Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahahahahaha ahahahahahahaha
Tv den izleyip anlamak diyo... Ahahahaha lannnn ahahahah
Ben kimle tartışıyorum yaaa.. Hadi kardeş işin gücün rast gelsin. Senin seviyene inmicem daha fazla. Senin birşey bildiğin yok.
Daha yüksek birseye inemezsin zaten kardes
Iyi forumlar ve kendine iyi bak

Butun oklar kendisine döndu arttik. Ligde en ufak puan kaybinda kendisine elveda diyebiliriz

Kalite yabancı td getirmek de zor, fbnin tedescosu gibi bişey gelir en fazla. Kariyerini düşünen trye zor düşer

Butun oklar kendisine döndu arttik. Ligde en ufak puan kaybinda kendisine elveda diyebiliriz
korkarım kı turkıye de kı hıcbır kuurumun olusumun sıstemı olmadıgı gıbı bızde de yok okan gıderse daha da kotu oluruz şuna varım duzgun bır sıstem kurulacaksa proje hemen gıtsın gorusum hazırana kadar bır proje yapsıınlar hazıranda okana gule gule dıyelm

korkarım kı turkıye de kı hıcbır kuurumun olusumun sıstemı olmadıgı gıbı bızde de yok okan gıderse daha da kotu oluruz şuna varım duzgun bır sıstem kurulacaksa proje hemen gıtsın gorusum hazırana kadar bır proje yapsıınlar hazıranda okana gule gule dıyelm
Ben sana bişey diyim mi kendini kanıtlamış iyi herhangi bir hoca sana bu kadro ile suankinden milyon kat iyi futbol izlettirir. Okan bukadar yetersiz işte. Bukadar zaman hep bekledim bekledim. Belki düzelir diye, yok abi ben eminim bu adam iyi bir hoca değil..

Kendi planına aşık bir hoca olduğun sürece edirneden adımını attığın an şamarı yemeye devam edeceksin

Halbu ki ilk senende farklı farklı varyasyonlar deneyip maça göre oyun belirliyordun. Tembelleştin mi egon mu büyüdü ne oldu bunun cevabını verecek tek kişi sensin

İstifa edecek yürek de yokmuş kendisinde

Bütün dünya sayesinde alay ediyo yine bizimle

Tudor dönemindeki saçma sapan zamanlarımızdaki taktiklere döndük.

O da her büyük maç kadrosunda radikal değişiklikler yapardı.

Dileyen sorunu bambaşka yerlerde arasın ama ben Sanchezi hiç bu kadar kötü görmemiştim. Sanchez-Abdülkerim değişikliğini bozması çok büyük hataydı.

Barış'ın takımda kalması daha büyük hata oldu.

Barış ve Yunus'a güvenerek sezon geçirilmez.

kaliteli kadroyu ligde yeterince serbest bırakıp verim alabilen tarzı, avrupa başarısı için gerekli disiplin ve çalışmaya uygun değil belli ki

şahsen umudum kalmadı, turnuvalarda şansın yaver gitmez ilerleyemezsin olabilir ama böyle rezil olmaya devam edersek hiçbir lig şampiyonluğu kurtaramaz okan hocamızı

bence geride bekleyip kontra oynasak da yine baya bi gol yeriz, örneğin; Efsborg maçını hatırlayın, 3-2 iken son 10-15 dk geride bekledik adamlar yine rahatça hücum etti,ceza sahası içine girdiler, yani bence okan buruk genel olarak defans yaptırmayı bilmeyen bir hoca.

Ben sana bişey diyim mi kendini kanıtlamış iyi herhangi bir hoca sana bu kadro ile suankinden milyon kat iyi futbol izlettirir. Okan bukadar yetersiz işte. Bukadar zaman hep bekledim bekledim. Belki düzelir diye, yok abi ben eminim bu adam iyi bir hoca değil..
hocam katılıyorum sana ama kendını kanıtlamış hoca şl de cok daha ıyı ısler yapacak emınım ama lıg ıcın soru ısaretlerım var benım gorusum okan hazırana kadar durrsun hazıranda tesekkur et ne yapıyorsan yap yolları ayır sezon oncesı guzel bır hocayla yenı sezona başlayalım hem lıg bızde kalır şl gıderız dogrudan temız bır başlangıç yaparız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt