- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
her sene her avrupa macinda ayni hatayi yapmaz bir insan
riara hemen bu gece gelmeli
riara hemen bu gece gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun hızımız düşük. Adamlar en fazla 30 saniyede topu ayağında çıkartıyor, bizde ise en erken 1 dk’da çıkartıyoruz. Dikine oyun oynamayı bilmiyoruz. Bir de kutucu kaan ve icardi gibi yavaş yada hızını kaybetmiş oyuncular da girince iş rezalete gidiyor. Hızlı oynamayı bilmiyorsan ne savunma yapabilirsin nede hücum..50 defa dedik sana, savunma futbolunu bilmeden avrupada kepaze olursun. Biz city veya barça değiliz
Hiç tavsiye etmiyorum kardeşim.Liver maçına gelmeyi planlıyordum, ki hâlâ planlıyorum, orada tarihi bir hezimet yaşattırma bize.
Gelme.
Kahkaha attırdınız yavHiç tavsiye etmiyorum kardeşim.
Bu adam yerleşik savunma bile yaptıramıyor. Savunmanın s'sini bilmiyorOyun hızımız düşük. Adamlar en fazla 30 saniyede topu ayağında çıkartıyor, bizde ise en erken 1 dk’da çıkartıyoruz. Dikine oyun oynamayı bilmiyoruz. Bir de kutucu kaan ve icardi gibi yavaş yada hızını kaybetmiş oyuncular da girince iş rezalete gidiyor. Hızlı oynamayı bilmiyorsan ne savunma yapabilirsin nede hücum..
okan buruk kaybedince kendine gsli diyenler sevinmiş güzelKahkaha attırdınız yav![]()