Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi son dönemde hep kiralık aldık ve ffp vardı

Adama forvet almadılar 1 sezon
Sonra etebo aldılar sadece başka bi yaz

Terim cefa çok çekti ve şimdi sefasını sürmeli
Futbol artık o jenerasyonun futbolu değil. 75 yasına geldi adam yaw. daha dinamik genc insanlar gelmeli takımın basına. okandan sonra arda gelecek bence. dieğim şu ki 5 sene üst üsteyi yapalım ondan sonra. ardanın da min. 2 3 sezon shaktardan ayrılmak istediğini sanmıyorum.
mesai isteyen bir is. terim in de yasından dolayı o eforu kaldıracağını asnmıyorum. gene getirecek çünkü yanına necatisini hasanını. bu adamlarla gelisemeyiz. idare ederiz ancak. derdimiz avrupaysa terim vb lerinden olmaz. ligi zaten göürüyoruz her türlü. o yüzden sacma.

3 senedir her daim savunan bir taraftar olarak dün gece itibariyle gönül bağım kalmadı. Ne kadro planlamasını doğru yapabiliyor, ne doğru isimleri transfer edebiliyor ne doğru paraya aldırabiliyor. Yetmiyor tüm takımdaki ciddiyetsiz, savunmadaki vurdumduymazlık rezalet durumda. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim ama bitti geçmiş olsun.

Yabancı hoca işini hiç mantıklı bulmuyorum, çünkü gelen hocaların hem kalitesi düşük oluyor hem de sadece para için geliyorlar, herhangi bir amacı gelişimi vs için gelmiyor. O yüzden yeni hoca adayım Arda Turan.

Cefa derken 2.gelişinden bahsetmiyorsun zannımca.44 topçu aldırdı .Hatırlıyorsun değilmi o günleride.Maalesef ki.Tam bir kabustu sevgili Sergen.
2002 yazı evet bebeydim daha

Ama şampiyonluğunu çaldı bjk yine kadro yetersiz olsa da

Ve bu 22 23 sene oncesi

Alakasi yok

2002 yazı evet bebeydim daha

Ama şampiyonluğunu çaldı bjk yine kadro yetersiz olsa da

Ve bu 22 23 sene oncesi

Alakasi yok
Fatih hoca devri bitti artık.Bunu hep birlikte kabul etmeliyiz.idareci olmalı.FB nin başkanıyla uğraşsın modundaysan onu bilemem ama futbol olarak olmaz.Mustafa Denizli'den olmadığı gibi.

Popülist ve gerçeklerden uzak bir mesaj,sen şimdi bu kulüp TD'siz 6 hafta oynadı yine şampiyon oldu ne var bu ligde şampiyon olmakta falan da dersin
Hayır öyle birşey demem :)

Teknik direktorsuz şampiyon oldu dediğiniz takım çok iyi bir taktik disiplin hocası olan kalli'nin takimiydi. Kampa geç kalan Lincoln, h.sukur gibi oyuncular derbi maçında kadro dışı kalırlardı. Bir disiplin vardı o takımda yani..
1 yıldır forma giymeyen göbekli icardi, transfer olmak için günlerce antremana cikmayan barış alperler o teknik direktorsuz!! takımda asla kadroya giremezlerdi..

TECNO CM7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüpspor’un yardımcı antrenörü de bu kadroyla bizi şampiyon yapar. Kimse ligde başarılı demesin ki ayrıca üst düzey bireysel performanslar olmasa en az 1 şampiyonluk fb’ye hediye edilmişti.

3 senedir her daim savunan bir taraftar olarak dün gece itibariyle gönül bağım kalmadı. Ne kadro planlamasını doğru yapabiliyor, ne doğru isimleri transfer edebiliyor ne doğru paraya aldırabiliyor. Yetmiyor tüm takımdaki ciddiyetsiz, savunmadaki vurdumduymazlık rezalet durumda. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim ama bitti geçmiş olsun.

Yabancı hoca işini hiç mantıklı bulmuyorum, çünkü gelen hocaların hem kalitesi düşük oluyor hem de sadece para için geliyorlar, herhangi bir amacı gelişimi vs için gelmiyor. O yüzden yeni hoca adayım Arda Turan.

Ayhan rica etti diye hamzayı eyübe alan arda mı

İstemez

Futbol artık o jenerasyonun futbolu değil. 75 yasına geldi adam yaw. daha dinamik genc insanlar gelmeli takımın basına. okandan sonra arda gelecek bence. dieğim şu ki 5 sene üst üsteyi yapalım ondan sonra. ardanın da min. 2 3 sezon shaktardan ayrılmak istediğini sanmıyorum.
mesai isteyen bir is. terim in de yasından dolayı o eforu kaldıracağını asnmıyorum. gene getirecek çünkü yanına necatisini hasanını. bu adamlarla gelisemeyiz. idare ederiz ancak. derdimiz avrupaysa terim vb lerinden olmaz. ligi zaten göürüyoruz her türlü. o yüzden sacma.

belli olmuyor o isler

ranieri roma da hayli iyi is cikardi, luce 80 inde hala bisiler yapiyo ,gasperini fln 70 inde diri ve basarili herifler

ft de 72 sinde,kendini güncel tutmaga calisiyo

hee son pana isi iyi degildi,arabistanda takip etmedim

ama;

last dance olsun istiyoruz dogrusu

Hayır öyle birşey demem :)

Teknik direktorsuz şampiyon oldu dediğiniz takım çok iyi bir taktik disiplin hocası olan kalli'nin takimiydi. Kampa geç kalan Lincoln, h.sukur gibi oyuncular derbi maçında kadro dışı kalırlardı. Bir disiplin vardı o takımda yani..
1 yıldır forma giymeyen göbekli icardi, transfer olmak için günlerce antremana cikmayan barış alperler o teknik direktorsuz!! takımda asla kadroya giremezlerdi..

TECNO CM7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki noldu o Kalli'nin sonu,adamı bir güzel yediler.Topçular yeter ki gitsin biz şampiyon yaparız bu takımı dediler.O kadar kolay değil o yapıyı kurup futbolcuları da ona ikna etmek

2 yıl 3 yıl şampiyom olamamaya rağzıyım düzgün bır proje ıstıyorum teknık heyet sportıf dırektor komple ılmek ılmek ıslenmıs yenıden yapılanma atalım çöpe 3-5 yılı sonrası guzel olacaksa bu şekılde olduktan sonra tsl de 20 yıl ust uste şampiyon olsak ne olacak

1758283426198.webp

2 yıl 3 yıl şampiyom olamamaya rağzıyım düzgün bır proje ıstıyorum teknık heyet sportıf dırektor komple ılmek ılmek ıslenmıs yenıden yapılanma atalım çöpe 3-5 yılı sonrası guzel olacaksa bu şekılde olduktan sonra tsl de 20 yıl ust uste şampiyon olsak ne olacak
Terim bile bu lafların söylendiği ortamda 6 ay dayanabildi,geçiniz efendim.Galatasaray her sezon şampiyon olmak zorundadır.

Hayal kırıklığımın başkenti.

Elemenasyon maçlarını anlıyorum, 1-2'de eleniyorsun 5 yesen de eleniyorsun, kontra oynayan geçiş oynayan bir takıma maçın başında öne geçip bu farkı nasıl yersin arkadaş ? Hadi yenildin, 1-3 yenil, genel averaja kalacaksın belki, bu kadar vurdum duymaz hocalık olunur mu, taraftar, basın, yönetim ve daima hazır olan basına öyle bir umutsuzluk ektin ki tarifi mümkün değil, sanki üstümüzden tren geçmiş gibiyiz bugün, yakışmadı, bunun etkileri devam etmemesi adına şapkadan tavşan çıkarmamız gerekecek, 8jk yenildin 10 kişi dedik, eziklere yenildin maç oynanmadı yol kazası vs dedik, Avrupa'dan her elendiğinde şansızlık takım eksik vs dedikte nereye kadar hoca ?

Bundan sonra takımı üçlü stoper çıkarmak zorunda singoya 30 verdirdiyse buna mecburdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt