Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkardığı 11 ve maç planına laf etmek haksızlık olur

Klasik OB Avrupa marizlenmesi değildi yaşadığımız

Ha çok net eleştiri hak ettiği iki nokta var:
1. Aşırı dandik hata sonucu yenen gol sonrası olsun boşverin biz bunları her türlü öldürürüz moral bozmak yok psikolojisini aşılayabilmeliydi. Mental olarak aşırı dirayetsizdik, adamlara pozisyon vermeden üç gol yedik, ondan sonra da ikinci devre neyse ya bunları osurturuz her türlü moduna giremedik. Bu psikolojinin önümüzdeki maçlara etki etmemesini sağlaması lazım artık en azından
2. Değişiklikler. Lemina'nın çıkması skandaldı, adamları yarı sahalarına hapsetmiştik bir gol atsak yine panikleyeceklerdi ve comebackin önü açılacaktı. Icardi'yi denemek istemesine bir şey demem ama hücumda bir etkinliği kalmamış üçlüden birini çıkarması gerekirdi (Barış, Yunus, Sane). Hakeza Ahmed Kutucu gibi heriflerin bu tür maçlarda dakika almasına hiç gerek yok.

Şanssızdı maalesef. Kafayı toplayacak, topçuların kafayı resetleyecek, enseyi karartmayacak ve önündeki maçlara bakacak

Bir maç da şans bizden yana olur elbet. Devam

Öne geçmişsin sakin sakin kontrollü oynatsana arkadaş şu topu

Nedir olm bu hurra saldırmak olayı

4 senedir gram ders almadın mı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse senden o kadar harcamaya rağmen avrupada yarı final oynamanı beklemiyor. 3-4. torba takımlarından fark yedirme bir zahmet..

İnsanlar bugün aydinlanmadilarsa daha da zurna monte etsek aydinlanmazlar. Bu boktan lig bazi herifleri topcu ve hoca sanmamiza sebep oluyor. Avrupaya her çıkışında rezil oluyorsan artik bunu goreceksin. Bu boktan ligdeki performansı kimse icin kriter degil bunu bugün ben de net olarak anladım.

2.yari iyi oynayan Saneyi Ilkayi cikarip Ahmet Kutucu yu oyuna almak profesorluk gerektirir.Barisi simarta simarta hem adami kaybettik hem satistan gelecek parayi.Osimhen yoklugunda Icardi yoklugunda 23 yas alti forvet sol stoper ve kanat alacaktin bitecekti.Takimi bilerek yarim birakiyon

Ben her sene Avrupa'da şamar oğlanı olacaksam eğer şampiyon da olmayayım Avrupa'ya da gitmeyeyim arkadaş istemiyorum. Bu nasıl bir rezilliktir yahu bu nasıl kepazeliktir? Hadi Liverpool deplasmanında PSG deplasmanında Barcelona deplasmanında böyle bir şey yaşarsın yine kabullenmem de hadi TR şampiyonlukları hatırına kabulleniriz diyelim ama Frankfurt'tan 5 yemeyi kabul etmiyorum arkadaş kimse kusura bakmasın. Gördük öyle aman aman bir takım da değil. Şu takımdan 5 yedin, insan utanır ya utanır. Harika takım olduk, artık iş bende diyordun. Kadromuz yeterli diyordun. O vakit bu akşamın bedelini sen ödeyeceksin hoca... Yerden yere vurulacaksın kusura bakma.

Bir 5. yıldız motivasyonumuz vardı TR şampiyonluklarını bu yüzden önemsiyorduk. Sırf 5. yıldızın hatırına bundan önceki Avrupa kepazeliklerini unuttuk diyelim... Bu akşamki kepazeliği nasıl unutacağız? Geri kalan 7 maçımızda da benzer kepazelikleri yaşarsak bu sefer TR şampiyonluğu seni kurtarır mı zannediyorsun hoca? Ben artık bana Avrupa'da somut başarı getirecek bir vizyon bir hoca istiyorum.

Velhasıl kelam, madem böyle maliyetli bir kadro kurduk o vakit başında olması gereken hoca adayım, aynı zamanda avatarım;

2526.jpg

Ne yapın edin, ikna edin.

Dipnot: Liverpool maçına Okan Buruk ile çıkarsak, o maçı izlemeyi düşünmüyorum. Bjk'nin rekoru kırılır mı acaba diye bir Galatasaray maçı izlemek istemiyorum, tahammül edemem öyle bir rezalete...

Ayrıca bir söz de sosyal medyadaki taraftarlara etmek lazım, sizin istediğiniz defans tandemi çıktı ve 5 yedik. Ayrıca anlaması lazım bu takımın as sol beki Ismael Jakops'tur.

Kallavi bir yardımcı getirilmeli, demoklesin kılıcı gibi tepesinde sallanmalı, sarı gözlükten derhal kurtulunmalı

Sen kendini ne saniyorsunda Avrupada savunmaya odakli cikmiyorsun? Sonucta son tirbadan cikan, dandik takimlara karsi 10-20x bütceyle rezil olmus bir antrenörsün. Hatalarindan ders almayan adam normalde hemen kovulmali.

Ligin seviyesi bu kadar yerde olmasi ve o kadar bütce farki sayesinin ekmegini yiyor. FT eskiden Avrupa takimlarina makas cok acildi diyordu. Bence anadolu takimlar ile o makasin bu kadar acilmasi bize iyi gelmedi.

Ya bi susun Allah askina mac 1-0 bos kaleye Baris yerine Okan mi atamadi? Adamlar oyun olarak bizden ustun muydu, 40% top ile oynaip gol beklentisi 0.81 ile 3 gol attilar ilk yari? Organize ataklari yok.

Bu macin icine ilk basta Baris, sonra Yunus sonra da Sanchez etti. Hocalik 0 durum var.

Macin tek olumlu yani Singo, adam 5 gol yedigimiz macta hatasiz oynadi.

oyuncuların arasında sürekli çok mesafe var

bunu çözemiyor
İstediği oyun şablonuyla çıkardığı ilk 11 hatalı çünkü

Birbirlerine uygun değiller

Allahınızı severseniz her maç Lemina'yı çıkartıp İcardi almak nedir yaa

Bu nasıl ezber bir değişiklik kardeşim

Ne yapmaya çalışıyorsun burada yahu

Hayatımda gördüğüm en saçma değişiklik

Hiçbir mantığı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt