Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yen şu maçı bızı yabancı teknık dırektorlerle uğraştırma şımdı şampıyon ol sonra mayısta bırak git

Hocam 3 senedir Avrupa karnesi ortada. Biraz sinirim geçti o yüzden daha yumuşak saydırıyorum gittiğimiz yol yol mudur demek istiyorum kendisine?

barış savaş diye bi üye vardı vefat ettı

hocayı cok severdi

su günleri görse üzülürdü

Ali'nin kaybetmesi, K. Paşa kaybı derken bu gece Okan hocam temsili.
Relaxing 90 Day Fiance GIF by TLC Europe

bence yabancı hoca değişikliğine gidebiliriz. ligde favoriyiz ligi riske etme gibi bir durum olamaz. avrupa için laf da değil öz de ciddiysek hoca değişikliği yapacak cesareti göstermek gerekiyor
okan benle avrupada olmayacak diye bağırıyor artık kör olmak lazım bunu görmemek için

3c7cebb62b25f6c86398a7897004a3b0.jpg

bence yabancı hoca değişikliğine gidebiliriz. ligde favoriyiz ligi riske etme gibi bir durum olamaz. avrupa için laf da değil öz de ciddiysek hoca değişikliği yapacak cesareti göstermek gerekiyor
okan benle avrupada olmayacak diye bağırıyor artık kör olmak lazım bunu görmemek için
Senin hesabı birimi ele gecirdi

Benim beklentim hocadan henrik heggheim mellberg silas andersen zeneli gibi tarzda isimleri takip eden bir ekibinin olmasi ya da takip edildiğinde belki de ediliyordur o zaman ekibe güvenilmesi. akanji lerle ugrasilmamasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt