Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Untitled-1-removebg-preview.png

Bu sene fbyi de yenemeyeceksin işte o zmaan şimdi sana destek olanlar bile defol diye bağıracak

Bu süper hocamız ŞL maçlarını süper lige hazırlık için kullanıyor. İlkay, icardi ve maç oynamayan singo davinson tandemini süper ligde sıkıntı çekmeyelim diye ŞL'de denedi.

Takım yerleşik defans, yerleşik hücum yapamıyor. Defanstan topla çıkamıyor. Kondisyon çok yetersiz zira Şampiyonlar Liginin en az koşan takımlarından biriyiz. Geçen sene de böyleydi. Olayı sadece transfer zannediyor hem kendisi hem taraftar.

Yardımcıları çok yetersiz takviye de yapmıyor ve bildiğinden zerre şaşmıyor. Süper Lig yetersiz değil aşırı yetersiz. Yanılıyor yanıltıyor. Bize Kayseri bile Frankfurt tan daha iyi pozisyonlar buldu. Savunma yapmayan takım maç kazanamaz. Bu seneyi bitirsin zaten CL 'de olacak bir şey yok zerre ümidim de yok. Yıl sonunda artık yolumuza bakalım.

Ha eğer CL'de son 24'e kalabilirse kalabilir. Kendisi de bunu bilmeli yönetim de bu durumu kendisine net olarak bildirmeli.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hocanın oyun sistemi şimdiye kadar yerel ligde çok basarili ve Avrupa'da çok basarisiz, bu bir gercek.
Bu hoca gitse, baska bir hoca gelsede ligde mutlaka şampiyon oluruz diyorsanız, bu bir gercek degil.
Hocanin Avrupa performansından tabiki bende memnun degilim, Avupa maclarini bende lig maçlarından 10 kat daha fazla heyecanla izliyorum ve hayal kirikligi yaşıyorum. Ama kovulacagini yada kovulması gerektiğini düşünmüyorum.
Sizin fikrinizede saygım var ama katılmıyorum.
Saygı duyarım renkdaş, elbette bu düşünce de makbul ve muteberdir. Nihayetinde şampiyon bir hoca.. elimizde bu sene nasıl Okan ile şampiyon olacağımız bir döne yoksa, aksi için de geçerli. Okan’sız şampiyon olamayız fikri de Okan’la şampiyon olamayız bence eşdeğer çünkü geleceği kestirmek mümkün değil. Ancak ne olursa olsun, teknik direktör olarak bu takıma hizmet etmiş göreceli de olsa başarılı olmuş hocayı incitmeden bu işi halletmeli. Kırıp dökmeden… Okan’ın da bunun için çaba göstermesi gerek. Avrupa da başarısızlık Galatasaray felsefesine aykırı ve Avrupa’da başarısızlık, hele de 3. Senenin sonunda hocanın başarısız olduğu anlamına gelir.

Takımın tarihine geçmiş bir ikona karşı bu düşmanlık hissi nereden geliyor tam olarak? Bu görseli paylaşarak yaptığın eleştiri falan değil direkt saldırı. Fenerbahçe taraftarı yapardı böyle şeyleri. Fenerbahçelileştiniz iyice.

Son düzenleme:
Takımın tarihine geçmiş bir ikon karşı bu düşmanlık hissi nereden geliyor tam olarak? Bu görseli paylaşarak yaptığın eleştiri falan değil direkt saldırı. Fenerbahçe taraftarı yapardı böyle şeyleri. Fenerbahçelileştiniz iyice.
soytarılıktan başka bişi yapıyor da haberimiz mi yok icardi?
paylaştığı storyler soytarılıktan başka bişi değil zira, hele hele bu ihanet noktasında sahada hiç bişey vermeden kendine bakmadan hiç utanmadan bu kadar taraftarın sevgisine mazhar olupta bunu suistimal ediyorsan ne anlamalıyız biz bundan
asıl fenerbahçelilişen sizsiziniz bence mhy gibi olsun istiyorsunuz sanırım topçuların sahada hiç bişi vermeden sadece saha dışında olsunlar ne güzel

soytarılıktan başka bişi yapıyor da haberimiz mi yok icardi?
paylaştığı storyler soytarılıktan başka bişi değil zira, hele hele bu ihanet noktasında sahada hiç bişey vermeden kendine bakmadan hiç utanmadan bu kadar taraftarın sevgisine mazhar olupta bunu suistimal ediyorsan ne anlamalıyız biz bundan
asıl fenerbahçelilişen sizsiziniz bence mhy gibi olsun istiyorsunuz sanırım topçuların sahada hiç bişi vermeden sadece saha dışında olsunlar ne güzel
MHY denen soytarıyı Icardi gibi bir efsaneye karşı örnek olarak kullanman bile büyük saygısızlık. Haddinizi bilin biraz iyice şımardınız. Git performansını beğenmiyorum de, memnun değilim de, reaksiyon alamadıkça daha çok hadsizleşiyorsunuz, hakaret ediyorsunuz oyunculara. Bu anlayış kulübün yakasından öyle veya böyle düşecek.

Son düzenleme:
MHY denen soytarıyı Icardi gibi bir efsaneyle aynı cümlede kullanman büyük saygısızlık. Haddinizi bilin biraz iyice şımardınız. Git performansını beğenmiyorum de, memnun değilim de, reaksiyon alamadıkça daha çok hadsizleşiyorsunuz, hakaret ediyorsunuz oyunculara. Bu anlayış kulübün yakasından öyle veya böyle düşecek.
efsaneymiş ne efsanesi hayırdır ? naptıda efsane oldu senin galatasarayında efsane olmak bu kadar kolaysa mutluluuklar sana ,benim galatasarayımda efsane falan değil üslubunu düzelt bi de konuşurken önce sonra yazdıklarını 10 kere falan gözden geçir öyle yaz senin kıratın bize galatasaraylılık öğretecek seviyede falan değil çünkü

efsaneymiş ne efsanesi hayırdır ? naptıda efsane oldu senin galatasarayında efsane olmak bu kadar kolaysa mutluluuklar sana ,benim galatasarayımda efsane falan değil üslubunu düzelt bi de konuşurken önce sonra yazdıklarını 10 kere falan gözden geçir öyle yaz senin kıratın bize galatasaraylılık öğretecek seviyede falan değil çünkü
8 gol daha atınca Galatasaray tarihinde en çok gol atan yabancı oyuncu olacak. Takip etmiyorsun tuttuğun takımın topçusunu belli ki. Arada hatırlatmak gerekiyor demek ki senin gibilere.

Elde ettiği kazanımlar ve başarılar Ali Koç'un sonunu getirdi. Ezeli rakibin ilahı olabilecek bir başkanı teneke bağlayıp göndermede aslan payı kendisinindir.

Teknik taktik vb konularda eleştiriye devam tabii. Daha iyisini hepimiz hak ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt