Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.361
- 92.894
- 5.263
O ihtimalde beni bile tutamazsınız.Benim iÇin Beşiktaş maçı önemli fark yemeden yenilelim liverpola yeterli ama bu essektasi yenemezsek kan orda akar gibi. Bu maçta birşey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ihtimalde beni bile tutamazsınız.Benim iÇin Beşiktaş maçı önemli fark yemeden yenilelim liverpola yeterli ama bu essektasi yenemezsek kan orda akar gibi. Bu maçta birşey olmaz
Olası iyi bir sonuçta yine mutsuz uyuyacaksınız negatiflikten beslenecek bir şey bulamayınca
Bu maç neysede esekktaş'ı yenemezsse orda iş kopar ama o hiyarlari evimizde yeneriz herhaldeson macina cikiyor
Kaza bela , Yenersek benOlası iyi bir sonuçta yine mutsuz uyuyacaksınız negatiflikten beslenecek bir şey bulamayınca
Yani diyorsunki istikrar önemli. Totenhami yenip diğer alt takımlara puan vermegruptan çıkana kadar eleştiriye devam.İlk 24 içinde olup şampiyon olursa zaten hiçbir şekilde eleştirmem , onun dışında bugün liverpool'u 5-0 yenip gruptan çıkamasa bile eleştiriye devam ederim.Artık şu yok şunu yendik bunu yendik işlerinden gına geldi bana , sonuç önemli sadece
aynen öyle.Sonra çıkıp çünkü bayerne,spursa şöyle böyle oynadık diye bahane ediyor ama aynı grupta kopenhag ceza sahasına giremeden maç bitirdik , rfsye 2-0dan puan verdik falan filan da var.Yani gidip Liverpool'u yenip içeride bodoya falan yenilip çıkamazsak bu sefer sadece Liverpool maçından bahsedecek ama sonuç önemli burada.Frankfurttan 5 yedik mesela , Liverpool'dan da 6 yiyelim ama gruptan çıkalım başarı budur aslındaYani diyorsunki istikrar önemli. Totenhami yenip diğer alt takımlara puan verme
Yani diyorsunki istikrar önemli. Totenhami yenip diğer alt takımlara puan verme
Deli mi bu öyle birşey olmazİnşallah yanılırım ama İcardi- Osimhen ile çıkacağını düşünüyorum.
O sene icerde chelsea'den 5 yedik milan mucizesi olmasa eleniyorduk avrupadanTerim'in 4 yıllık dönemi ile Türkiye'de hiç bir takım mukayese edilemez. Avrupa devlerini kevgire çevirip gönderiyorduk son senede.
Biraz yanlış hatırlıyorsun gibi sanki. Ne dersin.Terim'in 4 yıllık dönemi ile Türkiye'de hiç bir takım mukayese edilemez. Avrupa devlerini kevgire çevirip gönderiyorduk son senede.