Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.204
- 3.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçine etti diye hatırlıorumhemen spaletti
![]()
Saygı duyarım renkdaş, elbette bu düşünce de makbul ve muteberdir. Nihayetinde şampiyon bir hoca.. elimizde bu sene nasıl Okan ile şampiyon olacağımız bir döne yoksa, aksi için de geçerli. Okan’sız şampiyon olamayız fikri de Okan’la şampiyon olamayız bence eşdeğer çünkü geleceği kestirmek mümkün değil. Ancak ne olursa olsun, teknik direktör olarak bu takıma hizmet etmiş göreceli de olsa başarılı olmuş hocayı incitmeden bu işi halletmeli. Kırıp dökmeden… Okan’ın da bunun için çaba göstermesi gerek. Avrupa da başarısızlık Galatasaray felsefesine aykırı ve Avrupa’da başarısızlık, hele de 3. Senenin sonunda hocanın başarısız olduğu anlamına gelir.Bu hocanın oyun sistemi şimdiye kadar yerel ligde çok basarili ve Avrupa'da çok basarisiz, bu bir gercek.
Bu hoca gitse, baska bir hoca gelsede ligde mutlaka şampiyon oluruz diyorsanız, bu bir gercek degil.
Hocanin Avrupa performansından tabiki bende memnun degilim, Avupa maclarini bende lig maçlarından 10 kat daha fazla heyecanla izliyorum ve hayal kirikligi yaşıyorum. Ama kovulacagini yada kovulması gerektiğini düşünmüyorum.
Sizin fikrinizede saygım var ama katılmıyorum.
Dinleyeyim demiyorum anlatayım diyorum. önce doğru organın ile anla. şimdi ikile
Takımın tarihine geçmiş bir ikona karşı bu düşmanlık hissi nereden geliyor tam olarak? Bu görseli paylaşarak yaptığın eleştiri falan değil direkt saldırı. Fenerbahçe taraftarı yapardı böyle şeyleri. Fenerbahçelileştiniz iyice.hemen spaletti
![]()
soytarılıktan başka bişi yapıyor da haberimiz mi yok icardi?Takımın tarihine geçmiş bir ikon karşı bu düşmanlık hissi nereden geliyor tam olarak? Bu görseli paylaşarak yaptığın eleştiri falan değil direkt saldırı. Fenerbahçe taraftarı yapardı böyle şeyleri. Fenerbahçelileştiniz iyice.
Emin misin?Osimhenle kavgalı adam
MHY denen soytarıyı Icardi gibi bir efsaneye karşı örnek olarak kullanman bile büyük saygısızlık. Haddinizi bilin biraz iyice şımardınız. Git performansını beğenmiyorum de, memnun değilim de, reaksiyon alamadıkça daha çok hadsizleşiyorsunuz, hakaret ediyorsunuz oyunculara. Bu anlayış kulübün yakasından öyle veya böyle düşecek.soytarılıktan başka bişi yapıyor da haberimiz mi yok icardi?
paylaştığı storyler soytarılıktan başka bişi değil zira, hele hele bu ihanet noktasında sahada hiç bişey vermeden kendine bakmadan hiç utanmadan bu kadar taraftarın sevgisine mazhar olupta bunu suistimal ediyorsan ne anlamalıyız biz bundan
asıl fenerbahçelilişen sizsiziniz bence mhy gibi olsun istiyorsunuz sanırım topçuların sahada hiç bişi vermeden sadece saha dışında olsunlar ne güzel
efsaneymiş ne efsanesi hayırdır ? naptıda efsane oldu senin galatasarayında efsane olmak bu kadar kolaysa mutluluuklar sana ,benim galatasarayımda efsane falan değil üslubunu düzelt bi de konuşurken önce sonra yazdıklarını 10 kere falan gözden geçir öyle yaz senin kıratın bize galatasaraylılık öğretecek seviyede falan değil çünküMHY denen soytarıyı Icardi gibi bir efsaneyle aynı cümlede kullanman büyük saygısızlık. Haddinizi bilin biraz iyice şımardınız. Git performansını beğenmiyorum de, memnun değilim de, reaksiyon alamadıkça daha çok hadsizleşiyorsunuz, hakaret ediyorsunuz oyunculara. Bu anlayış kulübün yakasından öyle veya böyle düşecek.
8 gol daha atınca Galatasaray tarihinde en çok gol atan yabancı oyuncu olacak. Takip etmiyorsun tuttuğun takımın topçusunu belli ki. Arada hatırlatmak gerekiyor demek ki senin gibilere.efsaneymiş ne efsanesi hayırdır ? naptıda efsane oldu senin galatasarayında efsane olmak bu kadar kolaysa mutluluuklar sana ,benim galatasarayımda efsane falan değil üslubunu düzelt bi de konuşurken önce sonra yazdıklarını 10 kere falan gözden geçir öyle yaz senin kıratın bize galatasaraylılık öğretecek seviyede falan değil çünkü
lafa bak iq yu belli ediyorYol al bebe büzügün kasinmasin