Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsoda bizim ligde 99 puan topladı lig kıstas değil dedik ama müritleri laf anlamıyor, yav türkiyede büyük takımsan rakip sahaya yığ 5-6 kişi zaten kazanıyorsun karşındaki takımın değeri toplam 10 milyon :D Mourinho Türkiyeyi normal bir lig zannetti o da ayrı bir kafada neyse. Yılmaz vuralda gelse türkiyede neredeyse her maçı kazanacağız zaten.

Senin dar kadroyla oynama takıntına yeter be. O küsmesin bu alınmasın. Ulan topçudan korkan TDnin başarılı olduğu nerede görülmüş. Dk 55 Leminayı çıkarıp orta sahayı boşaltıyor Icardiyi alıyor. Orada herkes dedi aha şimdi birkaç gol daha atar Frankfurt diye. Kurtarıcı olarak Sarayı, Kutucuyu falan alıyor.

Mac 3-1e geldi gram laf etmedim hocalik hicbirsey yoktu oyuncular zorla maci verdi .
Ama maalesef ikinci devre basinda Avrupa icin hoca olmadigini tekrar kanitladi bize..Leminayi cikarip icardiyi almak nedir be abi manyak misin sen ?
3-1ken lemina out İcardi in
5-1ken yunus out kaan in

Kiciyla gulerler adama..
İkincci yari mac farka gittiyse mal gibi izlediysek sorumlusu kendisidir .. Karabag 2-0dan benficadan mac ceviriyor juve 5 dkda 4-2den 4-4 yapuyor..Biz avrupaya gidince Sanliurfaspor kadar kirilgan oluyoruz..
Ikinci yari oynanan oyunun ve yapılan oyuncu değişikliklerinin hiç bir mazereti yok.

Valla keşke istifa etse dicem ama şu karşımızdaki namussuz güruh kuş tayfası olduğu için en azından onlara karşı bir şey yapabiliyor diye etmesini istemiyorum terim falan gelmeyecekse gidip bir tane işe yaramaz yabancı getirip evdeki bulgurdan da olursak diye korkuyorum.
Hic bisey olmaz şu kodumun pasif turkiye liginde sen ben takimin başına geçelim gene sampiyon olur. Çünkü turkiye de senin bu hatalarini cezalandıracak seviye de takim yok

UTANMADAN kadro bize yeterli diyordu...

Torreira ve Lemina’nın alternatifi yok. Abdülkerim’den başka sol stoperin yok, orijinal bir sağ bekin yok. Sonra Şampiyonlar Ligi’nde seni averaj takımı yaparlar. Yazıklar olsun.

Galatasaray'ın Okan Buruk dönemindeki Avrupa karnesi:

🏟 27 maç
✅ 10 galibiyet
🤝 8 beraberlik
❌ 9 mağlubiyet

• Attığı gol: 50
• Yediği gol: 50

Bir 100 milyon daha harcasak bu kafayla devam ettigi surece yine sonumuz husran olacak..
Bizim sorunun transfer olmadigini defalarca belirttik..Edirneden oteye gidince servet cetine donusuyor adam saka gibi resmen

savunma yaptıramayan adamdan büyük hoca olmaz. ömür billah buralarda takılır işte dün akhisar, bugün galatasaray, yarın kayserispor olur.

Bu adam daha nasıl ispat edecek ey yönetim yetersizim diye bağırıyor Avrupa futboluna. Bu kadar laubali top oynanmaz bireysel hataların sebebi laubali oynamanın sonucudur. Bunun da sebebi maçlara hazırlayamayan hocadır

Hoca seni bu sene lig de kurtaramaz. Bu taraftar sabrediyor iki yıldır. Kopenhag, Prag, Young Boys, Alkmaar, Ajax, Riga, Kiev, Molde maçlarından bir gram ders alamamışsın. Maç sadece hücum ile kazanılmaz. Bazen defansif kadroyla çıkarsın. Maçı pisleştirirsin. Rakibi bıktırısın. Rakibi uyutursun. Zaman geçirirsin. Maç 1-0 olmuş. Defanstan zaten çıkamıyorsun topla. Defans yap yahu defans yap. Kötü bir şey mi defans yapmak? Maçı kitlersin 1-0 a, rakip gelir üzerine, bir iki uzun topla atarsın ikiyi ya da en kötü bir gol yersin defans yaparak.

Okan Buruk şampiyonlukları ile değil, Avrupa'daki hüsranları ile hatırlanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt