Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk olmadan oncede ayni algıyı yaratmaya calismiyorlar miydi ? 4 sene üst üste şampiyon olup, Uefa kupası kazandigimizda bile feto var, şerefli ikincilik falan demiyorlar miydi ? Algi yaratmaya calisiyorlar diye çok yüksek şampiyonluk şansı olan hocayı kovmam; oynattigi oyun sistemi şampiyon olmaya ne zaman yetmezse o zaman kovarım.
Fb forumlarında Okanı savunun. Bu kadroya iyi hoca gelmesin diye bizim foruma sızmaların olduğu söyleniyor. Uyuyan bazı hesaplar tekrar canlanmış diyolar. Bununla ilgili ne düşünüyorsun?

Siz 3 kere üst üste şampiyon olmuş bir hocanın sezon ortasında liderken kovulacagini sanıyorsanız hayal dünyasında yaşıyorsunuz bence. Ben gercekleri yazıyorum, hoca şampiyon olduğu surece takimin basinda kalacak. İyi hoca yada kotu hoca demiyorum.
Sen karar mercine benziyosun. Kalacak dediğine göre. Yönetimdenmisin?

Okan Buruk olmadan oncede ayni algıyı yaratmaya calismiyorlar miydi ? 4 sene üst üste şampiyon olup, Uefa kupası kazandigimizda bile feto var, şerefli ikincilik falan demiyorlar miydi ? Algi yaratmaya calisiyorlar diye çok yüksek şampiyonluk şansı olan hocayı kovmam; oynattigi oyun sistemi şampiyon olmaya ne zaman yetmezse o zaman kovarım.
Bu seviyede olmadı hiçbir zaman. Çünkü şampiyon olamadıkça kafayı yediler, tımarhanelik vaziyete geldiler. O 4 yıla yarım ağız laf söyleyebiliyorlar çünkü sonunda UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası var. Mesela sen çok değil 3 tane muazzam şampiyonlar ligi maçı oyna, kazan. Çok uzun bir süre seslerini duyamazsın. Oklarını tamamen kendi yönetimlerine ve başkanlarına çevirirler. Biz de git yarı final oyna, final oyna veya kupayı kazan demiyoruz. İlk 16'ya gir yeterli. Sonrası da olursa ballı börek. Bu ülkede hiçbir hocaya 75 milyon avroluk santrafor alınmadı, 30 milyon avroluk kaleci ve sağ bek alınmadı. Yetmedi üstüne İlkay ve Sane gibi dünya klasında oyuncular alınmadı. Bu seviyede olmadı. En yakın diyebileceğin Drogbalı Sneijderli dönem. Onda da Fatih Hoca çeyrek final oynattı.

TR'de şampiyon oluyorsun diye Galatasaray'ı Avrupa'da bu kadar sefil durumlara düşüremezsin, alay konusu edemezsin, kabul etmiyorum. Neden çeyrek final yarı final oynatamadın demiyorum bak dikkatini çekerim.

images

Fb forumlarında Okanı savunun. Bu kadroya iyi hoca gelmesin diye bizim foruma sızmaların olduğu söyleniyor. Uyuyan bazı hesaplar tekrar canlanmış diyolar. Bununla ilgili ne düşünüyorsun?
Fenerlilerin Okan Buruk'un gitmesini istemediğini mi düşünüyorsunuz ?
Siz benden daha iyi ve daha vizyonlu bir Galatasaray'lisiniz herhalde; tartismamiza gerek yok.

Bu takımı az biraz insan dilinden anlayan her insan şampiyon yapar. İnan ilkaya bırak, güle oynaya ligde şampiyon yapar bizi. Neden ligden korkuyorsunuz. Fbyi ve Göztepe’yi yen zaten şampiyonsun…

:asd: :asd:

Okan Buruk, gelen yorumlar sonrası Galatasaray resmi hesabıyla yapılan ortak paylaşımın yorumlarını kapattı.
Bunlar güzel gelişmeler

Anlasın artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini

Böyle devam ederse başına ne geleceğini bilsin

Kendine çeki düzen versin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisini yüzüklerin efendisindeki frodaya benzetiyorum..

Gittiğin yere kadar seninle gelirdim hocam demek istiyorum.. Gerçekten taşıdığı yük çok ağır ve bunu tek başına yapması zor. keşke hocanın sami olabilsem

Taraftara gına geldi artık. Yeter bir noktadan sonra, yaptığı büyük ayıp. Yenileceksen de düzgün yenil her seferinde garip garip 4-1 5-1 yenilme. Taraftar hafif bile davranıyor.
Gerçekten taraftar az bile yapıyor şu an. FT bile çok daha sert tepkilerle karşılaşmıştı.

yaw adamların tek hedefi lig şampiyonluğuyken lig için gsye en uygun adamlardan birinin kalmasını mı isteyecekler nasıl kafalar yaşıyonuz ya :D

Bu takımı az biraz insan dilinden anlayan her insan şampiyon yapar. İnan ilkaya bırak, güle oynaya ligde şampiyon yapar bizi. Neden ligden korkuyorsunuz. Fbyi ve Göztepe’yi yen zaten şampiyonsun…
Bu hocanın oyun sistemi şimdiye kadar yerel ligde çok basarili ve Avrupa'da çok basarisiz, bu bir gercek.
Bu hoca gitse, baska bir hoca gelsede ligde mutlaka şampiyon oluruz diyorsanız, bu bir gercek degil.
Hocanin Avrupa performansından tabiki bende memnun degilim, Avupa maclarini bende lig maçlarından 10 kat daha fazla heyecanla izliyorum ve hayal kirikligi yaşıyorum. Ama kovulacagini yada kovulması gerektiğini düşünmüyorum.
Sizin fikrinizede saygım var ama katılmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt