Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Okan’i cok sevmiyorum, sadece 3 kere sampiyon olmus hocanin gonderilmesini mantikli bulmuyorum. Yeni getirecegin hoca sampiyon yapamazsa ne yaoacaksin? Kovacak misin ?
Dursun Ozbek’in Okan Buruk kovma ihtimali sifir bence.
Dursun’u tanimamissin sen. Bu is taraftarin biraz homurdanmasina bakar. Kendi koltugunu korumak icin babasi teknik direktor olsa onu da kovar.
Diger soruna gelince, o teknik direktorun ne isik verdigine bagli.

Dursun’u tanimamissin sen. Bu is taraftarin biraz homurdanmasina bakar. Kendi koltugunu korumak icin babasi teknik direktor olsa onu da kovar.
Diger soruna gelince, o teknik direktorun ne isik verdigine bagli.
Takim sampiyon oldugu surece Dursun’un koltugu saglam. Taraftarda ligde Sampiyon oldugu surece homurdanmaz. Konya macindan gorursun, hic homurdanma var mi.

Skora asiri takilmissiniz.bayern - barca maclari var gecmiste ne skorlarla biten.

Oynanan oyun daha onemli ve frankfurt maci FM simulasyonu gibi oldu oyun icinde.

Can Uzun 2 kere gobekte bombos geldi, 1sinde bombos kaldi(2.gol - torreira ve leminaya bakiniz). 1. Gol getirdi(gene torrera ve lemina bosluk birakti) ve yunusun abuk subuk kisa mesafede pasiyla yedik.

Bunlarin onune gecemiyorsan mac icinde CL ye hazir bir takim yonetimi ve planlaman yok demektir(ya da eksik kalmis).

Ama sorsan 2-0 olsaydi diye gerceklesmemis senaryolar uzerine konusabilir. Ya da Osi olsaydi falan filan diye. Onlari taraftarda sahaya atar- bu isin meziyeti her senaryoya her duruma karsi hazirlikli olman.skoru buldun, rakibine gore anlayis degistirebilmen. 2-0 olsaydi bile galip gelememe ihtimalimiz yuksek idi geri bakinca bu anlayisla.

Ciddi sinifta kaldi bu hususta. İlk mactan ortaya cikmis olmasi cok daha iyi oldu cunku ustu kapanmaz sekilde elestiri seviyesine geldi 3 seneden beri gelen Avrupa surecleri. Ligde istersen 10/10 sampiyon yap. Tarihte hic bir teknik adama verilmemis butcede takimla bir cok teknik adam yapabilir zaten bunu.

Her kotu skor modunda da orfan hocanin yaninda tablete bakma modu yetti okan hoca. Kimsenin tahammulu kalmadi boyle seylere

hamzaoglu 4. yıldızı taktırdı gönderildi. f. terim madrid'ten 6 yediğimiz, deplasmanda bjk yi yendiğimizde gönderildi. yani ligde şampiyon yapıyor diye kredi verilmiyor aslında. fenerin toksikliği olmasa lige bu kadar önem verilmezdi. zaten mesele bu, ligde rekor kıran, dominant, yüksek bütçeli takımın avrupa'da rencide olacak durumlara düşmesi kabul edilebilir değil. y. boys'a elendiğimizden bu yana futbolumuzda ne gibi bir gelişme olmuş. 0 çeken y. boys 7 maçta 23 gol yemiş. bismillah daha biz ilk maçtan 5 gol yedik. bu rezilliğin hesabı sorulmazsa tersten rekorlarla bitiririz.

Jonah kusi asare yazinca gulmuslerdi simdi forvete olurdu . Galiba premier lige gitti 20 iq lu premier lig takımları iste

Gs
Silas andersen
Zeneli
Maxwell woledzi yi alınca küçük takım mi olacaktı hocam
sevgili deniz
şu an bu başlıkta öyle bir gerginlik var ki
seni silas andersen - woledzi diye moleküllerine ayırırlar bak
boşver bir kaç gün yazma sen bunları :d

Fecaat kadro. Her maç ikinci yarı oyuncu değişiklikleri ile rakibin yüreğine su serpiyor farkında değil. 3 yabancı kontenjanı boş 2 tane siyahi hızlı topçu getirtemedin mi kanat için. Rakibe en azından tehdit olsun ikinci yarılarda. Ahmed kutucu 100 kilo icardi ve kaan ayhani oyuna alıyorsun her maç rakip iştahlaniyor senin yüzünden. Heee kadron geniş aynen her bölgede 5 tane alternatifin var aynen. Kadro mühendisliği konusunda bi hiçsin.

Okan Buruk Avrupa’da tabiki basarisiz ama Fatih Terim’lede burda yazildigi gibi her sene ceyrek finaller yari finaller oynamiyorduk.
Okan Buruk ligde basarili oldugu surece Avrupa’daki basarisizligi tolore edilecek ve kendisini gelistirmesi umut edilecek. Baska yapacak bir sey yok.
Öyle bir dunya yok.bukadar para harcayıp Avrupa'da rezil kepaze edemez kimse GSI. Yemişim onun ligini. Bu takım antrenörsuzde şampiyon oldu.

Okan Buruk Avrupa’da tabiki basarisiz ama Fatih Terim’lede burda yazildigi gibi her sene ceyrek finaller yari finaller oynamiyorduk.
Okan Buruk ligde basarili oldugu surece Avrupa’daki basarisizligi tolore edilecek ve kendisini gelistirmesi umut edilecek. Baska yapacak bir sey yok.
Hiç unutmuyorum bi transfer döneminde 6 milyon euro bütçemiz vardı fatih terim döneminde.

Elinde osimhen var ve sen 2 senedir bi tane sprinter hızlı kanat koymuyorsun herifin yanına. Ulan real vinicius benzema ikilisiyle CL aldı. Akıl tutulması mi yaşıyorsun anlamıyorum. 1 tane garry rodrigues bulmak zor olmamalı. Hayvan gibi para saçtirdin bi türlü kadro oturtamıyorsun ve bu takim yaşlı.

Takım planlaması berbat.
Hocanın takım üzerindeki oteritesi berbat.
Maç sonu hocanın açıklamaları berbat. Hatayı örtbas ediyor, yeni oyuncuların nasılsa şimdilik sesi çıkmaz deyip onları paylıyor, berbat.
Antreman kondisyon berbat
Yardımcım hoca ekibi berbat
100 yıllık camia göztepe kadar yönetilemiyor berbat

biz bu sene avrupada rezil rüsva olmadık mı? rfs ler kiev, azler, ondan önce young boys lar, ve açık oyun oynadık dimi, yahu niye o zaman hala açık oyun oynuyorsun be adam,ders almadın mı? hatta 5-6 ay önce bir avrupa maçı öncesi ''bizden kimse geride beklemeyi beklemesin'' tarzı bi açıklama yapmıştı, uefa avrupa ligi hüsran oldu eeeeee sonra 2 hafta önce Nowspor da yine ''rakip farketmezsizin dominant oyunumuz devam edecek'' dedi.öncesinde rakibe göre tarzı bi şey dedi ama devamında bunu demişti, neyse niye ders almıyorsun niye, başka oyun mu bilmiyorsun yoksa ''olsun fark yesek de ben bu oyundan zevk alıyorum 96-2000 ruhu len'' kafasında mısın? yettti artık, frankfurt maçında 1-0 öndeyiz hala geride az adamla kalmak ne demek delircem.

Argümana bak ligde şampiyon yapıyo. Ligdeki rakiplere ve 3 senedir kendi kadrolarına bir baksana. Gördüğün kadroya ihanet eden zar zor kazanan bir hoca. Her sene dualarla anadolu kulüplerine karşı maç bitiriyoruz. Hoca olmasa daha kötü oynamazdın. En kötü hocasız bile bu ligi alırsın. Türkiye kalitesiz ligini gözünde büyütenler ne yaşıyo anlamıyorum. Eli büyütüyorum İyi bir hoca kolayca kazanırdı hatta. Bukadar zorlanmadan tüm maçları kazanırdı. Okan sadece şanslı ötesi yok

Argümana bak ligde şampiyon yapıyo. Ligdeki rakiplere ve 3 senedir kendi kadrolarına bir baksana. Gördüğün kadroya ihanet eden zar zor kazanan bir hoca. Her sene dualarla anadolu kulüplerine karşı maç bitiriyoruz. Hoca olmasa daha kötü oynamazdın. En kötü hocasız bile bu ligi alırsın. Türkiye kalitesiz ligini gözünde büyütenler ne yaşıyo anlamıyorum. Eli büyütüyorum İyi bir hoca kolayca kazanırdı hatta. Bukadar zorlanmadan tüm maçları kazanırdı. Okan sadece şanslı ötesi yok
Kaybettigimiz puanlari da okan beyin marifetiyle kaybediyoruz. Orn. Bjk maci-Morata ısrarı, Kasimpasa maci-Cuesta hamlesi, ilk kasimpasa maci 3-0dan 3-3 gelirken izliyor vb. Mevcut kadronun bu ligde puan kaybetmemesi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt