Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En geç sezon sonu gider zaten. Ama o zamana kadar belki de Şampiyonluk bile gidebilir.
Ne kadar erken giderse lehimize olacak.
Ama bundan daha kötü olan bir yönetime sahibiz. Daha beterini getirebilirler.
Hepsi beraber gitsin.

1758273131030.webp
1758273062545.webp
1758273198685.webp

Şurada berabere kalınanların çoğu rahat kazanılabilecek maçlar. Yenilgilerin de çoğundan en kötü 1 puan çıkarılırdı. Ama biz ne yaptık? Rigas'lara, Malmö'lere puan verdik, Prag'lardan, AZ'lerden, Frankfurt'lardan fark yedik.

Hiç bahane aramaya gerek yok. En büyük suçlu takımın başındaki hoca.

Kadronun kötü olduğunu sana kim söyledi ki? Kadro gayet iyi. Herkes Singo solda oynicak sandı. Sanchez'i oynattı. Harici bir sürü hata varda insanlar anlatıyo anlayana zaten. Tonla mesaj var. O ergen dediğin insanlar doğruyu söylüyor. Biatçılarda Okanla devam etmemize sebep oluyor.
He dogruyu söyliyor
Herkes td ve futbol ustasi
Gidin antrönörlük yapin, harcaniyorsunuz burda

Ligde başarılı olduğu sürece koltuğunda yeri sağlam. Ülke sınırları içinde radikal kararlar almamıza neden olacak rakip de yok malesef. Kısır döngü gibi bir şeye girdik galiba

Sen niye foruma girip futbol yorumluyosun. Belgen varmı antrenörlük için?
Senin gibi biatçıların Allah belasını versin
Futbol yorumlamak basla
Kendini bir sey sanip ahkam kesmek baska

Hatalarindan ders cikarmiyan hoca var onuda herkes görüyor zaten
Devam ederse böyle gider yakinda
Herkes kurtulur ne güzel

Futbol yorumlamak basla
Kendini bir sey sanip ahkam kesmek baska

Hatalarindan ders cikarmiyan hoca var onuda herkes görüyor zaten
Devam ederse böyle gider yakinda
Herkes kurtulur ne güzel
Halen ders cıkarmayan hoca diyosun. Senin futbol yorumlaman bi kere eşyanın tabiatına aykırı. Senin daha önünü görmeye mecalin yok. Burda futbol yorumluyosun... Hatalarından ders çıkarmak dediğin anda vizyonsuz olduğunu gördüm zaten... Bana anlat göster bi tane organize atak göster. Bir tane çalışılmış pozisyon göster. Bireysel yetenek dışında birşey göster yahu... Bide sadece bu maç değil 3-4 yıldır... Yokkk.. Hata değil bu yetersizlik. Eksiklik. Becerememek. Ahkam kesmek bide ne alaka. Ben gördüğümü yazıyorum burya. Sende ahkam kesiyosun o zaman. Fikrine aykırı birşey yazılınca saldırıyosun. Bu acizliktir. Aç Borges tv az önce bir video yayınladı. Bak bakalım işi bilen daha önce profesyonel olarak yapmış adam bizden farklı birşey mi diyo.

Son düzenleme:
Halen ders cıkarmayan hoca diyosun. Senin futbol yorumlaman bi kere eşyanın tabiatına aykırı. Hatalarından ders çıkarmak diyosun... Bana anlat göster bi tane organize atak göster. Bir tane çalışılmış pozisyon göster. Bireysel yetenek dışında birşey göster yahu... Yokkk.. Hata değil bu yetersizlik. Eksiklik. Becerememek. Ahkam kesmek bide ne alaka. Ben gördüğümü yazıyorum burya. Sende ahkam kesiyosun o zaman. Fikrine aykırı birşey yazılınca saldırıyosun. Bu acizliktir. Aç Borges tv az önce bir video yayınladı. Bak bakalım işi bilen daha önce profesyonel olarak yapmış adam bizden farklı birşey mi diyo.
Sirf TVden izleyip organize atak falan yok yhaa diyecek kadar aklimi kaybettim cok sükür
Cünkü haddimi biliyorum ve hangi konuda neyi bilip bilemiyecegimide görüyorum, tecrübem yok calismisligim yok..
Keske herkes her konuda biraz haddini bilip gercekci kalabilse, zaten bu yüzden bir halt olmuyor ülkeden

Sirf TVden izleyip organize atak falan yok yhaa diyecek kadar aklimi kaybettim cok sükür
Cünkü haddimi biliyorum ve hangi konuda neyi bilip bilemiyecegimide görüyorum, tecrübem yok calismisligim yok..
Keske herkes her konuda biraz haddini bilip gercekci kalabilse, zaten bu yüzden bir halt olmuyor ülkeden
Ahahahahahaha ahahahahahahaha
Tv den izleyip anlamak diyo... Ahahahaha lannnn ahahahah
Ben kimle tartışıyorum yaaa.. Hadi kardeş işin gücün rast gelsin. Senin seviyene inmicem daha fazla. Senin birşey bildiğin yok. Özür dilerim ben seni bişey biliyo sanıp cevap verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt