Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na,

Galatasaray taraftarı olarak, kulübümüzün menfaatlerini ve geleceğini düşündüğümden ötürü teknik direktörümüz Sayın Okan Buruk’un görevinden istifa etmesini talep ediyorum.

Son dönemde alınan saha sonuçları, yapılan taktik tercihleri ve takımın genel performansı; kulübümüzün hedefleri ve büyüklüğü ile bağdaşmamaktadır. Galatasaray, her zaman başarıyı ve ileriye gitmeyi hedefleyen bir camiadır. Bu doğrultuda yeni bir vizyon ve teknik yapılanmanın gerekli olduğuna inanıyorum.

Bu nedenle, kulübümüzün daha güçlü bir geleceğe ilerleyebilmesi için Sayın Okan Buruk’un görevini bırakmasının en doğru karar olacağını düşünmekteyim.

Saygılarımla,
Mehmet Mehmetoğlu

ben savunacagım

zor gününde arkasındayım

Alanyada bırakın tatilini yapsın (gülerek)

Yarın derhal yeni hoca

İstifa da bir erdemdir diyeceğim ama nerede. Yazık valla. Bu kadrolar, bu paralar karşılığı oynanan oyuna bak, yapılan değişikliklere bak.

olmuyor hocam olmayacak seninle bu iş olmayacak.1 0 öndeykennn rakip haldır haldır gelirken 7 kişiyle hala önde bastın.Adamlar tek uzun topla gol pozisyonuna girdi.Olmayacak hocam istifa et

okanın teknik ekip derhal kovulmalı ve profesyonel bir ekip kurulmalı buna karşı çıkıyorsa okanada yol verilmeli ama yöentim yok işte. takım tel tel dökülüyor. ikili mücade kazanan yok gibi bir şey. herhes bağıdı ortasaha ala ortasaha al yedek al ma nerde

Skandal değişiklikler ile maçı vermek için elinden geleni yaptı. Osimhen icardi beraber olmaz anla artık.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt