Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Torreira denen akilli bizdık 90 dk sahada gezindi ona diyodur
6 numara oynayan leminaydı bir ara forvete gitti. O dakikadan sonra adam dalga geçmek için burayı kullanalım demiş işte.

Topmoller olmaya gerek yok ki bunu görmek için. Taktik teknik bilmeyen selçuk denen herifin eyübü de böyle oynadı tek farkları onlara karşı aval gibi davranmadı oyuncular.

Bu sezonun defansif anlamda en iyi oyuncusu Abdülkerim ki biz onun yerine daha iyisi alınması gerktiğini dülşündük. Paşamız hem aldırmayıp tek alternatif yaptığı gibi kritik maçta gidip adamın yerine saçma sapan bir anlayışla davinsonu oynatması kabul edilemez bir davranış.

geçtim kovulmayı, istifa etti de yönetim reddetti gibi en azından biraz taraftarın ateşini dindirecek pompa haberlerin çıkmaması bile galatasaray'ın zihniyet olarak ne kadar geriye gittiğine delalet. biz zaten amatör branş takip edenler olarak bunun farkındaydık, hocamız sağolsun bunu futbola da sirayet ettirdi. bugün galatasaray avrupalıların gözünde kairat ayarında bi tehditse bu değil td, yönetimi bile indirir normal şartlarda. ahiretlikleri aç kalmasın diye amatör branşları liselilere peşkeş çekmelerini bile sindirdik ama futbolu da yerel kulüp hüviyetine getirirlerse galatasaray fiilen bitmiş demektir..

Bana 150 milyon euro harcayın sizi madara edeyim."

-Sir OB.

Eğer şl’de hezimetler devam ederse lige de yansır bu durum. Ligi kaybederse seneye ŞL’ye gidemeyiz. Belki 100 milyon gelir kaybı olur.

Okan Buruk ligi biliyor. Lig için kalsın diyorlar ama ŞL ‘de LPool ve City’den 7-8 yersen ligde hiçbir şey olmamış gibi devam edemezsin. Yorgunluk, moral bozukluğu, takımdaşlığın bozulması ligi de etkiler. Yönetim bir daha düşünmeli.

Davinson neden sol stoper hocaa dünden beri anlayamıyorum kafam almıyor

Galatasaray A takımı futbol direktörü Okan Buruk ile Bu sezon ki Hedeflerimizin uyuşmadığı doğrultusunda yollarımız karşılıklı olarak ayrılmıştır. Kamu oyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray SK

Şu açıklamayı niye görmüyoz dünkü rezilllikten sonra halen.

Galatasaray A takımı futbol direktörü Okan Buruk ile Bu sezon ki Hedeflerimizin uyuşmadığı doğrultusunda yollarımız karşılıklı olarak ayrılmıştır. Kamu oyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray SK

Şu açıklamayı niye görmüyoz dünkü rezilllikten sonra halen.
bir anda kanım çekildi reis napıyorsun böyle

Sadece şu olaydan bile yollar ayrılmalı.
İcardi liberpoolda atleticoda idmana çıkabilir mi bizle maça çıkıyor?

Neden bu takımın sağ beki sallai iyi oynasın oynamasın neden milyonlar harcanan bir takımda sağ bek sallai hoca açıkla sol stoper derken sağ stoper almak neden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt