Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahada 2 stoper 2 sağ bek 2 sol bek var.
Lan bunu bir tane işine saygısı olan basın mensubu sorup bu adamı rezil eder bu akşam.

Bundan sonra sana destek falan yok yazık bu taraftarın yönetimin emeğine 3 senedir takımın başındasın 1 Gr kendini geliştirmiyorsun hain herif

Merake ediyorum barisi cikarip metehani oyuna almakla ne dusundu acaba?? Herifler zaten uzerimize dogru geliyorlar sen heriflerin ekmegine yag surup hucumcu cikarip defans aliyorsun

Sene başı daha derli toplu bir oyunumuz vardı.maçlar oynandıkça ileri gideceğimize daha beter oynamaya başladık
Oyuncu değişiklikleri desen takımı çorba yapmaktan öteye gitmiyor.kimin nerde oynadığı belli değil yazıklar olsun

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Alanya maçında yaptığı saçmalıkların haddi hesabı yok. Takım mental olarak çökmüş acil yeni bir td gerekiyor, Galatasaray’a futbol adına verecek bir şeyi yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Metehani alıyor adam oyuna ama arda ya 1 dakika süre vermedi sezon boyunca. Ya bu adamı kovun gitsin arkadas tahammül bile edemiyorum bazen.

Ne yapsın etsin Liverpool maçını erteletsin, değil gs kariyeri TD kariyeri bile bitebilir o maç

bu adamın hamza hamzaoğlundan zerre farkı olmadığı ne zaman görülecek çok merak ediyorum 2 yıl icardi 1 yıl osimhenle şampiyon oldu diye kendini hoca falan sananlar var allah yardım etsin diyorum
adamın taktiği yok oyun okuması yok oyuncu tanıması yok apoyu çıkarıp jacobs falan oynatıyor stoperde 1 yıldır oynatmadığı metehanı oynatıyor yarım saat kendisinin çeyreğğinin çeyreği bütçesi takımdan baskı yiyor ve üstüne hiç utanmadan aklımız fark yiyeceğimiz liverpool maçında falan der çıkar şimdi

Frankfurt 2 posyondan 5 gol atıyor
Alanya 10 posyondan 0
Anca 30 milyonluk adam topu rakibin üstünden aşırıp içeride o şekilde atabilecek ender adamlardan birine atınca gol atabilion

Sonra sende hoca diye dolaşıp kendince makara yapıp okan buruk istifa diyosun

REZİL HERİF

Metehan ne alaka

Arda cok fazla yetenekli oldugu icin mi oynatmiyon?

Biraz şımarık görünüyoruz ama bu oynanan şey futbol değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt