Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tarihinin en kötü teknik adamlarından biri. İsterse 150 sene şampiyon yapsın. Çok kötü td

osimhen’i de halletmis
adam girdi
yerden kalkamadı pas pas ettiler

Son yaptığı değişiklikliklerle geçen hafta 3-0 önde olduğumuz maçta bile neredeyse rakibi maça ortak ediyordu ki bugünkü değişiklikleri sonucu son yıllarda gördüğüm en rezil GS'yi izletti.

Son 15 dk İcardi ve Osimhen ikilisi neden oyundaydi? Topu ileri götürecek tek adamı (Barış ) çıkarıp İcardi'yi oyunda tutarak, neyi amaçladık? Yunus neden süre alamadi süre almayacaksa neden kadrodaydi? Sol bek kimdi Eren mi Jakobs' mu önlerinde kim vardı Sallai tam olarak nereye geçti? Sağ bek Metehan torpillisi miydi Singo mu? Önlerinde kim vardı sanırım sağ kanat olmadan maçı tamamladık. Nasıl bir balin varsa ligdeki beceriksiz takımlar geliyor geliyor atamıyor ligde kazanıyor oluyor Avrupa'daki herhangi bir eli yüzü düzgün takım karşısında rezil olup geri dönüyoruz artık bu kabul edilebilir olmaktan çıktı Liverpool maçında da olası bir hezimet sonucu istifanı ver zahmet olmazsa.

O kadar pahalı ve kaliteli bir kadro Fatih Terim'e dahi kurulmadı. 4 senedir takımın başında olan adam böyle kaliteli kadroya gümbür gümbür top oynatamıyor bir an önce vedalaşma vakti geldi de geçiyor bile

Bu oyun devam ederse görmemesi de gerekir sonuçlardan bağımsız.

Okan hoca ilk geldiği sezondan itibaren bir çok hocanın aslında gönderileceği eşiğe kendisi de geldi. Şimdi şanslı diyorum ya, bi düşün renktaş, ilk sezondan bu yana ne zaman Okan hoca gitti gidecek gibi olsa ya Fenerbahçe galibiyeti, ya son dakika Gomis golleriyle kazanılan maçlar, ya kritik Batshuayi TS son dakika golü, FM'de bile imkansız olan Osimhen piyangosu, Tottenham galibiyeti, sonra yine Fenerbahçe galibiyeti.

Bak şimdi önümüzde Liverpool BJK maçları var.

Liverpool 1 puan veya normal bi skorla yenilgi ardından BJK 3 puan çıkarsa yine tüm bu muhabbet sona erecek. Tüm oyundan her şeyden bağımsız

Gireniyle çıkanıyla 1 2 oyuncu hariç her oyuncunun performansı tartışılıyorsa suçlu net hocadır o kadar

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

gazetecide yokki adam akıllı soru sorsun. en basiti herhangi bir maçta değişiklik ile takım daha da kötü oynamaya başlamasının nedeni nedir? siz mi oyunu okuyamıyorsunuz yoksa rastgele mi değişiklik yapıyorusnuz diye soru sosalar keşke.

Futbolda orta saha kavramına inanmıyor. Neyse ki torreira var da ona karışmıyor o da toparlıyor yıllardır orta sahayı ama olmadığında takımda orta saha direkt çöküyor

Hedefe gün geçtikçe yaklaşıyorsun ağabey devam :asd:

buralarda senelerce bu adamın ne olduğunu anlatmaya çalıştım yapayalnız

dalga geçtiler, ezdiler, hor gördüler, sevmediler

ben gsnin iyiliği için iyi yönlerine hiç değinmedim

ama sene bu sene hazır fbjkde kötüyken bu takımın prangasını atacağız! yetti artık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt