Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'siz bir hiç, duvardan döner gibi dönüyor ileri atılan toplar, İcardi istediği kadar gol atsın olmaz anla artık, topa baskı sıfır, top tutma sıfır, hava topu alma sıfır, stoperler rahat ettiği için taç korner alma şansında kalmadı İcardi ile bu sistemde topa sürekli geri dönüyor, ribaunt alamıyorsan ful baskı yiyoruz.

Ligi çözdüğü filan yok. Oynattığı bir oyunda yok. Hocasuz şampiyon oldu bu takım bundan daha kötü kadroyla. Cevatlada oldu hamzaylada. O yüzden çok seyretme. Adam maçı vermeye çalıştı resmen.

Neyse ben gidiyom mithatcim. Biraz okanball izle mutlu ol
Okan Buruk kupaya alışırdı bizi usta. Artık mutlu etmiyor.

Git rekorunu başka yerlerde geliştir. sen ve senin gibi taraftarda bu camia'ya yakışmıyor. Avrupa'da şamar oğlanı olmak hoşuna gidiyor bazılarının gidin Anadolu takımlarını destekleyin olum sizin çapınız bu
gesemde her sezon şlde final oynuyordu zaten

Kupa niye istemiyorsun usta? Yunanistan zamanında beleşten kupa aldı, istemezük mü dediler?

hayır demek istediğim insanlar okan avrupada kupa alamadılar diye eleştirip ille de avrupa kupası beklemiyor

itibarlı bir futbol oynasın ve orta slt seviye takımlara ezilmesin yeterli

hayır demek istediğim insanlar okan avrupada kupa alamadılar diye eleştirip ille de avrupa kupası beklemiyor

itibarlı bir futbol oynasın ve orta slt seviye takımlara ezilmesin yeterli
O da olacak usta. Ligde 30 dakika oynayıp, Avrupa'da bir anda 70 dakika oynayamaz kimse. Sürekli havuzda yüzen birisini denize atmak gibi bir şey.

Oyuncularla arasında problem olabilir. Oyuncuların ruh hali normal gelmiyor bana. Herkesin ruh hali sanki Karadeniz'de gemileri batmış gibi. Her neyse problem derhal çözmek lazım. Liverpool maçında fena patlayabiliriz.
Onu ben de görüyorum bence maaşlarda sıkıntı var. Özellikle osimenin maaşı çok yüksek nasıl ödenecek sıkıntı

Yıllar sonra tekrar dört sene üst üste şampiyonluk hayalleri kurup bunu gerçekleştirmeye bu kadar yakınsak Okan Buruk sayesinde.

Buradaki başarının mimarı kendisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt