Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış yokken Yunus oynayacak renktaş kanatta. Yunus da yoksa Sallai. İyi ya da kötü durum bu.

Denemek için oyuncu alırsın buna itirazım yok. Ama bana çok mantıklı gelmiyor zira potansiyelli iyi yetenekler zaten oynamak için gelir. Yani Sane yerine sen dersin ki Yunus Barış as kanatlarımız ama Brezilya’da bi çocuk bulduk büyük yetenek, onu da transfer edeceğiz ve rotasyona sokacağız.

Sen beğenmesen de 4 net kanat oyuncun var ve 4’ü de ilk 11 oynamayı bekliyor, buna göre maaş veriliyor
Beğenmeme değil, ben Barış'ın olayı patlayana kadar hepsini beğeniyordum da hem o olay hem de sahadaki hazırlıksızlığı görünce orada bir sıkıntı yaşayabileceğimizi düşünüyorum.

Öyle büyük yetenek falan da değil benim kastettiğim. Scout ekibinin elinde bin tane farklı skalaya uygun farklı maliyetlerde oyuncu vardır. Düşük maliyetli ama parlatabileceğin bir oyuncu şu ortamda iyi olurdu. Barış'la ilgili yaşadıklarımızı yaşamasaydık ben de senin gibi tepki verirdim. Hiç gerek yok derdim.

Beğenmeme değil, ben Barış'ın olayı patlayana kadar hepsini beğeniyordum da hem o olay hem de sahadaki hazırlıksızlığı görünce orada bir sıkıntı yaşayabileceğimizi düşünüyorum.

Öyle büyük yetenek falan da değil benim kastettiğim. Scout ekibinin elinde bin tane farklı skalaya uygun farklı maliyetlerde oyuncu vardır. Düşük maliyetli ama parlatabileceğin bir oyuncu şu ortamda iyi olurdu. Barış'la ilgili yaşadıklarımızı yaşamasaydık ben de senin gibi tepki verirdim. Hiç gerek yok derdim.

gözüken o ki Barış en azından devre arasına kadar bizde.

Ben dün Okan hocadan şunu anladım,

Kadro olarak tamamız ancak Hakan Ç gibi Lookman gibi seviye atlatacak büyük kalite oyuncular önümüze gelirse almak veya kiralamak için şansımızı deniyoruz.

Bence bu genç yetenekler için de geçerli. Mesela Tel. Belli olmaz bize düşebilir fırsat olursa

Bu adamla maksimum türkiye ligi ve türkiye kupasını kazanırsın.

Abdülkerim yerine kimi kullanabilirsiniz?

Okan Buruk: "Davinson Sanchez çok rahat şekilde solda da oynayabiliyor. Kaan birçok maçta oynadı. Metehan gibi Arda gibi oyuncular var. Bu sene stoperde çok fazla alternatifimiz var."

Atlayamayabilirsin. Her kadro kuran Şampiyonlar Ligi'nde yerini garanti mi ediyor anlamadım o işi. Geçtiğimiz sezon City ve PSG bile kalamıyordu az kalsın ilk 24'e.
garanti değil ama insanlar bu sezonki rigas kiev AZ maçlarından dolayı dolu vaziyette ve iyi oyun görmek istiyorlar,50 tane geçiş yediğimiz bir oyun değil, bak mesela münih maçı için okan hoca yenildik diye eleştirilmez pek fazla, ama kötü oynayıp kaybettik mi yerden yere vurulur. Evet bu kadro bal gibi de iyi oyun oynamalı millet 30-40 m euroluk takımlarla ne top oynuyor,insanlar daha çok oyuna bakıyor,verdiğimiz pozisyonlara vb bakıyor.Yani 1 milyarlık takım mı kurmamız lazım iyi oyun için? veya rigasları kievleri yenebilmek için, okan hocanın oyun tarzı çok riskli ligde bile rize son maçta pozisyonlar buldu atamadı, eğer yine aşırı açık oyun oynarsak tabiki insanlar haklı olarak eleştiri hakkını kullanacaklar,okan hoca tarzından vazgeçer mi bilmem zor görünüyor,hayırlısı hakkımızda umarım iyi olur : )

garanti değil ama insanlar bu sezonki rigas kiev AZ maçlarından dolayı dolu vaziyette ve iyi oyun görmek istiyorlar,50 tane geçiş yediğimiz bir oyun değil, bak mesela münih maçı için okan hoca yenildik diye eleştirilmez pek fazla, ama kötü oynayıp kaybettik mi yerden yere vurulur. Evet bu kadro bal gibi de iyi oyun oynamalı millet 30-40 m euroluk takımlarla ne top oynuyor,insanlar daha çok oyuna bakıyor,verdiğimiz pozisyonlara vb bakıyor.Yani 1 milyarlık takım mı kurmamız lazım iyi oyun için? veya rigasları kievleri yenebilmek için, okan hocanın oyun tarzı çok riskli ligde bile rize son maçta pozisyonlar buldu atamadı, eğer yine aşırı açık oyun oynarsak tabiki insanlar haklı olarak eleştiri hakkını kullanacaklar,okan hoca tarzından vazgeçer mi bilmem zor görünüyor,hayırlısı hakkımızda umarım iyi olur : )
Bizim diyaloğumuzla senin verdiğin cevap başka şeyler ama. Okan Buruk'u oyun anlayışı yüzünden ben de sürekli eleştiriyorum. Defansif oynayıp 13 puan toplasan da ilk 24'e giremeyebilirsin. Bu sadece senin elinde olan bir şey değil. Bu sebeple oyundan bağımsız "ilk 24 olmazsa şöyle olur, böyle olur" lafları bana çok gereksiz geliyor.

iç saha bodo ve union maçlarında rakipten daha üstün, akıllı bir oyun ile mümkünse 6 puan benim ana beklentim. ajax deplasmanında yine en az rakip ile başa baş oyun (mümkünse puan ve puanlar). monaco deplasmanında da yine akıllı ve iyi bir oyun.

lpool, a.madrid, city ve frankfurt maçları için ise bir şey diyemeyiz. çıkıp elimizden geleni yapacağız. puan veya puanlar olursa bonus olur bizim için.

benim beklentim bunlar. bunun sonucunda ne kadar puan alırız, ilk 24 yapar mıyız bilemem. ilk 24 işi sonuçta diğer maçlara da bağlı, onlarca değişkeni olan bir konu. bence taraftarın da sağlıklı beklentisi bu olmalı.
ağzınıza sağlık, insanlar zaten oyun yüzünden ,50 tane pozisyon vermeden dolayı eleştiriyor okan hocayı, AZ maçlarında 3 maçta 15 net pozisyon vermişiz mesela, doğru akıllı oyun görelim yeter,sonuç ne olursa artık, tabiki rigas gibi takımlara karşı alınan sonuca ve oyuna bakılır o ayrı,ama bu sene CLdeyiz

Bu adamla maksimum türkiye ligi ve türkiye kupasını kazanırsın.

Abdülkerim yerine kimi kullanabilirsiniz?

Okan Buruk: "Davinson Sanchez çok rahat şekilde solda da oynayabiliyor. Kaan birçok maçta oynadı. Metehan gibi Arda gibi oyuncular var. Bu sene stoperde çok fazla alternatifimiz var."

Cvba gel

1757248212097.webp

Apo oynasın diye etrafını donatacaksak işimiz var. .:)
Şu zamanında değişimleri yapmayı çok nadiren başarıyoruz oysa her şeyin bir kullanım süresi var.
Aynı yaşta benzer profilde Nathan Ake şu anda City'de kızağa çekildi çünkü çaptan düştü, bu iş bu kadar basit. Akanji de aynı şekilde.
Düşeni kesip atacaksın yoksa uyanman için bir şeyleri kaybetmen gerekiyor şöyle ki geçen yıl süper kupada 5 yemesek adam koca sezonu Köhn ile oynayacaktı, illa uyarı mı gerekiyor bunu anlamıyorum.
Bu Abdülkerim nefreti nereden geliyor senden ricam madde madde bir açıklarmısın.Bu kadar içine yer etmiş.Neden çok merak ediyorum.
ŞL 'ni sadece Abdülkerim sayesinde kaybetmişiz gibi konuşuyorsunuz.
Lütfen madde madde ,anlamak istiyorum.Anlıyamıyorum da çünkü????

Bu Abdülkerim nefreti nereden geliyor senden ricam madde madde bir açıklarmısın.Bu kadar içine yer etmiş.Neden çok merak ediyorum.
ŞL 'ni sadece Abdülkerim sayesinde kaybetmişiz gibi konuşuyorsunuz.
Lütfen madde madde ,anlamak istiyorum.Anlıyamıyorum da çünkü????
Ligde bile sırıtıyor çünkü, şampiyonlar liginde elek olacagını yeniden tecrübe etmemize gerek yok?

İspanya maçını gör hocam ilerde baskı yaparsan rakip de iyi olursa facia oluyor.
Orta saha bombos liverpool maçında aman ilerde baskı yapayım deme

İspanya maçından ders çıkarması lazım. Cl deplerinde önde basmaya gerek yok. Geride bekleyek

Icerdeki lpool maci cok kritik. Tribünleri kaybedebilir ins farkındadır.

Yine hem milli takım hem kulüp takımı goygoyu yapılmasın da, Terim falan boşta işte geçsin milli takımın başına. Hep aynı senaryo, yeter!

Şu maçtan ders çıkarıp avrupada bir şey değiştireceğini düşünmek çok saflık olur..

Hocayı hiç tanımamışsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt