- 8 Mayıs 2009
- 18.858
- 6.332
- 2.493
Takım savunma yapmayı net bilmiyor. 3-5-2 bekliyorum bakalımDeli mi bu öyle birşey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım savunma yapmayı net bilmiyor. 3-5-2 bekliyorum bakalımDeli mi bu öyle birşey olmaz
Öyle bile olsa osimhen barış olmalı 2 forvetTakım savunma yapmayı net bilmiyor. 3-5-2 bekliyorum bakalım![]()
Yanılmayacaksın bence de öyle çıkacakİnşallah yanılırım ama İcardi- Osimhen ile çıkacağını düşünüyorum.
Slot böyle birşey demedi..Okan da 90 dakika pres yapacaz demedi..Arne Slot: Galatasaray iyi takım haddimizi bilerek oynayacağız. Biz Hazırız
Sir Okan Buruk: 1. dakikadan itibaren şiddetli ölümcül pres yapacağız
Dünya üzerinde bu liverpola karşı pres oynamayı düşünen tek TD olarak tarihe geçecek aslan hocam benim
Fıkra bu kadar dağılabiliriz...
Nefretlerini kusmak için paralel bir evren kuruyorlar kendi dünyalarında.Slot böyle birşey demedi..Okan da 90 dakika pres yapacaz demedi..
Bunları hayal dünyanızda oluşturup gerçekmiş gibi nasıl yorumluyorsunuz..
Chelsea maçı harici ezdik geçtik devamında yav.Biraz yanlış hatırlıyorsun gibi sanki. Ne dersin.
Aramız mi bozuk rengimAvrupa devlerini kevgire çevirmek ne demek abi
Yani gerçekten 1'i 5 yapıyorsunuz veya tam tersi. Bir ortanız yok.
Gs düşmanları ile aramız her daim bozukturAramız mi bozuk rengim
Gs düsmanı olmadigim için bir sıkıntı göremedim.Gs düşmanları ile aramız her daim bozuktur
Aramız mi bozuk rengim
Nedim!Olur mu yau öyle şey, eğer bir şey yazdıysan ve cevap vermediysem kusura bakma brom gözümden kaçmıştır
Ümit'in meşhur penaltısıyla son anda 3. olup UEFA'ya kaldık. Ezip geçmelik bir durum yok. Geçtiğimiz sezonlarda da son maçları iyi oynasak CL'de grubu 2., Avrupa liginde de namağlup ilk 8'de bitiriyorduk. Bıçak sırtı durumlar var.Chelsea maçı harici ezdik geçtik devamında yav.
Hani kötü oynamıştık lan bu nasıl oldu