Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıkmadınız klişelerden yav. Aynısı Terim için de söyleniyordu.
Klişe değil. Demekki Türk teknik direktörlerin antreman metodları sıkıntılı. Üstelik Okan Buruk'un yardımcısı ve kondisyon ekibi rezalet. Bu gerçeği yazmayalım mı ? Bu yüzden Albert Riera ya da Club Brugge'nin teknik direktörü gelsin diyoruz.

Benim bu sene Okan Hoca 'yı en büyük eleştirim transfer sezonunda oldu. Sağ Bek ayrı Sol Stoper ayrı 2 transfer yapması gerekiyordu. Bunun için hem yabancı kontenjanı hem bütçemiz hiç olmadığı kadar uygundu. Tamam Singo gördüğümüz kadarıyla canavar gibi bir adam ama bizim Sol Stoper eksiğimiz senelerdir görünüyorken Singo transferi bizim Sol Stoper eksiğimizi nasıl kapatacak merak ediyorum

Benim bu sene Okan Hoca 'yı en büyük eleştirim transfer sezonunda oldu. Sağ Bek ayrı Sol Stoper ayrı 2 transfer yapması gerekiyordu. Bunun için hem yabancı kontenjanı hem bütçemiz hiç olmadığı kadar uygundu. Tamam Singo gördüğümüz kadarıyla canavar gibi bir adam ama bizim Sol Stoper eksiğimiz senelerdir görünüyorken Singo transferi bizim Sol Stoper eksiğimizi nasıl kapatacak merak ediyorum
Kadromuz geniş kardes

Dediğim gibi fbliler bizim avrupa başarımızı değil kendi lig şampiyonluklarını umursuyorlar. 1-2 kişi öyle yazdı diye öyle olmuyor. 20 senedir yerliler şampiyon oluyor, fbye karşı ezici üstünlüğü var falan bugün gitse konvoya çıkarlar ft döneminde olduğu gibi.
Herkese mutluluklar diliyorum. Ben Okan varken maç izlemek istemiyorum. Yıldız oyuncuların rezil durumlarını formamız altında görmekten bıktım. Bir süre forumuda sadece okurum ara sıra. Fark ettim ki çok etkiledi beni çok sinirim bozuldu. Sizlere iyi şanslar dilerim. Benim psikolojim kaldırmıyo. Anladım ki ülke insanımız maalesef biat kültürüne her alanda sahip ve bu değişmeyecek. Bir şeyleri anlatmaya çalışmakta kendini yormak dışında bir işe yaramıyor. Selametle...

keşke gelmeseydin gs 3 sezon şampiyonluk görmeseydi
fb yüzyılı başlasaydı bunlar passolig yaksaydı okanım hocam
Bak işte böyle sığ görüşlü biatçı insanlar yüzünden bu durumdayız. Sende boş beleşsin Feramuz musun nesin bilmiyorum. Burda şaklaban gibi millete espri adı altinda laf sokarak daha beter sinirlendiriyosun. Sanada iyi forumlar.

Zidane 3 kere üst üste şampiyonlar ligini aldı sonra ligde kötü gittiği için kovuldu

Galatasarayın hocası hem Avrupada başarılı olucak hem ligde başarılı olucak ikisinden birinde başarılı oluyorsada kovulacak bu kadar basit

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genel olarak söyledim değerli rtaşım. Sadece frankurt maçi ve okandan bağımsız. eleştirimsi mesajlarınıza bile pek görmediğimden. Kendi içinde yaşıyorsan onu bilemem tabii.
Bakmak ile görmek arasında fark var. Görmek istersen görürsün değerli dostum. Beni de delirtiyor Okan Buruk. Az sövmüyorum evde.

Son düzenleme:
Demek ki gelene geçene 8-10 milyon maaş verdiğimiz kadroyla, fenere üstünlük kursak yeterliymiş. 10 kat bizden değeri düşük kadrolara 5 yediğimiz maçtan sonra, yüzde 60 top bizdeydi daha ne istiyoruz diyeceğiz nerdeyse.

Demek ki gelene geçene 8-10 milyon maaş verdiğimiz kadroyla, fenere üstünlük kursak yeterliymiş. 10 kat bizden değeri düşük kadrolara 5 yediğimiz maçtan sonra, yüzde 60 top bizdeydi daha ne istiyoruz diyeceğiz nerdeyse.
Kadromuz geniş renktas. Baksana yedekten Ahmet kutucu Kaan Ayhan filan giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt