- 29 Ocak 2024
- 8.454
- 7.308
- 568
Akıllanmıyor da, bir türlü akıllanmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi evrende yeniyom Liverpoolu. liverpol bütün maç 10 kişi oynasın yine yenemeyizliverpoolu yenınce burda ol
burda ol dostumHangi evrende yeniyom Liverpoolu. liverpol bütün maç 10 kişi oynasın yine yenemeyiz
Aha bizim Reco Okancı olmuş eyvah eyvahliverpoolu yenınce burda ol
artık kulak cekmeli
icardi kadro dısı sane kadro dısı kararları beklıyorum kendisinden
dengeyı korumak icin okancı olmaya karar verdik agabeyAha bizim Reco Okancı olmuş eyvah eyvah
Okan Liverpool'u yensin 9 ay banlayın beni.
Ne dengesi yahu denge mi kaldıdengeyı korumak icin okancı olmaya karar verdik agabey
Tek maçla Avrupa'yı kapattı büyük hocamız.7 mac daha varNe dengesi yahu denge mi kaldıTek maçla Avrupa'yı kapattı büyük hocamız.
eyvah eyvahhh7 mac daha var
Okan hoca genele baktığımızda Avrupa'da istenen başarıda değil buna katılıyorum ama bu maçta neyi yanlış yaptı cidden, Herkes Abdülkerim ağır kalır bu maç için diyordu Singo ile çözüm bulmaya çalıştı ama Sanchez'in solda bu kadar dağılacağını hesap edemedi maalesef. Orta sahada Torreira-Lemina forvette ise Barış'la en ideal düzenlerden birisiyle ilk yarıyı oynadık. 35 dakika gayet iyi giden maç 10 dakikada 3-1'e geliyorsa burada teknik taktik plandan ziyade oyuncuların konsantrasyon sorunundan bahsedebiliriz. Şu devre 0-1 bitse maçı belki de kazanabilirdik maç 0-1 olsa Lemina-Icardi gibi bir hamlede olmazdı tabiki. Bence Okan Buruğun en az sorumlu olduğu Avrupa maçlarından birisi buydu. Oyuncular CL seviyesinde biraz daha dikkatli olmalılar bir zahmet.
Canımızın sıkkın olmasının sebebi de o zaten. Okan Buruk ile CL'de 7 maç daha demek, yıllardır örselenen ve bundan dolayı azıcık bir şey kalan Avrupa Fatihi kimliğini tamamen, geri dönülemez bir şekilde kaybetmek demek.7 mac daha var
Canımızın sıkkın olmasının sebebi de o zaten. Okan Buruk ile CL'de 7 maç daha demek, yıllardır örselenen ve bundan dolayı azıcık bir şey kalan Avrupa Fatihi kimliğini tamamen, geri dönülemez bir şekilde kaybetmek demek.