Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
liverpool maçından ters bir skor çıkarsa kendisini 3 şampiyonluk da kurtarmaz

Elde ettiği kazanımlar ve başarılar Ali Koç'un sonunu getirdi. Ezeli rakibin ilahı olabilecek bir başkanı teneke bağlayıp göndermede aslan payı kendisinindir.

Teknik taktik vb konularda eleştiriye devam tabii. Daha iyisini hepimiz hak ediyoruz.

hacı ne alaka ya ali koç 2018'de seçildi zaten 4 sezon patır patır döküldü sırayla herkesi şampiyon etti ne ilah olması allasen

Liverpool macini alacak artik. Fark yerse istifa eder. Kimsenin tahammulu kalmadi artik

Elde ettiği kazanımlar ve başarılar Ali Koç'un sonunu getirdi. Ezeli rakibin ilahı olabilecek bir başkanı teneke bağlayıp göndermede aslan payı kendisinindir.

Teknik taktik vb konularda eleştiriye devam tabii. Daha iyisini hepimiz hak ediyoruz.
Ali’nin tüm kaybettiklerinin sebebi kendisi

En dar açılardan övme çabalarına son verin.

Bizim hedefimiz ali koç muydu ki ob başarısız olmamış oldu

Hocam singo sag bek sallai sane yerine. Ligde arda avrupada abdulkerim

eintracht maçında yaptıkları teknik direktörlük seviyesini ortaya koymuştur

zaman kaybetmeye gerek yok. 3 sezon şampiyon yaptı argümantına da son verelim mümkünse! şampiyon olabilmemizin tek sebebi süper ligin boktanlığına karşı torreira gibi isimleri kadroya katmış olmamızdır. okan buruk'un takıma tek katkısı disiplinsizlik, yani oyuncuların stressiz bir ortamda antreman yapıyor olmaları. bunun dışında teknik/taktik/fizik/finansal vs katkısı sıfır. 4 sezondur bir arada oynayan takımın eintracht gibi yepyeni bi takımdan 5 gol yemesi bunun tartışılamaz göstergesidir.

Akanji lookman peşinde koşan degil 3 5 e 10 a dinamik adam bulan bir takim olsun. Yaninda zaten yildizlar gene var. Okan Hocam cekinme.

Koltuk gidecek ayağına ligdeki 34 maçıda kazanacağını düşünüyorum.

Akanji lookman peşinde koşan degil 3 5 e 10 a dinamik adam bulan bir takim olsun. Yaninda zaten yildizlar gene var. Okan Hocam cekinme.
Dinamik tempolu 23 yas altı 5-6 topçu lazım takıma. Önce kendinden başlamalı. Sorun nerdeyse teknik ekibini bi temize çekmeli. Bu takimda herkes geriye gidiyor. Oturmuş kalıplaşmış bi oyun sistemi bi defans kurgusu bi hücum varyasyonu yok malesef.

Genel olarak hatalı tartışma dönüyor, çoğu kişinin okan buruktan avrupa başarısı beklediğini sanmıyorum, benim beklentim fark yemesin yeter, gitsin frankfurta yenilsin ama 5 yemesin 3 yesin 2 yesin, zaten başarılı olacak bir potansiyeli olsaydı çoktan görürdük kaç sene geçti

bu kadar üstün bir kadroyla bu harcanan paralarla eyüpü yendi diye savunamayacağım artık liverpooldan 5 yese eyvallah ama ele ayağa düştük avrupa'da iyice kimliğimizi unuttuk

Savunma yaptırmayı bilmediği için Galatasaray hücum oynar gibi kalıplaşmış eskimiş bi cümleyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor. İstediğin kadar gol at savunman kötüyse hücumda seni bi kitlediler mi 2-3 gol saplayiveriyolar.

Tarihsel gerçekliği doğru okumak lazım. Bugün FB'yi kaosa sürükleyip başkan değişikliğine sebep olan hafife alıp hor gördükleri Okan Buruk'tur. Eğer geçen sene Mou şamiyon olsaydı bugün FB ne seçim kararı alırdı ne de Saran'ın adaylığı ortaya çıkardı.

Dolayısıyla üç yıl üst üste OB'nin elde ettiği şampiyonluk FB başkanını değiştirniştir. Bu benim fikrim.

Tarihsel gerçekliği doğru okumak lazım. Bugün FB'yi kaosa sürükleyip başkan değişikliğine sebep olan hafife alıp hor gördükleri Okan Buruk'tur. Eğer geçen sene Mou şamiyon olsaydı bugün FB ne seçim kararı alırdı ne de Saran'ın adaylığı ortaya çıkardı.

Dolayısıyla üç yıl üst üste OB'nin elde ettiği şampiyonluk FB başkanını değiştirniştir. Bu benim fikrim.
Öyle deme yav. Bu takım kendi kendine de şampiyon olurdu.

iyiki başımızdasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt