Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.551
- 6.596
- 768
Gizli gündemler...ne mesaisi dostum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gizli gündemler...ne mesaisi dostum?
Okan Buruk kupaya alışırdı bizi usta. Artık mutlu etmiyor.Ligi çözdüğü filan yok. Oynattığı bir oyunda yok. Hocasuz şampiyon oldu bu takım bundan daha kötü kadroyla. Cevatlada oldu hamzaylada. O yüzden çok seyretme. Adam maçı vermeye çalıştı resmen.
Neyse ben gidiyom mithatcim. Biraz okanball izle mutlu ol
Kupa niye istemiyorsun usta? Yunanistan zamanında beleşten kupa aldı, istemezük mü dediler?insanlar kupa filan istemiyor
az kiev ajax frankfurt gibi takımlara sahada domalmayan bir takım yeterli
itham ettiğin şey hiç hoş değilGizli gündemler...
belki taktik odurKonya ilerde bastığında bile oyun kitlendi Bay tarafına uzun vurmaktan başka taktiği yok.
gesemde her sezon şlde final oynuyordu zatenGit rekorunu başka yerlerde geliştir. sen ve senin gibi taraftarda bu camia'ya yakışmıyor. Avrupa'da şamar oğlanı olmak hoşuna gidiyor bazılarının gidin Anadolu takımlarını destekleyin olum sizin çapınız bu
birileri 4 sene sampiyon olmasın rekorum kırılmasın diye dügmeye basmısgalatasaray düşmanı olan kişilerin hedefindeki isimdir bu kadar net
Kupa niye istemiyorsun usta? Yunanistan zamanında beleşten kupa aldı, istemezük mü dediler?
O da olacak usta. Ligde 30 dakika oynayıp, Avrupa'da bir anda 70 dakika oynayamaz kimse. Sürekli havuzda yüzen birisini denize atmak gibi bir şey.hayır demek istediğim insanlar okan avrupada kupa alamadılar diye eleştirip ille de avrupa kupası beklemiyor
itibarlı bir futbol oynasın ve orta slt seviye takımlara ezilmesin yeterli
Onu ben de görüyorum bence maaşlarda sıkıntı var. Özellikle osimenin maaşı çok yüksek nasıl ödenecek sıkıntıOyuncularla arasında problem olabilir. Oyuncuların ruh hali normal gelmiyor bana. Herkesin ruh hali sanki Karadeniz'de gemileri batmış gibi. Her neyse problem derhal çözmek lazım. Liverpool maçında fena patlayabiliriz.