Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençleri de denemiyor gerçi genc de aldırmıyor takıma. Hala burak elmas fatih hoca dönemindeki topçuları satıyoruz satacak adam bırakmadı. Şu ardayı 1-2 maç oynat mesela. Aldığın her adam geriye gidiyor
Adam bazı Topçular yedek kalmasın diye oyuncu almıyor. Üstüne kadromuz geniş diyip yalan söylüyor.

Bu herif asla düzelmez. Sahayı parrselleyemiyoruz. Rakibe geniş alan veriyoruz. Ulan körü sevsen şimdiye kadar düzelmişti.

Sato abi şu aşamada sence makul bir istek mi

Sen de ben de bunun olmayacağını biliyoruz, en fazla bi kaç baba yardımcı alalım yanına şimdilik yeter
Kendisi zaten yardımcı hocam yardımcıya yardımcı hoca mı alacagiz

Siyah beyaz görünce Beşiktaşı sandı, ondan 5 yedi aslan hocam benim. Haftaya toparlar.

Dünkğ maçtaki küçük düşürücü performansı sebebiyle ismini OKANCIK olarak değiştiriyorum Küçük Okan manasında. Daha önce biliyorsunuz Sokan Hoca diyorduk artık OKANCIK diyoruz. Malumat.

Dünkğ maçtaki küçük düşürücü performansı sebebiyle ismini OKANCIK olarak değiştiriyorum Küçük Okan manasında. Daha önce biliyorsunuz Sokan Hoca diyorduk artık OKANCIK diyoruz. Malumat.
Sokan hoca doğru yalnız. Bize sokuyor

Yapı okan buruk

Bir ali koçun koyunları

Bir Okan burugun

Bunun birde sulalesi ile mi ugrasacagiz. Gitsin akhisara onu çıkarsın Süper lige
Geçen sene bjkden 5 yiyip sonrasında çok başarılı olmuşuz bu şahısa göre öyle anlatıyor

Rfsleri malmöleri kievleri falan avrupadaki kepazeliği saymıyolar bunlar avrupayı o kadar düşünmüyolar o kadar umurlarında değil ki kıstas kabul etmiyolar denklem dışında bırakmışlar

Ztn abisi de hamzayla birlikte sabriyi burağı bilal kısayı jemi yeterli görüp maxi pereiraları gignacları aldırmayıp bizi rezil rüsva etmişti

Kendini kanitlamak icin 7 maci kaldi. 5 maci 1-0 dan kaybetmektense 1 maci 5-1 kaybetmek daha iyidir

İSTİFA İÇİN DAHA NE YAŞATMAN LAZIM

FBYE 6-0 YENİL TAM OLSUN
Dogru durust tek sıkı sıkıya hazirlandigi maçlar fb maçlari olum yine fb ye özel bir plan falan bile olusturur yeneriz. O gün fb yi yenmeninde etkisiyle kurtulur yine. Ne adam ya yine soktu dedirtir kendine. 4 senedir bunu yapıyor çözmüş aslında işi :asd:

Sanki muazzam organize pres yaptırabiliyor, rakip takımlara nefes aldırmıyor da 4. bölgede baskıdan vazgeçemiyor hazret?! Öndeki dörtlünün yaptığı sözüm ona pres bu denli kolay kırılırken, defansa 'atletik' iki Singo daha alsan bile takım savunmasında yine aciz kalırsın.

Ligin en zayıf kadrosuna sahip KG, hem bizim presi rahatlıkla kırdı, hem de bizden daha efektif pres yaparak uzun topa zorladı mesela. Skoru almış olman bu gerçeği değiştirmiyor; lig maçında bile UCL maçlarının pratiğini yapmazsan, aksaklıkları tespit edip onarmazsan ne zaman yapacaksın? EF hiçbir şey oynamadan tabela yaptı, böyle oynarlarsa başka galibiyet alamamaları şaşırtmaz.

Okan Buruk: "Savunma takımı değiliz. 10 kişi geride bekleyen bir hoca değilim! Hep önde oynadık, hep atak oynadık, hep riskli oynadık, bu böyle devam edecek..."

bayı kadro dışı bırakamazsın avrupada maç kazanamazsın sen ne işe yararsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt