Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık kulak cekmeli

icardi kadro dısı sane kadro dısı kararları beklıyorum kendisinden

artık kulak cekmeli

icardi kadro dısı sane kadro dısı kararları beklıyorum kendisinden
images (9).webp

biz fatih terim olmasını bekledik ama bu kafayla giderse yardımcısı renkli gözlü beyefendinin yeni daum'u olur en fazla.

Allah aşkına birisi CL'de 1 puan almanın da oldukça iyi bir şey olduğunu anlatsın şu adama. İlla yeneceğiz, çok üstün oynayıp rakibi parçalayacağız diye çıkıyor maçlara. Lucescu gibi biri olsa harikalar yaratırdı şu 3 Avrupa sezonunda. Yaslan baba geriye Anadolu takımları gibi, şişir topu gitsin.

Gelin bi ilki başaralım

hocaya sahip cıkalım

Okan hoca genele baktığımızda Avrupa'da istenen başarıda değil buna katılıyorum ama bu maçta neyi yanlış yaptı cidden, Herkes Abdülkerim ağır kalır bu maç için diyordu Singo ile çözüm bulmaya çalıştı ama Sanchez'in solda bu kadar dağılacağını hesap edemedi maalesef. Orta sahada Torreira-Lemina forvette ise Barış'la en ideal düzenlerden birisiyle ilk yarıyı oynadık. 35 dakika gayet iyi giden maç 10 dakikada 3-1'e geliyorsa burada teknik taktik plandan ziyade oyuncuların konsantrasyon sorunundan bahsedebiliriz. Şu devre 0-1 bitse maçı belki de kazanabilirdik maç 0-1 olsa Lemina-Icardi gibi bir hamlede olmazdı tabiki. Bence Okan Buruğun en az sorumlu olduğu Avrupa maçlarından birisi buydu. Oyuncular CL seviyesinde biraz daha dikkatli olmalılar bir zahmet.

davinsonun solda dağılmasını hesap edememesi hoca moca olmadığının kanıtı işte!!!!

3 yaşında ki çocuklar bile biliyor bu adam solatoperde sıçıyor diye!!!!

Canımızın sıkkın olmasının sebebi de o zaten. Okan Buruk ile CL'de 7 maç daha demek, yıllardır örselenen ve bundan dolayı azıcık bir şey kalan Avrupa Fatihi kimliğini tamamen, geri dönülemez bir şekilde kaybetmek demek.

işin kötüsü gelişmekde olan iyi topçular bu takıma gelmez daha!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt