- 4 Ağustos 2009
- 90.918
- 72.238
- 5.358
Liverpool maçından sonra ipler kopar.Bu saatten sonra hicbirsey değiştiremez bu adam. Testi kırılmadan gondereceksin ama devam edecek biz bu acıyı cekecegiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool maçından sonra ipler kopar.Bu saatten sonra hicbirsey değiştiremez bu adam. Testi kırılmadan gondereceksin ama devam edecek biz bu acıyı cekecegiz
İsmail Kartal şuradan puan alırdı allah kahretsin.
Kadromuz geniş niye öyle diyorsunGüvenç Kurtar 60 yıl futbolun içinde 25 yıl futbol oynadı
30 yıl tdlik yaptı
5 yıldırda yorumcu
ama futboldan gram anlamıyor
bunda sanırım hemfikiriz dimi yorumlarından anlaşılıyor
keza sinan enginde aynı
ahaaaaan işte bu adamda new generation güvenç kurtar!!!!
gram futboldan anlamıyor bu adam
futbolu bilmiyor isterse 50 yıl futbolun içinde olsun umrumda değil!
başda kadro açıklandı dedik singo solstoper
aman allahım o da ne davinson solstoper
solstoperde her maçda sıçmış davinson clde solstoper!
3-1 oluyor ortasaha çıkarıyor?!?!?!?!??
ya şunu 6 yaşımda ki oğlum yapmaz akıllanmıyor bu adam
İSTİFAAAAAAAAAAAAA!!!!!
bütün yaz burada yalvardım yalvardım ulannnn yalvardım sol stoper hareketli bir 6/8 ve bir kanat diye!!!!
yeterrrrrrrrrrrrrrrr rezil etttin bizi yeterrrrr
Liverpool ve bodo maçlarında mağlubiyet olursa görevden alınmalı
Maça cikmayalim. 3-0 bitsinLiverpool maçından sonra ipler kopar.
Dediğin olacak zaten de beklemek zorundayız malesef o maçlarıOlursa mi? Liverpooldan rahat 5 yeriz ve kicini kurtarmak icin Bodo'ya karsi cok ofansif bir takimla cikar ve yine yenilir.
hoca şu kadroyla neler yapar deli gibi merak ediyorum ama göremeyeceğiz gibi maalesefFatih terim'den futbol dersi alır ancak. Adam cicaldau morutan ile oynuyordu
Ben bu sene CL'den vazgeçmek istemiyorum. Liverpool maçına Okan Buruk çıkmamalı.Liverpool ve bodo maçlarında mağlubiyet olursa görevden alınmalı
klopp gelmez dimi ya adam elini eteğini çekti resmenBen bu sene CL'den vazgeçmek istemiyorum. Liverpool maçına Okan Buruk çıkmamalı.
Ekli dosyayı görüntüle 303496
oyuncular şut çekemiyor, şut. kaleciyi zorlayamıyorlar bile. heyete bak
Millet performans ekibinin yetersiz olduğunu dile getirince tepki alıyorFrankfurt 10 km fazla koşmuş
Maç 11-11 oynanmadı mı, hayırdır?