Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dönemde hiç de aşağıda değildi.Denizlispor,Gaziantepspor,Gençlerbirliği,Beşiktaş hepsi UEFA Kupası'nda üst turları gördü o donemde
Katılmıyorum. Biz UEFA şampiyonu olduktan sonra biraz kıpırdadı diğer takımlar da. O zamana kadar sadece Trabzonspor bir şeyler yapmaya çalışıyordu Şotalı döneminde. Fbjk, MTK Budapeştelere Valerengalara falan tur veriyordu. Sen ise Juventuslarla Milanlarla Dortmundlarla çarpışıyordun. Milli takımın İngiltere'den 8'er 8'er yediği, şerefli mağlubiyetlerin hüküm sürdüğü dönemlerde sen Şampiyon Kulüpler Kupasında yarı finaller oynuyordun, CL playofflarında, kupanın bir numaralı favorisi, Alex Ferguson gibi adamın Manchester United'ı ile göğüs göğüse çarpışıp eliyordun.

Okan'ı, yönetimi vs... aklayacağız diye affedersiniz g.tümüzden element uydurmayalım lütfen. Frankfurt maçından önce de defalarca söylediğim gibi; Bu sene Avrupa ile alakalı bana kimse bahanelerle mazeretlerle gelmeyecek, anlamam. Kimse bana La Fontaine'den masallar anlatmayacak, dinlemem.

Devre arası bir 50 milyon euro daha harcayalım bu sezon 5 yerine 4 yer belki. Dün gece kovulmaması skandal bir karardı. bu kaçıncı avrupa rezaleti oldu sayamadım.

Mac performansi felaket, mac sonu aciklamalar ayri felaket.
Mal gibi takimdan kendi kendimize 5 gol yedik.
Herkes sapkasini onune koyup dusunecek.
Sanchez solda oynamaz. Sane'nin bu takimda yeri yok. Baris olayi hala cozulmemis. Butun oyuncularin fizigi geri gidiyor!!
Yerel basarilar bir yerden sonra karin doyurmuyor. Biz en kotu zamanimizda gidip Almanya'da Juventus'u (bir onceki senenin finalisti) indirmis takimiz.
Butun itler abuk subuk konusuyor, hepsi senin yuzunden hocam! Artik Avrupa'da kredi tukendi. Ya onumuzdeki 2-3 macta gercek Galatasaray gibi oynariz, ya da radikal kararlar alinir. Bu kadar basit!

Yerel başarı için bu maliyetlere giren gerizekalıdır.

Ayrıca son yıllarda Avrupa’da kötüyüz evet, tarihin en yüksek bütçeleri ise son 25 yılda Okan’a geldi sonuç ne?

Gidip santraforsuz girdiğimiz sezona bakıp aa başarısızdık komikliklerine girmeyelim.

Bilal Selçukla ŞL oynadı bu takım 10 sene önce.

Gidip TMye bakıp kadro değeri hesaplıyorlar bir de ulan ordaki oyuncuları al süper ligde oynat, değerleri yarıya iniyor zaten.

Üstüne onlar 30 m euro maaş veriyor sen 100 m euro maaş veriyorsun neyi kıyaslıyorsun

Ya kendin bırak arkadaş az onurun,şerefin olsun bari ya.Gonderemiyorlar işte seni bırak kendin git şu zulüm bitsin.Zamaninda inter,bjk olaylarından belli karakterin ama yaslaninca biraz duruşun olsaydı keşke
Dünden beri sindiremiyorum şu rezilliği artık.O kadar kötü bir hocasınki her dediğim cikiyor anasını satayım çünkü tahmin etmek zor değil ya
Rezillik artık 2 senedir her hafta içi aynı bok oluyor boşuna heves ediyor insanlar.Eger istifa etmezsen yaşattığını yaşamadan ölmezsin inşallah tek dileğim o olur

hala kovulmadı mı
Bu yonetimin Okan'i kovmasi imkansiza yakin birsey. Sene sonuna kadar TR liginde de rezilleri oynamadigi surece kalir. Sene sonunda ise tek caremiz Dursun ve Okan'i paket olarak gondertmemiz olur. Tek care Erden Timur ve yabanci teknik direktor. Bu arada yabanci teknik direktor sampiyon olamaz olayi da tamamen hikaye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt