

Ağa çok alternatif var demesinin sebebi de bu. Bak ben yazarken bile bir çok kombinasyonu yapamıyorum… yazmak beni yoruyor düşün…
Yorulma.Yorulmada.Isıran oyunculara çok ihtiyacı var bizim takımın.Yusufa Kutucuya yok.Bence Berkaada ihtiyacı yok yedekleme anlamında.Saydığın oyuncuların çoğu ilk 11 oyuncusu zaten .Sadece Sara kenarda oturacak.Torreira Lemina önlerinde İlkay oynayacak bence şablon bu.Ötesi yok.Bazı maçlarda tabiiki değişiklik olacak ama mecburiyetlerde.Keyfiyetlerde değil.Bunda anlaşalım. Yorulmadan anlat lütfen:)

Mesela Sara sene başından beri her röportajında en büyük hayalinin milli takım olduğunu söylüyor ve ŞL benim için hayatımın fırsatı diyor, Mt’ye seçilme şansı yaratmak adına.

Bu adam ŞL maçlarında muhtemelen ciğeri patlayana kadar koşup basacak, 2 kişilik oynamak isteyecek. Sen şimdi bu adamı ŞL’de eğer ki yeterince kullanmazsan elinden tüm motivasyonu almış olursun, ne ligde ne başka yerde hiçbir verim alamazsın.

Td’lik böyle şeyleri düşünmeyi ve idare etmeyi gerektirir. Sadece en iyi oyuncuları al sahaya diz ile olmuyor bu işler
Son paragraftaki olayı yapıp da başarının “B” sini göremeyen müsveddeler gördük..,

Yorulma.Yorulmada.Isıran oyunculara çok ihtiyacı var bizim takımın.Yusufa Kutucuya yok.Bence Berkaada ihtiyacı yok yedekleme anlamında.Saydığın oyuncuların çoğu ilk 11 oyuncusu zaten .Sadece Sara kenarda oturacak.Torreira Lemina önlerinde İlkay oynayacak bence şablon bu.Ötesi yok.Bazı maçlarda tabiiki değişiklik olacak ama mecburiyetlerde.Keyfiyetlerde değil.Bunda anlaşalım. Yorulmadan anlat lütfen:)
Oğlanın idman bitsin de artık yormam kendimi :)

Hadi kolay gelsin ozaman sana.Hemfikiriz ama değil mi?
Isıran oyuncuya hayır demem hiçbir zaman… bu arada Lemina Ocak ayında gelmeden yaz transfer döneminde de nöbette başka isimler yazılırken ve lemina nın sakatlık geçmişinden dolayı adı anılmazken ilk Lemina gelse diyen ben olmuşumdur belki… Okan buruk ilk senesinde de torreira alındığı gün şampiyonluk gelmiştir diyen kişiyim. Daha icardi falan yoktu…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt